Vorbesti cu ruda ta sa faca contract pe numele ei, iar tu platesti abonamentul in avans pe un an de zile. Echipamentul il ei de la ruda ta, gata activat.
Printable View
Vorbesti cu ruda ta sa faca contract pe numele ei, iar tu platesti abonamentul in avans pe un an de zile. Echipamentul il ei de la ruda ta, gata activat.
mersi mult,
asa am sa fac
Nu uita sa nu le spui ca o sa-l folosesti afara!
bineinteles!:)
De ce,e obligatoriu ?Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca e abonament oficial,nu vad care ar fi totusi
problema sa fie scos din tara?
Nu-ti face probleme, nu-i intereseaza asa ceva pe cei care instaleaza Dolce. Nu trebuie sa le spui nimic.
din cauza de drepturi de autor. din acelasi motiv din care tu, in romania, nu poti receptiona anumite posturi de tv. din acelasi motiv din care tu, cetatean roman (domiciliul stabil undeva in.ro) nu poti face un abonament oficial la sky it sau sky de.
citeste contractul. cere-l inainte de a-l semna! e dreptul tau.
succesuri! :drinks:
stie cineva daca activarea se face la ei,la Romtelecom,Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau trebuie sa vina sa-l instaleze acasa?
eu am sa fiu 3 saptamani in tara la inceputul lui August,si as
vrea sa rezolv in acest interval problema...
Activarea o face echipa de instalatori dupa ce instaleaza echipamentele.
Activarea se face telefonic, de obicei cel ce iti instaleaza suna la un operator si rezolva problema pe loc, dar la fel de bine poti suna si tu la serviciu clienti pentru orice inconvenient sau nelamurire. Un alt mod de rezolvare favorabila ar fi orientarea catre alt DHT, stii proverbul cu pomul laudat.
alt DTH nu prea e receptionabil aici,
pt Digi de ex trebuie antene de peste 3m...
Dar unde esti, in extremul orient...sau in Groelanda?
nu,ceva mai aproape,in Israel
1W se prinde doar partial aici
Ai dreptate Dolce e cam unica solutie uite acoperirea
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]