Si pe mine ma incurcau asa ca am renuntat la ele. Oricum, am hardul silentios asa ca nu ma deranjeaza
Printable View
Si pe mine ma incurcau asa ca am renuntat la ele. Oricum, am hardul silentios asa ca nu ma deranjeaza
Am observat ceva in manualul de utilizare al VU+.
Daca va uitati in el ,la pagina 7(Product Description),la punctul 4,scrie ca un cardreader este pentru Conax ,si unul Xcrypt(ca la Ipbox).
Cine stie care e cel Xcrypt?Cel de sus sau cel de jos?
Din cate am inteles, VU+ Duo are numai tunere DVB-S, nu exista si varianta cu un tuner DVB-C ori DVB-T, corect?
De curiozitate, care sunt utilizarile practice pentru un dual-tuner, in afara de a putea conecta 2 antene (ceea ce se poate face si cu Diseqc) sau pentru a putea inregistra un program in timp ce te uiti la altul? Pentru inregistrare de pe programe diferite, se poate face loop intre tunere, sau trebuiesc conectate, de exemplu, la intrari separate ale unui LNB twin?
Incredibil ce repede se misca baietii, se pare ca vor sa o tina cu o imagine la saptamana.
Tocmai a iesit versiunea 4.2 cu noi inbunatatiri.
Ma bucur din ce in ce mai mult ca am ales acest receptor !
Ver 4.2 Release note
1. Driver memory usage optimization
- allocate more memory to user application.
2. Adjust DiseqC message timing
3. Fix media player skip function
- 1, 3 : 15 secs skip
- 4, 6 : 1 min. skip
- 7, 9 : 5 min. skip
4. Fix Radio channel audio problem
5. Support PIG
6. Fix "Box does not wake up after long inactivity" problem.(Fixed at 4.1)
7. Fix HD Skin VFD Display
8. Fix E2 skin cutlisteditor bug
de pe forumul dream elite...
postat de admin
"I think we will stop to make images for Vu+ Duo.
The reason is that we are waiting boxes from long times.
We have not sufficient boxes for develop and testing.
So we will stop to make images. "
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O veste proasta.
Stati asa ca exista mari sperante.
Nu prea cred ca se va renunta chiar asa usor,cand VU+ au vanzari mari peste tot incat nu fac fata livrarilor.
Dar totusi ,greseala mare din partea producatorilor sa nu dea prioritate echipelor care fac imaginile.
Uite unde e speranta :
Code:Originally Posted by Matrix10
Last seems good news,
It seems that the team wil get the necessary support
which will allow further work on images.
We hope the best
Regards MX
Astia vor boxuri moka la toata echipa :).
Păi să le dea receptoare. Investesc (indirect) azi in soft , dar maine işi vor scoate investiţia , iar in scurt timp vor trece pe profit.
Se ştie deja , un receptor oricat de bun ar fi , fără suport software este egal cu zero.
Totuşi , cam caţi membri are echipa dream elite ?
.
Noua imagine Dream-Elite 1.1 nu ofera cea mai buna calitate a imaginii, este sub calitatea ce o oferea prima versiunea 1.0M, care excela la acest capitol.
Nu sunt primul ce a constatat asta, apar reactii si pe forumul dream-elite.
Diferentele sunt de finete si nu sunt vizibile decat pe televizoare full HD de calitate.
Cea mai buna calitate o ofera in prezent imaginea VTI 0.6 din punct de vedere a claritatii si profunzimii insa un pic cam zgomotoasa pe unle canale.
Imaginea cu Dream-Elite este mai lenta, asta in special datorita filtrelor ce o proceseaza rezultatul fiind culori mai calde si imaginea cu lipsuri la definire in favoarea scoaterii in totalitate a zgomotului(purecii).
Sa vedem ce ne va oferi noua VTI 0.7 cu 4.2 la baza ce este posibil sa apara chiar astazi.
Insist pe calitatea imaginii pt ca restu merg tun indiferent de softul folosit. Pe orice imagine poate fiecare sa-si impodobeasca boxul dupa preferinte.
Este perfect ca avem de unde alege.
Cardul de focus este citit fara "ajutor"?
Code:Conax Embebded
Inca nu merge direct in imaginile originale. Poti folosi vti sau dream elite + cccam
@mihaip - no problemo, ai venit cu detalii mai amanuntite :)
Am o mica problema, pe display nu mai apare numele postului care-l urmaresc, ci scrie "Vu+ Duo". Iar daca apas meniu, sau epg, sau audio.. etc pe display ramane scris ultimul meniu folosit...:?:
P.S. - imaginea e DE 1.1
Se pare ca problemele mele au fost de natura de skin, so, atentie ce skin instalati. Pe mine m-au trecut naduselile pina mi-am dat seama de problema.
Ma bucur sa vad ca deja au mai multi useri RO acest receiver, pe care nu regret deloc ca l-am cumparat. De 4 saptamani am acest receiver, a trebuit sa-l trimit inapoi la HM-Sat, din cauza ca ami fluiera ceva pe platina. Dupa 5 zile mi-a venit inapoi, reparat. De atunci merge non stop. Nu am apucat sa pun VTI 0.6, ca vad ca a aparut deja originalul 0.7. Bineinteles ca mai astept VTI 0.7. Cand voi pune VTI 0.7, voi pune si un HDD 1TB CnMemory. Sper sa-l recunoasca.
La inceput nu s-a conectat cu Netul, am fost nevoit sa pun un cablu crossover. Nu stiu din ce cauza, poate este din cauza Routerului/Speedport 503 V.Oricum nu-mi explic de ce face conect doar cu cablu crossover.
Caderi de oscam/cccam am avut si eu, dar cum a mai scris cineva, a fost din cauza skinului. Am pus acum Elgato HD, cu ceva inbunatatiri, si vad ca merge, nu mai pica. Am testat HD Glass, LT6, Kerni HD.....
Pe oscam/cccam am cartela HD+/1830. Pot spune ca merge stabil, dar la ecm/0.55 este cam incet pe linga dreamul 800/ecm/0.37. Nu am apucat sa testez inca cum merge pe smargo, dar sper ca saptamana viitoare voi face ceva teste. Vad ca si cartela Sky DE/NDS merge stabil, ecm/0.35. Ambele cartele sunt in slot.
Camul W-Cam/Penthouse HD merge stabil, Viaccess Cam/SRG Card Via 4 este recunoscut. Camul Zeta Cam Blue/Akta Via 2.6 nu este recunoscut in CI Slot. Sper ca ultimul VTI sa recunoasca si acest Cam, sa nu mai fiu nevoit sa fac pe 7020 Update.
Numai bine