nu reusesc sa fac au nici la un program cu globo 7010 cr? sunt niste coduri secrete pentru activarea keylor softcam?multumesc anticipat
Printable View
nu reusesc sa fac au nici la un program cu globo 7010 cr? sunt niste coduri secrete pentru activarea keylor softcam?multumesc anticipat
Daca nu te superi, deoarece nu ma pricep, la ce foloseste loaderul de mai sus ?Quote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deasemenea este necesar sa-l pun pe un Opticum 7100cx luat in ianuarie pe care nu reusesc de nici un fel sa pun soft nou sau key noi ?
Cu AVUpgrade_3.1.07 imi zice mereu "Linking" si nu face nimic... cablul serial e bun, deoarece il folosesc la un Echosmart 791 si merge bine mersi. Am luat si com-urile la rand si degeaba. Deasemenea am incercat si cu unele softuri cu 2MB si 4MB in denumire si tot degeaba.
Nu in ultimul rand daca nu sunt prea insistent si ai putin timp, ca probabil mai mult ca sigur, gresesc eu ceva sau nu folosesc softurile adecvate, poti sa-mi spui in mare, pasii importanti care trebuiesc urmati si softurile de care am nevoie pt a putea realiza in siguranta update-ul de soft si chei fara sa stric ceva in mod iremediabil.
Iti multumesc foarte mult,
Ce soft ai pe el .... ? La ce pachete ai incercat sa faci AU ? ... sunt multe necunoscute ... , daca ne spui cateva din ele , te putem ajuta daca nu , e mai greu !Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
din pacate nu mai am acel receptor.......,dar am o problema cu globo 7010 a bag keyle in el si peste 1 zi nu imi mai merg sau chiar 1 ora daca tot schimb canalul si tot trebuie sa le bag din nou tot acelasi key (patesc asa la toate receptoarele pe care le-am petchuit:comp: :comp: ) pe globo 7010 A folosesc softul 1.3.89 nu le pun keyile cum trebuie? keyle le iau de la yumato keya au e dezactivata din ce cauza mi se tot sterg keyle? multumesc anticipatQuote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pune noul soft 1.3.94 ... face AU la principalele pachete ..... daca intri pe mess o sa ai si un softcam la zi OK !
La seria C a aparut 1.2.41 care face au la tot ce trebuie.
Cu stima.
.... scuze dar a ajuns deja la versiunea urmatoare 1.2.42 .... !
Oricum s-a rezolvat problema cu TPS - AU !
am pus softul 1.3.94 sper sa nu faca figuri momentan merge ok ,ms :clap:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru Opticum 7500va nu a aparut chiar nimic ( tools, coduri etc.)?
Softuri noi de pe site-ul Truman ... numai pentru clasele A si C , CR si CI(Sti5518) .... deocamdata pentru CR,TSCR,CX,TSCX nimic deocamdata .
Nu pot spune nimic din info ... dar presupun ca sunt noutati pentru pachetele de pe 7W ... , de obicei interesul este plasat asupra pachetelor arabe ... !
Mi se pare firesc ... sunt foarte cautate ... de ei !
Dar sa nu ne suparam , va veni si randul nostru !
Si inca o data .... UP la aceste softuri .... probabil au mai rezolvat ceva la AU pentru pachetele de 7W . In rest nimic nou ... sub soare !
Cred ca am ramas singurel cu aceasta marca de receptoare ... ?!
New Firmware Yumatu Mx Sapphire (5119) 2.4.37
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
New firmware Yumatu mx 3.4.01(5518)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tanks Tuttoflashâ„¢and Tigretunise
Mai suntem cativa :)Quote:
subscriu.Quote:
Originally Posted by ripper [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
update-uri noi pe truman
Fiindca am constatat ca pe aici nu am mai postat de mult timp informatiile utile necesare incepatorilor si nu numai ... o fac acum .
Softurile pentru Globo-Opticum clasa C le gasiti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Softurile pentru clasa A ... aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Softurle pentru CR , TSCR , CX , TSCX aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Softurile pentru Globo 6XXXCR aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Softurile pentru CI-FTA aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Softurile pentru Globo-Opticum 7XXX CXE , TSCXE aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Keys ... aici (se updateaza mai rar) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Tools le gasiti aici (cam pentru toate clasele) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Astea sunt in mare link-urile utile pentru Globo-Opticum , cei avansati si mai curiosi pot gasi deasemena o multitudine de link-uri utile si interesante , dar care vor face parte dintr-un alt post , cu o alta ocazie !
Succes !
cipcirip99 as vrea sa te intreb un flash dump ptr truman sti5518 unde pot gasi?
mesi!
Pai ce receptor ai .... ? Cred ca pe forum la Truman (trebuie sa te inregistrezi) ... poti gasi asa ceva ... si poate pe ceva forumuri turcesti .... !
Cam greu ... nu ma pricep la asta ! Ai jtag ... din cauza asta te intereseaza ?!
da am jtag este o clona ptr truman si nu pot pune altcuva decat cu jtag botloaderul
Daca aveti schema electronica de JTAG de la opticum sami spuneti si mie, si eu incerc sa fac rost de ea dar inca nu am primit nimica pe email.
ptr ce model de procesor?Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]