Ok,dar de acum incolo cine isi ia receptor HD are cele 3 programe incluse in pachetele de baza fara sa mai plateasca ceva suplimentar.E un pas inainte,nu inapoi.;)
Printable View
Ok,dar de acum incolo cine isi ia receptor HD are cele 3 programe incluse in pachetele de baza fara sa mai plateasca ceva suplimentar.E un pas inainte,nu inapoi.;)
Inseamna ca poti vedea cele trei canale HD liber plus cele SD la o calitate putin mai buna datorita faptului ca le primesti prin cablu HDMI.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:12 ----------
Receptoarele nu se mai ofera in custodie, trebuie cumparate de la RTC.Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- receptor HD - 79 EUR
- receptor HD PVR - 149 EUR
GSP TV ia locul lui Sport Klub la Dolce. Pozitia 306.
Buna ziua
As avea nevoie de ajutor di parte dv. pote reusesc sa-mi montez si eu antena pe dolce satelite Hellas.
locuiesc in Portugalia si am adus aici un Pvr Reciver de acasa unde aveam mai multe televizoare.
inainte aveam montata antena pe eutelsat w2 16 grade est....acum hellas e pe 39 grade est cum trebuie sa fac misc spre dreata ori stinga antena? inclinatia e diferita de eutelsat?
Sper sa ma ajute cineva...
Multumesc Nicu Stoian
Salut, pozitionat in spatele antenei cu privirea spre lnb , muti spre stanga antena sa poti receptiona satelitul Hellasat de pe 39 est ( elevatia < unghiul pe verticala > fiind mai mic pentru Hellasat decat pentru Eutelsat ). Pentru canalele romanesti de pe 39 est , ai nevoie de un receptor de la Dolce cu abonament platit . Spor ...
inainte aveam montata antena pe eutelsat w2 16 grade est....acum hellas e pe 39 grade
cum vine asta????sau poate a fost o exprimare gresita
in cazu asta nici receptoarele tale(sau receptoru)nu are nici o valoare...doar daca ai abonament dolce dar atunci nu stiu ce faceai cu acest receptor acasa pe W2
no,poate gresesc
Deci cred ca omul a vrut sa se exprime asa: Pana sa aduca receptorul de Dolce, antena era pe 16 est pentru a receptiona programele romanesti , acum a luat un receptor Dolce de acasa din Romania si vrea sa pozitioneze antena pe 39 Est! Ca sa nu misti antena direct pe 39 est te sfatuiesc sa faci pasi marunti din satelit in satelit pana pe 39( acest pasi sa ii face cu vechiul receptor, nu cu cel de la Dolce) ! Bafta!
buna seara
am si eu o intrebare legata de Dolce
stie cineva daca se gasesc in magazinele Romtelecom,
si daca le pot procura pe loc,sau trebuie comandat
in prealabil?
as vrea sa-mi procur si eu un receptor,
cu ocazia vizitei pe meleagurile natale...
mersi pentru raspunsuri
Contractul se incheie la sediul Romtelecom, echipamentul posibil sa il aduca echipa de instalatori la adresa din CI, daca este pe teritoriul Romaniei.
chestia e ca eu nu locuiesc in tara,si as vrea sa fac printr-o ruda de-a mea contractul
si sa iau aparatul cu mine acasa,cu cartela activata
cum se procedeaza?
daca acea ruda a ta are deja un abonament roagal sa mai ia un card si reciver pe acelasi contract si ai rezolvat mai simplu, nu mai platesti tu un al 2 lea abonament
daca nu se duce cu buletinu face contract si trimite echipamentu prin posta la tine
Ca sa ei echipamentul direct tu,cel mai simplu e sa cauti echipa de instalatori de pe zona ta,mergi la ei inchei contractul si ei echipamentul direct tu activat si dureaza 15 minute.
deci daca fac contractul cu ei si au aparatul in stoc
il pot primi pe loc?
pot sa-i rog pe ei sa faca activarea?
Hai ca vad ca nu intelegi...... Deci treaba sta asa:
1) Daca ruda ta are abonament la Dolce( si are doar doua receptoare luate , mai poate lua un receptor sau doua) poate mai lua un receptor chiar pe loc daca cei de la Romtelecom au pe stoc, si cred ca au!
2) Daca ruda ta nu are incheiat un abonament la Dolce trebuie sa astepte echipa care instaleaza echipamentul la locatia mentionata in buletin, care dureaza in functie de cate solicitari sunt pe zona respectiva de la cateva zile pana la cateva saptamani!
3) Daca ruda ta se incadreaza la punctul 3 vorbeste de acum se mearga la un magazin Romtelecom de a incheia contractul si de a primi receptoarele 1, 2, 3, 4 in functie de cate vrei !
Pentru mai multe detali poti sa intri pe : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci daca inteleg bine,ruda mea trebuie sa faca contract cu Romtelecom,fiindca momentan este la RDS din cate am inteles,si abia dupa aceea sa vina instalatorii la el acasa?
chestia e ca nu vreau sa-l instaleze la el,ci doar sa faca contractul cu cei de la Romtelecom,si eu sa-mi pot lua aparatul cu mine inapoi acasa,bineinteles activat...se poate face asta oare?