Multumesc mult de ajutor. Cardul nu este al meu, eu am primit linia de share.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Multumesc mult de ajutor. Cardul nu este al meu, eu am primit linia de share.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca sa imi raspund singur la intrebarea de mai sus: da, se poate face logging cu:
Doar ca output-ul nu apare imediat, ci vine tot la intervale de cateva minute. Nu stiu cum se poate face sa vina continuu, dar pentru mine e ok si asa.Code:cccam -dnt -C /var/etc/CCcam.cfg >> /var/log/cccam.log 2>&1 &
Recomand si folosirea /etc/logrotate.conf. Daca aveti vreun client care face spam ajungeti usor la fisiere log de zeci de mega - vorbesc din experienta.
proteus -
asta e din cauză că sistemul nu scrie imediat pe disc chiar dacă cccam scrie in fişier. E o optimizare a sistemului de operare ca să nu streseze discul cu scrieri foarte mici (scrierea efectivă pe disc este operaţia cea mai inceată din tot sistemul şi durează mult in timpi de procesor). Kernelul ţine in memorie tot ce are de scris in fişier şi apoi periodic (sau cind e `idle`, adică "la relanti") scrie ce avea de scris in fişiere. Scrierea se face imediat dacă fişierul este inchis de către aplicaţia care a scris in el.
Dacă eşti pe linux şi vrei să vezi imediat ce s-a scris in fişier, incearcă să forţezi kernelul să scrie, cu comanda:
sync
Baftă!
1Am cumparat un DM500S acum cateva zile.
2Am instalat CCCam
3L-am scos pe net
4Am facut port forward
5Am un card in el pe care-l vede.
Am posibilitatea sa pun si alt card daca le-ar trebui unora.
mai departe, ce pot sa fac?
Pls.
sa scrii in cccamcfg portul care l-ai deschis , sa-ti faci un host la : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si sa postezi aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce sanse am sa-mi iau vreo teapa!
nu mi-ai putea recomanda ceva care sa-mi dea si incredere.
Tu si inca cineva aveti deja un plus de la mine ptr ca mi-ati raspuns.
Poti sa-mi dai vreun link sa invat cum sa nu iau si vreo teapa.
Deja am cateva linii c dar sunt adunate de pe net
as vrea ceva serios .
sa poti proba .... sa ai pe cine intreba....de ce? cum?
ca sa vezi posturile mele toate forumurile din toata lumea , iti ajung 5 minute sa le cauti si sa citesti tot ce am scris.
M-am oprit la acest forum ptr ca pareti cei mai de treaba.
Nu cer nimic gratis.
si timpul vostru e pretios.
Am posibilitatea sa testez pentru voi.
Spuneti-mi ce tb testat si cum se face, si imi mai asum si eu riscuri (recuri stricate etc)
Numai pentru cele 2 raspunsuri primite , deja ma simt dator sa fac ceva pentru voi.
@waynejames un excelent tutorial despre CCcam gasesti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Tepe nu prea poti sa iei... nu lasa pe nimieni sa se conecteze pe dreamul tau(adica nu deschide din firewall alt port spre dream decat 12000).
In timp o sa intalnesti parteneri neseriosi, care au carduri fake, care nu mai au cardurile dupa ce scimbati liniile, care stau mai mult offline, care dau liniile tale mai departe, etc. Dar, daca esti atent in timp filtrezi si o sa ai un server ok.
salut,am si eu o intrebare despre blocarea unui provider de cardul meu care are mai multi provideri si cineva mi-a zis sa pun in CCcam.prio asa: I:0500:32820 de exemplu,am facut asa,dar rezultatul este ca acel provider este tot timpul activ si ma impiedica sa iau de la altii,multumesc de ajutor
Se intampla numai pe dolce ecm time oscileaza de la 0.100-0.150 la 1.500-3.000 cam la 3-5 minute si ingheata imaginea pentru cateva secunde.
carduri din hop1 ,2 la numar semnal-95% calitate 85%
care este fenomenul?
posibil carduri configurate prost s au trafic foarte mare pe ele,incearca linie cu linie unde ai dolce sa vezi cum se manifesta
daca au linii N cu 256 se explica fenomenul?
nu de alta dar prea au multe locale.. peste 10.
Poate fi si asta o explicatie, desi in mod normal ar trebui sa fie totul ok, chiar daca sint N-uri.
Eu am avut unul care avea 21 locale toate de nova....l-am zburat imediat..cand deschideam un canal dura o groaza de timp...cum l-am dat afara s-a schimbat povestea.
totu tine de traficu cardu lui,ti am zis ia linie cu linie unde ai dolce si tine o ora linia respectiva,vezi cum se comporta fiecare linie,ce ecm iti da intr un interval de o ora,,urmareste ca altfel nu rezolvi nimic si la urma dupa ce ai testat liniile le blochezi pe toate providerul dolce si lasi doar linia sau liniile care au un ecm mic
Daca decodorul e lasat pe un post codat (deci deschide cu CCCam), in standby (bec rosu aprins decodor), mai face trafic pentru postul respectiv?