Poti scapa acum de Dolce cu noul tarif {5,9 euro} de la 4.9.
Printable View
Poti scapa acum de Dolce cu noul tarif {5,9 euro} de la 4.9.
salutare
prot hd, sport.ro HD, tvr1HD
restul SD am incercat doar Acasa, si Discovery
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
nus ce sa zic.. dar imi este foarte greu sa cred.. dar daca este adevarat atunci e o minune, si la urma urmei... iti merge acu in dreambox sau nu?... o poti pune la ``bataie``? ca sa ne convingem si noi.. nu de alta dar daca e adevarat si merge... atunci asta e ``salvarea`` multoraQuote:
Originally Posted by cristian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e o minune, tocmai ca nu i-a facut activarea
.........................
Eu va recomand sa testati care aveti carti in oscam....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am eu abo(sd) la dulce si 1 alien.bag cartela in receiver si atat?mai tre sa fac ceva in oscam?incerc dupa ora 20
ce sa intelegem??? programele hd merg cu cardul de dolce?? si cele sd nu merg??
Merg doar alea la care ai subscriptia platita, ce platesti aia vezi.
Ca cineva stie ce sa scrie la INS7E?
Sau?
App... asa se vorbeste si de Polaris de pe 39 EST ca nu merge in sharing si ma luminat un sarb din lista de mess ca merge... cel putin pentru 1 zi cat mia lasat linia deschisa!!!
La mine nu deschide HBO,HBO Comedy si HBO HD
adica maxpack
mentionez ca imi deschide cu CCcam din hop2
restul se deschid toate
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci dolcele merge iarasi in share...... dar programele sd merg?? pt ca nimeni nu mi-a raspuns la intrebare....
Polaris foloseste Bulcrypt, nu are legatura cu problema de la Dolce. In ce ai bagat linia sarbului, in cccam sau oscam ?Quote:
Originally Posted by costibarda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@tmdmitza, merg si cele sd.
@tmdmitza
Ti-a raspuns clar dorinelu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
restul se deschid toate
Stiu ca nu are legatura Polaris cu problema de la Dolce....
Insa Polaris e pus pe lista cu MAXTV CRO, DIGITALB HD TOTALTV si restu de NU MERG IN SHARING!!!
Sarbu zice ca ia rezolvat cineva rec cu 1500 euro (nu lam intrebat dacat trebuia ceva extras nu prea ma pricep :)) ... ca sa puna Polaris in sharing...
Iam zis ca e scammer si na... sa suparat si mia trimis linie C de test .... (o zi a lasat-o) ... apoi am trimis-o la un prieten de prinde 39 est si mia confirmat ca merge...
folosea CCcam 2.1.3 prietenul meu!!!
Face schimb cu Polaris dar normal ca vrea TOTAL TV , DIGITALB HD SI ALTE CARDURI RARE!!!
Daca vrea DIGI HD sa ii spui ca ii dau eu...eeee daca ai corectat cu DIGIALB HD sa ii spui ca n.am...
(Inca) merg si o parte din canalele SD . Testat in oscam
Acum se merge pe vechiul algoritm, cu ecm-uri vechi, cele cu 18 bytes mai mici.
Asa ca bagati cartile la "munca" care le mai aveti. Cardul care merge e un card normal, pus in oscam.
Astept sa probeze 3 amici sa vedem rezultatul...