Ieri am primit prima doza pfizer. La inceput nu se stiau reactiile adverse ale vaccinului ,si din cauza asta nu am mers pana acum.
Printable View
Ieri am primit prima doza pfizer. La inceput nu se stiau reactiile adverse ale vaccinului ,si din cauza asta nu am mers pana acum.
Speram ca in maxim 6 luni sa fie toti vaccinati... si cu doza 3.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Posibil, daca se dau vouchere sau alte cadouri pentru cei care se vaccineaza.
La Constanta, la centrul principal de vaccinare din oras bate vantul, dar ieri era inghesuiala mare pentru ca se dadeau bonuri de masa in valoare de 100 lei.
Ce sa mai spun despre gradul de discernamant ale turmelor manipulate care acum se vaccineaza pentru tichete de masa iar seara urmaresc cu sufletul la gura ce mai spun mentorii lor spirituali de la A3?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E buna orice metoda de vaccinare.
Sa fie clar, nu zice nimeni ca vaccinul te scapa de infectare 100%, dar de boala te scapa sigur.
Noi suntem Dacii Liberi, noi vrem la Zalmoxis :)
Are legatura. Cum pot sa ma iau dupa un oarecare de pe net, care imi spune "NU va vaccinati copiii"? Ai inebunit? Cum poti sa dai asemenea sfaturi?Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa-ti spun eu beneficiile vaccinului? Eu am alta meserie, nu sun medic infectionist.
Eu ma iau dupa ce spun medicii infectionist, virusologi, nu dupa oftalmoloaga de la Antena3.
Eu incep sa simt ca merit cuponul de 100 lei..
Pe centura capitalei cu 100 lei convingi destui ca sexul e sanatate pura si sigura mai ales dacă e si retribut..
Unele dintre etniile care vor mosteni pamantul au o retinere anumita fata de vaccinare, posibil sa simta mai bine indiciile de lovituri sub centura selectiei naturale..
Vedem peste 20 ani..
Fratele soacrei mele e la ATI in Craiova , din pacate, e probabil sa faca popa din sat ceva lovele!
E nevaccinat si convins de RTV si A3 ca boala nu exista!
Cat de avid de bani poti sa fii sa astepti sa moara mai multi oameni?, ma gandesc la preotii astia ... care pare ca au doar credinta banului, indeamna plebea sa nu se vaccineze, sa aiba si ei mai multe "evenimente" cu "dar" ?
Cum spuneam mai sus, ei "e" vaccinati, da e pacat sa nu fie de lucru la biserica, dupa inmormantari vin si pomeni etc.
Stiti ca la cursul de vanzari, in prima lectie se povesteste despre prima corporatie a lumii, e GODporatia !
E descrisa ca cea mai buna in ce face, vinde ceva care nu a vazut nimeni si nu poate fi verificat sau quantificat!
La ei nimic nu e moka, in Romania mai primesc si bani de la stat sa faca treaba mai buna.
LE:
Sa facem o reclamatie la Protectia Consumatorului ca nu vedem Duhul Sfant?
LE2:
Eu sustin morala crestina si cred ca e calea spre o lume mai buna.
Nu cred in institutia numita biserica si .... nu au ce sa imi faca !
Ei, nu? Or sa te afuriseasca! :bigsmileblack:Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intreaga responsabilitate pentru semi-esecul campaniei de vaccinare revine celor care aveau autoritate (medicala si politica) si erau la conducerea institutiilor din domeniul sanitar.
Alianta PNL-USR-UDMR a fost incapabila sa comunice coerent pro-vaccinare, sa organizeze mai eficient actiunea pe teren, sa convinga populatia.
E ipocrit si iresponsabil sa dai vina pe "popor", ca e "prost" si "n-a inteles", cand de fapt problema e la tine, politician vocal dar incompetent, care nu ai habar sa rezolvi problemele din sistem si te plangi aiurea pe la tv.
In fisa postului de prim-ministru si in cea de ministru al Sanatatii e si raspunderea pt succesul (sau esecul) politicilor publice sanitare.
BOR are alte misiuni, nu e organ de propaganda pro-vaccinare sau ONG de distribuit masti, nu e purtatoare de cuvant pt un partid, un ministru sau un premier.
Vaccinul este insa foarte util, pt ca reduce pericolul de a dezvolta o forma grava (mortala) de Covid19, boala pe care o declanseaza infectia cu coronavirusul chinez SarsCov2.
Ca orice politica publica si cea sanitara poate crea profunde diviziuni in interiorul unei societati, de aceea trebuie atentie la mesaje, la actiuni, la impunerea regulilor, pt ca se lucreaza cu oameni, nu cu obiecte cu care faci ce vrei...
Asta cam asa e...
Lasa ca vine Rafila acum si testeaza si iar testeaza si testeaza si a 3-a oara si nu mai vaccineaza :))
Vedem la valul 5 cum e cu testarea fara numar.
Asta cu testarea e momeala de prosti, cei ce nu se vaccineaza si nu poarta masca se inghesuie la testare?
Poate vrea omu sa cumparam teste multe sa faca unii afaceri :)
De ce sa platesca cei care s-au vaccinat teste (prin bugetul statului) pentru un idiot care nu se vaccineaza?
Testele lui pot valora cat 100 de vaccinuri si tot nu folosesc la nimic, a 2-a zi se infecteaza si moare in ATI nevaccinat.
Azi in discutii cu o contabila imi zice asta ca nevasta patronului unde lucreaza a dat coltu acum 2 saptamani nevaccinata, da istoria nu se termina aici.
"Desteapta" nevaccinata avea 2 frati, care locuiesc in alte zone ala tarii si au murit si ei la interval de 2-3 luni evident tot nevaccinati.
Esti unu din putinii care sau prins.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai chiar asa se pune problema ?Quote:
Tu cum vezi iesirea din pandemie?
S-au prins așa se scrie gramatical corect, dacă terminația este S” sau t” sau se poate înlocui cu ori asta am învățat in clasa 3!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 07:51 ----------
P.S mai trebuia și articulație ‘“unul”
Poate a scris pe telefon si nu avea ochelarii la el .
Sau o fi de la vaccin problema, bine ca nu crede in “tehoria constipatiei” aia chiar era o problema.
“E” unii care “știe” sa scrie da “crede” kkt-uri.
Eu nu am facut decit clasa 1. Ce zici? Ma descurc bine cit de cit?Quote:
Originally Posted by omul24 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Portugalia , un exemplu europen de diciplina in vaccinare intra in zona rosie cu o incidentata de 3,5cazuri-covid/1000.Probabil cea mai vaccintata tara europena... :(