Mie mi-a placut ca ea vedea cum "voteaza" 160-162 de parlamentari.Deoarece legea era una organica la sfarsit cand s-a cerut vot pe ea brusc au votat "pentru" 170.Erau nevoie de fapt de 168.Ce frumoooosss.
Eu as propune un nou referendum si sa se reduca parlamentul la o singura camera cu un singur membru: Robertuta Anastase.Ea sa propune legile venite direct de la Base,sa "vada" ea asa cum voteaza de fapt sute de parlamentari acele legi si gata frate cu "reforma statului".Si uite asa scapa poporul de parlamentarii hoti si mafioti care mai si lipsesc de la sedinte,mai ales cei din opozitie (scarbiti ca merg degeaba pe acolo cat timp ei si cand votau 100 contra 50 iesea tot invers,hihihi).
Si totusi poporul merita din plin mizeria asta.Daca nu mergeau la vot din cauza ca nu aveau ce alege intelegeam,dar asa lasa frate sa aiba ce a votat ca erau buluc la vot,sa ajunga jos de tot la limita subsistentei in timp ce o sa vada cat de hoti, prosti, aroganti, misei,etc (pot continua pe inca 2 pagini) sunt acesti "mesia" pentru care acum cateva luni mi-as fi luat bataia daca spuneam ceva rau de ei.
Adevarul e ca ma si agit degeaba,eu unul nu sunt nici macar bugetar.Dar ma doare cand vad totusi ca prostia astora afecteaza pe toata lumea,preturile au cam crescut oricat incearca sa nege puterea.In plus se vede ca a scazut mult consumul si am multi prieteni care cu -25% (ei,nevestele,sora,etc) le cam vine sa planga.Si la privat scad salariile pe ideea "uite ca si la aia au taiat" sau pentru motive foarte pertinente: scaderea consumului si cresterea TVA si a altor taxe prostesti.
PS: Sever Voinescu a zis ca a numarat gresit din cauza oboselii.Asa a numarat el 170 de maini ridicate cand de fapt erau maxim 80.Cata aroganta mai are si asta sa minta chiar asa pe fata!Dar ma rog,nici Base nu a palmuit un copil,nu?Ce mizerieee.