Sa cititi si pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,fara legatura cu ce se discuta putin mai sus dar totusi ontopic.
Printable View
Sa cititi si pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,fara legatura cu ce se discuta putin mai sus dar totusi ontopic.
Chiar nu ma astept sa fie usor, dar is f ambitios si incerc sa pun cap la cap toate informatiile la care ajung. Am si receptoare , am si cartela, deci hardware am tot ce imi trebuie, vreau sa aflu ce se poate face cu acestea si mai ales CUM SE FACE! :D. Va multumesc oricum pentru orice sfat pe care mi-l dati!
P.S. Am inceput de aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :tv:
Salut! Cu toate ca digifilm1 si 2 sunt in N3 la mine intra subtitrarea pana apare codat. (am optibox ce pvr ready extra). Acum toti ne dam cu parerea din auzite, cel mai bine este sa-i lasam pe cei care intr-adevar stiu ce fac sa lucreze la ce stiu ei mai bine. Sa auzim de bine.
Nu e doar o criptare RSA.Citeste aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gasesti pe net si intregul algoritm n2 publicat de catre cel care a rezolvat problema,sper sa nu te sperii prea tare si nici nu vreau sa-ti spun ca fara sa cunosti nimic din ce a fost n1 si n2 nu ai sanse nici macar sa gadili un card de n3.Secretul e in carduri.
Legat de zvonuri si intrebari uite si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unde si americanii atentioneaza in privinta spargerii unui noi sistem de catre o maimuta din China sau de catre sora unchiului unui prieten,etc.:clap:
Cei cu SS2 nu ar trebui sa-si faca probleme , Digi se deschide fara probleme in Nagra 3 ca si alte pachete de programe ( D+ ; Sky DE)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
digifilm1 si digifilm2 merg? poti face o captura? :)
Nu are cum sa mearga , numai daca cineva a platit evenimentul si il are cardul la share.
ori ca i hadu,dream sau alt ozn nu are cum sa mearga,e aceasi regula peste tot:)platesti il vezi,il are in share vezi si tu dar asta inseamna sa stai calare pe digi film ce a ce nu merita.cred ca acest ppv nu va dura mult,la pachetu de film pe care il are nu l va plati nimeni(cred):)
Costi tu ai linie de la aia pilosi cu cam nagra 14.:)
Sa nu cumva sa copiati prostiile scrise pe alte forumuri legate de nagra 4-5-6-7-8.Deocamdata la digi nu exista alt caid inafara de cele cunoscute: 1801,1802 si 1880 (ia uite la costica cum ii vine din share asta ultimul).Cine viseaza ca deschide digi de pe un card nagra 4 doar viseaza.Sa postezi stiri cu Bercea Mondial despre ceva ce nu exista e chiar prea mult.Ce sa-i faci,lipsa unor click-uri poate duce la asa ceva.Pacat.
PS: Serios,nu copiati niciodata stiri "inregistrate la OSIM" de pe alte forumuri,va faceti doar de rusine si nimic mai mult.
Am si eu o intrebare catre DVS-ra, macar caci nu prea stiu multe din domeniul asta electronic. Am vazut la prietenul meu, caci dansul peste SRY STAR-2 vede Priemierele nemtesti si SKY-Italia, care tot merg dupa cate stiu in Nagra 3 .( sau dansul le vede prin share , pentruca ambele platforme merg in mai multe codificari? ). Deci intrebarea ar fi: Digi Tv mai tarziu o sa putem sa-l vedem si noi romanii din afara prin sharing sau nu o sa putem vedea ?
doar in share,ptr ca n3 nu va fi spart foarte curand(poate deloc):)
Cei care dezvoltă sistemele de criptare trebuie să trăiscă şi ei. Dacă un sistem nu e spart , dezvoltatorii au grijă să apară unele "scurgeri". Desigur , tot ei fac si update-uri şi bineinţeles DTH-urile adoptă (de nevoie) noul sistem de criptare.
Probabil copii noştri vor prinde şi N12 ...
.
Cine a zis de nagra 12 ?! Cand am facut print screen-ul am observat ca primesc DCW si pe caid 1880 , acum am testat si primesc numai pe 1801 (Nagra 2) si 1802 (N3) .Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rcs,a trecut la n3 definitiv.
:spam:!!! inca n2!!Quote:
Originally Posted by ginoburian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]