Added more Via2.6 providers (BIS & ART(&JSC sports+ on HB)).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Added more Via2.6 providers (BIS & ART(&JSC sports+ on HB)).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vplug pe ss2 stie acum si Biss(pachetul francez de pe Hb, 5W)+Art(13 E) +Jsc(26 E+13E+7W)
Cei interesati gasiti aici detalii:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], sectiunea pay tv, in partea de sus!
Bafta!
Testati si pe 19E 12285 / V / 27500 Orange ( mgcamd poate :p , cica si 11471 / V / pe 16E daca este keya buna )
Salutare.Am si o interbare: care este ultima versiune a vplug-ului si daca aceasta are executabila sau se dezarhiveaza dupa care se copiaza in folderul Plugins.Multumesc
Uite pagina oficiala pentru vPlug: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ultima versiune este vPlug 2.4.2 pe care o gasesti acolo impreuna cu update-urile la vPlug. Uite si adresa de download direct: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] INSTALEZI vPlug din. rar in Plugins de la ProgDVB, de exemplu. Apoi va trebui sa pui tot acolo v_sids si v_keys actualizate pe care le gasesti pe net. E bine sa citesti si indicatiile referitoare la vPlug din acest topic al forumului.
Multumesc Miki pentru ajutor.Am gasit un site [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este bun cumva pentru keys? Multumesc
Bineinteles ca e bun site-ul atata timp cat are ce te-ar interesa pe tine, respectiv v_keys si v_sid. Ia-le de acolo si pune-le in Plugins dupa instalarea lui vPlug asa cum ti-am spus.
Multumesc.Mai trebuie cumva sa instalez si S2emu?
Nu mai trebuie si s2emu. E un emu deja depasit. vPlug e mult peste el si macar Vahid, saracul, ii mai aduce cate-o imbunatatire din cand in cand.
Multumesc mult Miki.Cheile se cauta in functie de canalul dorit, de furnizor sau de respectivul satelit?
Fii, te rog, mai explicit. Despre ce chei e vorba ? Daca e vorba de vPlug, el si le cauta singur. Important e sa ai v_keys actualizat. Dai click pe un canal si, daca ai sansa sa si fie keys pentru acel canal o sa si vezi ceva. De mentionat ca nu prea mai sunt timpurile de altadata cand cu s2emu sau vPlug se vedeau canale la greu. Aria s-a restrans foarte mult si pachetele "tari" ca sa zic asa se vad azi mai mult in share. De altfel, chiar la adresa pe care ai indicat-o tu vei vedea ce mai poate deschide vPlug azi.
Multumesc Miki.Acestea sunt fisierele care apar in Plugins la mine:pip01,pip02,pip03,readme,Aubins,Csa,Lang,Vmodules,sqlite.mdl,e_emm,vhelper.mdl,vplug,vplug.mdl, v_keyrs,v_sids,VPluggui.
E totul in regula? Mai lipseste ceva? Intreb pentru ca am gasit pe undeva pe net si arata mai multe fisiere in Vplug.
Am gasit pe forum ceva ajutator [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] te rog daca ce explica acolo mai este valabil si acum.Am vazut ca postarea este mai veche.Mai trebuie sa am si un fisier SoftCam.key in ProgDVB?
daca folosesti vplug nu iti mai trebuie soft cam
daca folosesti s2emu da iti trebuie
vplug deschide pe hot bird doar f..i:)
daca dai cu ochiu aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] te poti lamuri mai mult:)
a aparut [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu vplug 2.4.3 nu reusesc sa deschid canaal GOGUtal nederland de pe astra...
A reusit cineva?
Kosmap
Daca ai k e y -le necesare ar trebui sa mearga si altele.
si eu tot incerc, insa doar providerul de pe satelitul cu lamaie merge. Cel de pe 19E nu vrea nici cum, desi am updatat ce era nevoie.
A reusit cineva ?
Da merge garantat de cel putin de o luni(a mai mers si in dec si ianuarie) cu
v-plug si keyile (nu zic la zi pt ca acuma merge cu key de o saptamina)
Da, confirm ca se deschid canalele D--itaal pe 19.2E; deasemenea se deschide si pachetul Bu--at pe 39E. Nu am reusit cu N-va Cy pe 13E (inteleg ca se poate, dar probabil nu am cheile bune)
Am totusi o intrebare (poate ma lamuriti): canalul SPORT-1 de pe Digitaal este singurul care nu se deschide in ALT-DVB, ci numai cu PROG-DVB-ul ! am revizuit toate setarile, nimic..nu vrea pur si simplu; restul canalelor se deschid...