la acest tip de receptor nu merg subtitrarile DVB pe softul patchuit :sorry:Quote:
Originally Posted by iuly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
la acest tip de receptor nu merg subtitrarile DVB pe softul patchuit :sorry:Quote:
Originally Posted by iuly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Softuri noi la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In sectiunea tools - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - alieditor si upgrader pt seriile 3329B si C (ali tools 3329B & 3329C.rar)
In afara de faptul ca au adaugat POLSAT AU ,ce are nou softul.....sw_ 3.3.88, cumva si suport pentru subtitrare pentru 1 w?!Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu le iau de aici mi se pare mai interesant
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.... Este vorba de N2 AU .... , partea de sub . la versiunea de care spui nu o cunosc asa ceva nu mi-a trecut inca prin mana .... , problema este ca s-ar putea sa nu se mai fabrice acest tip ... suport va avea dar nu stim pentru cat timp ! La celelalte in afara de A si C unde sub. este functionala ... nu constituie o problema ... . La CR,CX,TSCR,TSCX se pare ca inca nu a fost luata in considerare suportul subtitrarii . Iar la ultima aparitie CXE nu s pune problema deoarece procesorul duce ... si subtitrare si altele .
.... bine intotdeauna blondutu' nost' a facut opinie separata .... de unde crezi ca iau ei softurile ... ?! .... Ce crezi ?! Fara suparare .... fiindca am vazut ca esti destul de iritant cateodata ... ! :sorry:
A aparut truman_5119_house_emu_2.4.23 pentru 7xxx CR. Se poate lua de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
L-am testat... Nu merge subtitrarea, dar face AU la AES-uri, Premiere.
Pentru cei cu receptoare combo(DVB-S DVB-T)! Ultimele versiuni de sofuri 2.4.23 au lista frecventelor DVB-T OK? Pe receptorul meu apar frecvente ciudate!
____________________________________________________________________________________________________ ________
Opticum4100TSCR ,Strong4355evo ,SkyStar2 Rev2.3, LNB Alps 0,6db ,Offset 2,00/1,80_fibra ,pozitioner diseq1.2 Moteck V-Box II ,Actuator SuperPowerJack 18"(75Est<->24West)
Daca poti face o salvare a setarilor ...canale , etc de pe vechiul soft si apoi o pui pe noul soft .... ar trebui sa fie ok !
Salut.Poate cineva sa ma ajute sa "invii"un globo 6010cr care nu vrea sa mai faca nimic ,nici macar sa aprinda un led pe afisaj?
Pai daca ne spui cum a "decedat", poate reusim sa te ajutam...Quote:
Originally Posted by firstsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Il trimiti la sursa de unde l-ai cumparat daca este in garantie .... daca nu incearca la Digital Satelit Cluj este acolo cineva care te poate ajuta ... .
Ai pus patch pe el .... sau a decedat singur .... fara lumanare !
P.S.....Glumeam ... ! Incearca la Cluj unde ti-am zis .... este cineva care se pricepe !
Deci...?Totusi este un bug al softului pentru receptoarele opticum 4100tscr.Am testat pe al 2-lea receptor si comportare identica!Quote:
Originally Posted by willi21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]