Poate cine stie vin programele HD.....:) cu un pachet special la un pret rezonabil.
Printable View
Poate cine stie vin programele HD.....:) cu un pachet special la un pret rezonabil.
Mă intreb și eu, dacă tot sunt impreună UPC și Focus, de ce nu au aceiași grilă de programe?
Cred că ar fi normal ca tot ce este pe cablu să poți prinde și pe satelit.
Scuze ca nu am UPC pe cablu, dar ce din romani e in plus pe cablu si nu e pe satelit?
La sfarsitul saptamanii viitoare este o intanlire la Sinaia intre reprezentantii focussat si firmele de instalatori din toata tara si probabil atunci vom afla noile schimbari din grila de programe care vor fi de luna viitoare.
S-auzim de bine!
Stimaţi clienţi,
In vederea imbunătăţirii grilei de programe, incepand din 1 octombrie 2010 in pachetul Familia vor intra canale noi. Preţul lunar al pachetului Familia se va modifica de la 22 lei la 23 lei. Preţul include TVA.
Pentru a răspunde cat mai bine necesităţilor şi aşteptărilor dumneavoastră, obiectivul nostru este de a creşte mereu diversitatea conţinutului programelor din grila Focus Sat. Aceasta este clădită pe o structură inovatoare, transparentă, iar programele bogate şi atrăgătoare oferă garanţia unui timp bine investit şi a unui divertisment de cea mai bună calitate. Oricine poate găsi ceva interesant de urmărit la Focus Sat!
Acesta este comunicatul lor dar programele care sunt..............................:agresiv: stie cineva????????????????????
Si care sunt acele programe? Multumim de informatie , stirea a fost postata in urma cu cateva zile tot aici, credeam ca ai venit si cu programele ce vor intra!:)
va rog sa fi ti mai atenti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In vederea imbunătăţirii grilei de programe, incepand din 1 octombrie 2010 in pachetul Familia vor intra canale noi. Preţul lunar al pachetului Familia se va modifica de la 22 lei la 23 lei. Preţul include TVA.Pentru a răspunde cat mai bine necesităţilor şi aşteptărilor dumneavoastră, obiectivul nostru este de a creşte mereu diversitatea conţinutului programelor din grila Focus Sat.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am o mica curiozitate,voi cititi ce scrie pe acest forum,macar asa un 5 min sau vorba aia va plimbati pe aici cu mana pe sula
deci sant 3 topicuri deschise cu acest subiect
Eu stiu ce canale noi o sa apare.....
:clap:
ESPN America este unu din multe,iar pret la total o sa fie 59....
Grila de programe va fi structurata pe urmatoarele pachete:
- Familia ... urca la 23 RON, dar intra in plus Eurosport 1 si 2.
- Aventura ... ramane la 11 RON, dar intra in plus BOOMERANG + inca 3 canale.
- Aventura + ... un pachet nou, cu pretul de 16 RON, care va contine in plus fata de cele existente pachetul MTV, inclusiv VH1 Classic, ESPN Sports + inca ceva canale ... nu am retinut
- Sport ... ramane la 11 RON cu 3 canale: TELESPORT, HUSTLER + posibil fostul XXX Extreme.
- Filmbox ... pachet nou, la pretul de 11 RON, va cuprinde doua canale de filme(titrat in rou sa speram) .
- Cinema ... scade la 16 RON ... continul ramane neschimbat.
- Total ... urca la 49 RON ... dar contine Aventura Plus ... BOMBA SUPER PRET!!!!
- Panonia ... nici o schimbare
- NOU!!! CARTELA COMPLET ... toata grila la numai 59 RON ... cam la acelasi pret cu ce ofera DIGI TV si 30 RON mai ieftin decat la D0LCE.
COMPLET = TOTAL + FILMBOX
CINEPACK va intra?
P.S.Sursa: super @ovex :)
Nu-mi apartine mie ce e scris mai sus!
Tu vrei sa ia foc centrala de la 112?
:gathering:
Mai sa fie, a intrat UPC in cornul abundentei...:)
Sa vedem cat de adevarat este!
vedeti sa nu luati foc degeaba, daca in loc de ESPN America va fi ESPN Clasic Sports?