La mine cred ca diseq nu lucreaza la temperaturi scazute , e normal sa nu mai comute la temp scazute ? Alta problema , cand butonez in gbox suite se blocheaza , care ar fi motivul ?
Printable View
La mine cred ca diseq nu lucreaza la temperaturi scazute , e normal sa nu mai comute la temp scazute ? Alta problema , cand butonez in gbox suite se blocheaza , care ar fi motivul ?
reinstaleaza. sa nu pui 4.1Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am bagat 4.1 sa vad cum merge . Pina acum merge bine .
La ELSTAR e 450 RON Optiboxul si 700 ron Dream 500Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La Cluj este 429 ron Optibox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si aceeasi intrebare : Oare de ce????
si la elstar a fost 430 ron pana acum 2 zile si deodata mai scump!!!!Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cursul EURO/LEU cred!Quote:
Originally Posted by sergiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai culmea euro a crescut mult si pretul in ron a scazut ???!!!!!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cum sa setez corect sa mearga email pe gp 4.1 (ptr yahoo)?
mgcamd 1.26. PW AU fix.2007/12/02
v1.26
kathrein support (stapi)
gbox client improvements, G:, Y: support, better card list handling,
virtual cards support for viaccess (can be used for tps) and N2.
tps and pw au fixes.
se poate downloda de pe situl gemini, din meniul addons
salut la toata lumea!
sunt mai nou pe acest forum ....de fapt sun nou in acest domeniu al satelitilor....si sunt nou posesor de Optibox....care si merge...datorita Spaniolului care a avut rabdarea o saptamana sa ma indrume prin telefon ce si cum sa fac.
Multumesc Spaniolule!....apelati la el ca-i tare
pacat ca nu pot sa-ti dau o bere:cheers:
Felicitari si ma bucur si eu cand aud de asemenea oameni care ajuta pe altii.Quote:
Originally Posted by dragos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dragos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu placere,orcand ai nevoie sti nr; eu sunt bucuros ca am reusit sa te ajut!
M-am hotarat .
Imi iau Optibox. Astept "prima" de Craciun sa-mi iau.
Intrebare : Optiboxul are ceva softuri care sa faca up-date de pe satelit fara a mai introduce manual keyle?.
Optiboxul accepta aceleasi softuri ca si DM 500. Keyle se actualizeaza numai prin intermediul calculatorului sau anumite plugins-uri fac AU...
Pentru a face legatura intre calculator si Optibox ce cablu trebuie?.Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se da odata cu Optiboxul?