Re: HDTV-Receiver -- KATHREIN UFS-910
Cred ca ai putea sa incerci cu SUPER © v2008.build.33 . L-am scris asa sa-l poti cauta mai usor. Suporta foarte multe formate.Eu am incercat mkv -> .ts ca sa pot urmari pe tv filme de pe net. Dureaza ceva si daca nu alegi bine parametri de iesire, mai da rateuri.Deasemeni nu stiu daca poate sa puna si sub.
LA MULTI ANI !
La Multi Ani!
Nu e necesar sa transformi TRP ca sa poata fi vazut pe calculator.
Ii schimbi numele in .TS si merge.
Folosesti
Player :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Spliter:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Codec:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sau versiunea comerciala [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (Daca ai procesor multicore).
Stie cineva unde pot gasi:
Original 105 2nd Bootloader
Eu am avut dar crerd ca l-am sters din gresala.
Stiti ce-si face omul cu mina lui....
vezi ca sant amandoua (1.05 si 1.06) aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] UFS-910 Hd/Images
PS : vad ca sant prb. de accesare , cu toate ca sant puse in directorul "Imagini" de la receiverul Kathrein HD , cand accesez link-ul nu se deschide direct la "Imagini" ci la index Kathrein HD si nu este prima oara aceasta prb. , sa mai intamplat cand am pus un fisier pdf cu tv lcd cu tuner hd
Mersi pentru ajutor si promtitudine !