-
Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?
salut dannielghi legat de cea ce ai scris tu in postul anterior ai si nu ai dreptate , de ce :
- sant de acord cu introducerea reguli de "fair-play" dar
- nu sant de acord cu deschiderea altor threaduri/topice legate de cum zici tu "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam"
asa cum poti primi parerii pozitive , tot asa poti primi si parerii negative legate de produsele/produsul care-l comercializezi , abia ca in acest caz fara alte trimiterii catre parerii bune/proaste ale produsului de vanzare cel interesat poate mai bine sa-si faca o idee despre el.
cel care cunoaste produsul din alte surse de informare stai linistit ca acela iti va comanda sau nu produsul , in schimb cei ce nu-l cunosc cauta cat mai multe parerii pro/contra despre el si comentarii care se gasesc pe la tine despre produsele comercializate , stai linistit ca sant si pe altii care vand/cumpara diferite produse asemenea comentarii.
asta inseamna dupa mine "libera exprimare pro/contra" fiindca altfel putin cate putin devii ca ceilalti de pe celalalt forum unde ori esti cu dm-ul ori esti impotriva (vezi clone sau cum sant tratati posesorii de clone).
atata timp cat nu se ajunge la injurii, apostrofarii sau se sare limita "bunului simt" nu vad de ce nu as aveea comentarii pro/contra chiar daca as vinde si eu ceva , oricum in cazul tau deja ai o faima si cred ca nu este cazul sa ti-o strici tocmai pe niste comentarii care oricum prea putin te afecteaza.
in cel mai rau caz chiar daca ar fii sa zicem ca cineva ti-ar dauna reclamei/faimei tale , oricum vor fii altii care vor veni cu parerii pozitive singura conditie este ca tu sa informezi corect cumparatorii legat de produsele tale , fiindca in caz contrar intr-adevar vei avea mult de pierdut.
cele de mai sus fiind o constatare personala legata de sectiunea shop si ultimele comentarii legate de vanzarea de catre tine a "clonei" clonei dm800 (nu trebuie sa-ti spu si eu ca stii si tu , insasi dm-ul este o clona dupa d-box , da ce sa-i faci roata se invarte).
-
Quote:
salut dannielghi legat de cea ce ai scris tu in postul anterior ai si nu ai dreptate , de ce :
- sant de acord cu introducerea reguli de "fair-play" dar
- nu sant de acord cu deschiderea altor threaduri/topice legate de cum zici tu "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam"
asa cum poti primi parerii pozitive , tot asa poti primi si parerii negative legate de produsele/produsul care-l comercializezi , abia ca in acest caz fara alte trimiterii catre parerii bune/proaste ale produsului de vanzare cel interesat poate mai bine sa-si faca o idee despre el.
cel care cunoaste produsul din alte surse de informare stai linistit ca acela iti va comanda sau nu produsul , in schimb cei ce nu-l cunosc cauta cat mai multe parerii pro/contra despre el si comentarii care se gasesc pe la tine despre produsele comercializate , stai linistit ca sant si pe altii care vand/cumpara diferite produse asemenea comentarii.
asta inseamna dupa mine "libera exprimare pro/contra" fiindca altfel putin cate putin devii ca ceilalti de pe celalalt forum unde ori esti cu dm-ul ori esti impotriva (vezi clone sau cum sant tratati posesorii de clone).
atata timp cat nu se ajunge la injurii, apostrofarii sau se sare limita "bunului simt" nu vad de ce nu as aveea comentarii pro/contra chiar daca as vinde si eu ceva , oricum in cazul tau deja ai o faima si cred ca nu este cazul sa ti-o strici tocmai pe niste comentarii care oricum prea putin te afecteaza.
in cel mai rau caz chiar daca ar fii sa zicem ca cineva ti-ar dauna reclamei/faimei tale , oricum vor fii altii care vor veni cu parerii pozitive singura conditie este ca tu sa informezi corect cumparatorii legat de produsele tale , fiindca in caz contrar intr-adevar vei avea mult de pierdut.
cele de mai sus fiind o constatare personala legata de sectiunea shop si ultimele comentarii legate de vanzarea de catre tine a "clonei" clonei dm800 (nu trebuie sa-ti spu si eu ca stii si tu , insasi dm-ul este o clona dupa d-box , da ce sa-i faci roata se invarte).
se pare ca nu m-ai inteles exact; bineinteles ca am o reputatie buna, pe mine nu ma deranjeaza comentariile pro/contra, pe mine ma deranjeaza cei care sunt lipsiti de bun simt si posteaza din rea-credinta sau impinsi de prejudecati; eu am explicat de nenumarate ori ca nu trag de nimeni sa cumpere de la mine, pot cumpara de unde doresc, eu oricum am destui clienti care m-au recomandat peste tot, si nu trebuie sa apelez la mijloace care nu sunt fair-play. ia pune-te in situatia mea: pune tu un anunt la shop, in care prezinti totul in mod corect, si apare unul cu 2 posturi care zice " aaa, pai nu merita aparatul asta, vezi ca nu stiu unde gasesti o replica asa si pe dincolo" dar nu mai da alte detalii sa si explice de ce e mai bun alt produs; si intra un necunoscator si citeste prima oara si tu pierzi un potential client; la asta ma refer cand spun "fair-play".
problema e ca sunt tot felul de "mentalitati blanoase" care tot ce posteaza referitor la clone posteaza din rea-credinta si din prejudecati.
sper ca m-am facut inteles de data asta.
alta problema:
ce-ar trebui eu sa-i spun acestui individ care a postat asta ""dincolo" e locul unde nu ti sa permis sa-ti instalezi taraba de pietar plina de chinezisme"?
te rog sa-mi spui sincer ce i-ai zice astuia daca ti-ar zice tie chestia asta.
ce-ar fi acum sa aplicam regulamentul?
Vorbiti civilizat si cu respect!
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis.
Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
dupa mintea lui stralucita eu sunt un pietar care vinde la taraba chinezisme, da? astea nu sunt cuvinte injurioase, denigratoare? sa vedem acum cum iese socoteala, si cer aici in mod deschis sa se aplice regulamentul;
eu cred ca in toate posturile am respectat pe toata lumea n-am vorbit urat, n-am injurat pe nimeni, n-am facut glume proaste pe seama nimanui; mi-a sarit mustarul din cauza atacurilor de rea-credinta, si asta este ceva indreptatit; oricine ar fi fost in locul meu ar fi facut la fel.
daca sunt alte interese in spatele remarcilor de rea-credinta pe care unii le-au postat referitor la clona de 800, atunci totul se explica foarte simplu, stiu cum merge mecanismul.
-
@adi sony moderatorul a considerat ca nu are legatura cu domeniul.Subiectul trebuie sa se incheie undeva,ai mai primit raspuns si in alt topic,nu cred ca e bine sa ne mai lungim.
@dannielghi cuvintele acelea nu sunt injurioase,dar nici nu sunt civilizate sau respectoase.Masurile vor fi luate de catre moderatori,daca va fi necesar.
@all mai usor cu quote ca ma doare capul.
Vreti sa va exprimati liberi,dar uitati ca de fapt aceasta exprimare libera se refera la domeniul legat de sateliti (ca de fapt asta era durerea) si nu la hai sa ne paruim,sa ne injuram si sa ne contram pe subiecte de genul: al meu e mai tare,al meu e poleit cu aur,celelalte sunt clone sau replici,etc.
Vreti informatii despre receptorele care se gasesc la shop?Pai cititi despre ele la sectiunea Receptoare.Nu stii despre ce sa citesti?Atunci intreaba pe cineva care are acel receptor si daca chiar nu intelegi nimic inseamna ca ai gresit forumul.Aici nu se discuta despre ce receptor e bine sa-si cumpere fiecare,aici se fac schimburi de informatii legate de receptoarele pe care le detineti deja.
Daca mai vad pe cineva ca isi da cu parerea despre un receptor in legatura cu care nu a postat nimic pe acest forum si deci nu il detine ...... va spun lui tata :).Nu va opreste nimeni sa intrebati,dar cei care nu aveti receptoarele astea nu raspundeti la acele intrebari doar ca sa va aflati in treaba.
-
Quote:
@dannielghi cuvintele acelea nu sunt injurioase,dar nici nu sunt civilizate sau respectoase.Masurile vor fi luate de catre moderatori,daca va fi necesar.
.
deci cineva ma face pietar care vinde la taraba chinezisme, (cu alte cuvinte sunt un fraier mort de foame care vinde la colt de strada baterii panasoanic, si sosete nike) si nu sunt cuvinte injurioase ?!?
deci regulamentul care zice "Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis." se aplica doar in unele cazuri, corect? sau depinde de cum il interpreteaza cineva?
nici macar "Vorbiti civilizat si cu respect!" asta nu inseamna nimic? pai atunci ce folos sa avem un regulament? unde ajungem daca eu ii adresez la randul meu niste replici din astea care nu sunt "injurioase" (vorba ta)?
cer respectuos adminilor/moderatorilor sa aplice regulamentul RSP
individului cu pricina i-am cerut sa-si ceara scuze ptr modul in care mi s-a adresat.
mie mi se pare corect... sau gresesc undeva?
-
Voua nu va convine nici cum.Ti-am spus mai sus parerea mea si cum voi actiona (cu toate ca nu sunt obligat sa o fac,dar se pare ca mai nou aveti pretentii tot mai mari sa o facem),daca nu iti convine e treaba ta.Incheie aici si intelege ca poate am si alta treaba decat sa tot dau explicatii.Punct.
-
Quote:
Voua nu va convine nici cum.Ti-am spus mai sus parerea mea si cum voi actiona (cu toate ca nu sunt obligat sa o fac,dar se pare ca mai nou aveti pretentii tot mai mari sa o facem),daca nu iti convine e treaba ta.Incheie aici si intelege ca poate am si alta treaba decat sa tot dau explicatii.Punct.
" voua " fiind cine? eu? de ce vorbesti la plural? pune-te in situatia in care esti facut public pietar care vinde chinezisme la taraba, si sa vezi atunci ce parere ai. se pare ca azi te-ai trezit cu fata la cearsaf... de ce ai impresia ca TU personal esti RSP? nu m-am adresat tie personal.
si in alta ordine de idei, topicul asta se cheama "rsp forum-impresii, sugestii, probleme"
repet: daca avem un regulament si nu-l folosim, ce folos sa-l avem? unde mai este respectul? ajunge si forumul asta ce n-ar trebui sa ajunga. si sa ne adresam unul altuia ca la usa cortului.
aaa, si daca eu cer adminilor/moderatorilor sa aplice regulamentul, inseamna ca am pretentii, sau cum vine asta? chiar nu inteleg.
-
Regulamentul s-a aplicat, posturile offtopic s-au sters de catre moderator.
Problemele private le solutionati in privat.
Nu poti considera offtopic o discutie in care esti intrebat ce garantie are receptorul.
E o suma totusi, iar lumea trebuie sa fie convinsa sa-l cumpere. Pentru asta trebuie sa-ti asumi toate comentariile si sa demonstrezi ca receiverul tau face toti banii.
-
Quote:
Regulamentul s-a aplicat, posturile offtopic s-au sters de catre moderator.
Problemele private le solutionati in privat.
Nu poti considera offtopic o discutie in care esti intrebat ce garantie are receptorul.
E o suma totusi, iar lumea trebuie sa fie convinsa sa-l cumpere. Pentru asta trebuie sa-ti asumi toate comentariile si sa demonstrezi ca receiverul tau face toti banii.
corect, ai dreptate;
nici n-am considerat o discutie despre garantei offtopic, aceasta chestiune am considerat-o normala, si am si raspuns;
in orice caz, totul e ok, traiasca regulamentul!:D:D:D
PS
sunt o fire pasnica, si chiar nu-mi place sa produc agitatie, sper sa nu fi fost inteles gresit:clap:
-
Quote:
@adi sony moderatorul a considerat ca nu are legatura cu domeniul.Subiectul trebuie sa se incheie undeva,ai mai primit raspuns si in alt topic,nu cred ca e bine sa ne mai lungim.
@all mai usor cu quote ca ma doare capul.
Vreti sa va exprimati liberi,dar uitati ca de fapt aceasta exprimare libera se refera la domeniul legat de sateliti (ca de fapt asta era durerea) si nu la hai sa ne paruim,sa ne injuram si sa ne contram pe subiecte de genul: al meu e mai tare,al meu e poleit cu aur,celelalte sunt clone sau replici,etc.
Vreti informatii despre receptorele care se gasesc la shop?Pai cititi despre ele la sectiunea Receptoare.Nu stii despre ce sa citesti?Atunci intreaba pe cineva care are acel receptor si daca chiar nu intelegi nimic inseamna ca ai gresit forumul.Aici nu se discuta despre ce receptor e bine sa-si cumpere fiecare,aici se fac schimburi de informatii legate de receptoarele pe care le detineti deja.
Daca mai vad pe cineva ca isi da cu parerea despre un receptor in legatura cu care nu a postat nimic pe acest forum si deci nu il detine ...... va spun lui tata :).Nu va opreste nimeni sa intrebati,dar cei care nu aveti receptoarele astea nu raspundeti la acele intrebari doar ca sa va aflati in treaba.
Deci ma faceti sa cred ca santem tot in evul Ceausist ,iar moderatorul trebuie sa ia in consideratie toate regulile scrise pe acest forum ,sa citeasca f bine ce spun aceste reguli ,,ex. la sectiunea jobs de catre Spaniolul nu sa se sara peste niste lucruri marunte dar f.importante, ex. citez: In acest topic puteti solicita/oferi oferte de angajari in domeniul receptiei-sateliti, montari sisteme receptie fixe sau mobile,actualizari soft,ect.SAU ORCE FEL DE JOBS ,cat de clar sa mai scriu ,,? de care considerati ca aveti nevoie, va rugam postati numai oferte serioase,Spaniolul ,aici este linkul :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iar ce se scrie aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,atentie la data cand sa postat nu mi se pare corect cu cealalta regula .
P.S eu cred ca nu se vrea sa ma fac inteles de catre moderator ,el dicteaza anumite conditii ,trebuie sa respecte si regulile dar vad ca sant reguli intre reguli , nu sa aplice in practica ceea ce considera el ,daca nu se respecta aceste lucruri rog CEL IN MASURA sa stearga contul meu , daca nu se vor respecta conditiile postate de Spaniolul si posturile mele puse din nou unde le este locul .
Ma faceti sa cred ca nu merita sa stam si sa postam pe acest forum in aceste conditii ,de ce nu se vrea sa se inteleaga,santem romani doar ?
Poate peste cateva ore se va sterge sau modifica postul lui Spaniolul pe motivul ca nui la fel cu cel al moderatorului ,aveti un tipar Ceausist?
Merg sa iau putin aer ca m-am inervat rau,nu e posibil asa ceva .
-
OK!
Ti-am redeschis topicul de la job! Esti multumit?
In ce priveste sectiunea de shop:
Normal ca acceptam anunturi referitoare la tv-uri, conectica, etc... si chiar sisteme audio-video, dar trebuia sa specifici pentru ce iti trebuie, nu sa aduci argumentul acesta dupa atat de lung timp.
Sectiunea de shop are un singur obiect: PRODUSE CE TIN EXCLUSIV DE DOMENIUL RECEPTIEI RADIO-TV PRIN SATELIT!
-
Quote:
OK!
Normal ca acceptam anunturi referitoare la tv-uri, conectica, etc... si chiar sisteme audio-video, dar trebuia sa specifici pentru ce iti trebuie, nu sa aduci argumentul acesta dupa atat de lung timp.
Sectiunea de shop are un singur obiect: PRODUSE CE TIN EXCLUSIV DE DOMENIUL RECEPTIEI RADIO-TV PRIN SATELIT!
Multumit ,un moderator trebuie sa si deduca acest lucru ,doar cu boxa aceea faceam cine stie ce compot de gem,receptorul fara ceva sa vezi si sa asculti nu are nici o valoare =0
-
Spaniolul a postat lucrula acela la date de 31-01-2007, 12:32, regulamentul s-a facut la data de 19-09-2008, 18:47.
E totusi o diferenta intre cele doua date.
Snow - RSP Team
Later edit:
Acum crezut ca acel stiky este la shop, dar el este la job.
Acum spune-mi si mie ce lagatura are shopul si job-ul? Shopul are regulile lui propri
-
Quote:
OK!
deci chiar nu pot intelege ce treb atatea explicati,le-am facut la useri de pe acest forum aproape orce(numa de frecat nu i-am frecat)de la afaceri si benefici propri pana la insinuarea faptului ca fac ce vreau cand vreau si cum vreau nu cum vrei tu(adica eu moderatoru)m-am cam saturat sa se treaca peste deciziile mele(a nu stiu cata oara)de dragul unuia sau altuia.Vad ca toti aveti pretenti dar daca la un momendat vi s-ar cere ajutor material nu stiu cati dintre voi ati fi asa saritori(nu incercati sa da-ti reply fiindca eu am trecut prin asa ceva cand multi nici nu stiati ca exista vreun satelit in univers)revenind la subiect eu vad aceasta "multumire" ca o portita de incalcare a regulamentului asa cum se incalca si legiile tari asteia de merge asa bine,ma opresc aici fiindca mintea mea "caca"multe idei acum si nu are rost sa dezvolt.
ma gandesc serios sa renunt definitiv la aceasta functie(cu mine sau fara mine e totuna)
-
Quote:
.Vad ca toti aveti pretenti dar daca la un momendat vi s-ar cere ajutor material nu stiu cati dintre voi ati fi asa saritori
si cand noi sarim cu banii , se inchide forumul ( cum s-a mai intamplat si daca nu ma insel stii si tu destul de bine cum a fost ) , se schimba id-uri de mess si gata ...TEAPA!
-
vezi tu gary:)eu am specificat ca doar unii,nu toti,ce a fost dincolo nu stiu daca sti toate amanuntele dar sa-l scuipati pe lazar cel de la sectiunea YU de pe r d i
tu sti ca eu am incercat de multe ori(ptr tine)si nu te-am mintit nici o secunda dar crede-ma ca mai mult nu pot,nu depinde de mine.
-
hei , laleauaneagra , nu a fost "un atac" indreptat catre tine , am expus doar ce se poate intampla atunci cand intra banii in joc , sa citesca si altii si sa stie ce ii asteapta.
Esti poate singurul din cei de " acolo" care inca mai discuta cu mine , restul se prefac ca nu ma cunosc ......desi id-ul este acelasi ....
Iar in ce priveste regulamentul , ce este un forum fara useri ??? o simpla adresa de http , un spatiu pierdut prin www .... cum s-a nascut acest forum ??? din regulile impuse de KB , din dorinta de a scapa de acele reguli ..... cu cat strangi cureaua cu atat userii vor dori sa scape , iar atunci cei mai buni dar care nu ajung moderatori sau admini sau cine mai stie ce vor fugi la un alt forum , asa cum o parte dintre noi a facut-o la inceputul acestui forum ...
-
Quote:
ma gandesc serios sa renunt definitiv la aceasta functie(cu mine sau fara mine e totuna)
lasa, nu ma zi asa! si eu am avut azi niste neajunsuri cu niste useri; am fost ofticat rau de tot, ca eu picam de "agitator" si facator de tulburari desi nu eram eu vinovatul; dar acum mi-a trecut si imi dau seama ca nu se merita sa-ti pui mintea chiar cu toate lucrurile;
viata merge inainte!
-
@garyman e chiar invers.Eu am venit de pe un forum fara reguli,unde nu puteai sa discuti despre ce vrei LEGAT DE SATELITI,aici era problema.Ca altfel nu poti lasa un forum fara reguli si nemoderat ca nu vei mai intelege mare lucru din el.De fapt ai un exemplu al unui forum fara reguli,unde se aplica regula: ca asa vreau eu.
Nu prea am vazut sa va plangeti legat de posturi din sectiunile tehnice.Sau alea sunt adiacente si cele mai importante au devenit shopul si offtopicul?
-
Quote:
si cand noi sarim cu banii , se inchide forumul ( cum s-a mai intamplat si daca nu ma insel stii si tu destul de bine cum a fost ) , se schimba id-uri de mess si gata ...TEAPA!
din cate imi amintesc eu nimeni nu a cerut bani si nu a primit
trebuie sa intelegeti ca aici sunt niste reguli scrise
@zmeura are dreptate cand spune de la ce porneste totul. poate ar fi bine sa renuntam la acele sectiuni
-
mai , eu nu caut nici cearta nici motiv de discutii contradictorii , dar daca priviti mai cu atentie , ceea ce nu este postat de anumiti useri este contrar regulamentului iar referitor la offtopic , multi dintre noi consideram ca daca postam aici nu va deranjam , dar chiar si aici apare "offtopic la offtopic" sau sunt sterse sau inchise posturi .
@ snow , treaba cu banii este mai veche , s-a practicat si poate ca se mai practica , a fost perioada de "glorie" financiara a sharingului , ca doar nu a aparut gbox-ul din senin , nu am afirmat ca cineva de aici a cerut bani , doar am expus ce se intampla atunci cand incerci , din buna credinta sa finantezi un proiect de share .
@ zmeura , cred ca venim de pe acelasi forum , dar spune-mi care din discutiile de aici nu sunt permise pe alte forumuri ??? despre key si provideri romanesti nu se mai discuta nicaieri ( ma refer la discutii despre spargerea acestor pachete )
gata , ma retrag din discutiile acestea ....