Ideal ar fi sa-l personalizati.
Printable View
Ideal ar fi sa-l personalizati.
am schimbat imaginea respectivaQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Degeaba vorbeşti frumos şi incerci să rezolvi amiabil unele probleme. Unele specimene (cu 3 posturi la activ) confundă PM-ul cu maidanul.
.
mai omule eu am schimbat avatarul de ce mai esti nemultumit?
Era o concluzie , Horatyu.
Am primit ulterior un PM de la respectivul user , care mi-a demonstrat că s-a născut direct la 8 ani. Oricum , respectivul nu merită atata atenţie. Nu e nici primul nici ultimul care nu are cei 7 ani de acasă.
In fine , am inţeles că se va rezolva şi problema avatarelor.
.
poate s-a suparat ca am schimbat pana sa raspunda el si atunci s-a suparat
oricum avatarului lui este frumos
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Probabil. Oricum , nu mai contează.
Oare ce-o fi vrut sa spună pisoiul cel mic ?
.
cred ca ceva despre sharing si nagr_3 sau cred ca ceva despre avatar :haha1:
deci sa inteleg ca voua va plac pisicutele:)
scuze de off
"pussy" da :lol:
chiar si alea de sunt in filmele de profil.... :D:
Nu ne dam rotuzi care instaleaza mai multe,poti instala sute de mii daca nu sti si le pui varza atunci degeaba instalezi,eu ma refer strict la pasiunea mea de a instala,eu nu am instalat niciodata de dragul banilor ci pentru ami dovedi ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei,deci eu vorbesc strict din punctul meu de vedere ca hobyst,vrea sa ia in considerare sfaturile mele bine,nu vrea iarasi bine,.
PS! sunt tare curios cum instalezi tu un prime focus de 3,70 si ce randament obti daca ma iei asa la 3..
Deja citind aberatiile de mai sus citez "ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei"
hobby se numeste sa te poti consulta cu alti pasionati atunci cand apar probleme de receptie.Bineinteles pt anumite perzoane acest lucru l vine f greu din faptul ca se dau totdeaua rotunzi.Fara a avea intentia de a dezgropa mortu' sa ne amintem cand ai vrut a receptiona 40E a se cautaDaca erai asa de mare hobbist tu si pretenii tai ati fi gasit o solutie viabila , dar n-a fost sa fie.Si ati dovedit ca sunteti "subtiri"
Uite eu chiar azi a testat din nou 40E voi deschide mai incolo un topic pt el
Timpul scoate totu la iveala, mai ales faptul ca avem de invatat unu de la altu si avem nevoie de rabdare pt a asculta si ce zic cei din jur:D
Intrebarea era adresata pentru o informatie personala,40E nu ma interesat niciodata si a aparut doar la solicitarea unui client asa ca.....pa!! nu vreau sa zic altceva dar tine-te departe de remarci indiferent de care la adresa mea ca sa imi ies din pepeni iar cei de aici stiu ca fac urat,deci inca o data pune/ma pe ignore ca sa NU existe conflicte........................................
.............................................................................................
.................................................................................................
................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
la urmatoarea replica la adresa mea din partea ta nu vor exista acele puncte...............!!!!!!!!!!!!!!!
PSS! uiti un amanunt IMPORTANT!!
PRIETENII MEI SUNT AICI PE ACEST FORUM si nu sunt deloc SUBTIRI asa cum ACUZI!!! cam grava acuza/jignirea ce ti/a scapat printre degete!
@dreambox80 si @doktorofsat, discutia deviaza intr-un sens nedorit.
Salut , imi pare rau pt. "unii" daca le stric ziua de azi , dar am asteptat zic eu destul pt. niste explicatii logice la cele intamplate vis-a-vis de persoana mea si acest forum
Am vazut ca la inceput am fost cooptat in echipa "Enigma" , bun am facut cum am crezut de cuviinta si am testat si scris diferitele prb. ale imaginiilor rsp scoase ( atat beta cat si finale )
Oricum necunoscand Linux , nu prea puteam ajuta mai mult ( in afara de testarea imag. )
Daca am ridicat 2 dintre partile negative ale acestei imaginii ( driverele ntfs si subtitrare sci-fi/universal ) , vad ca am capatat dusmani
Din pct. meu de vedere al unui non-linux , in general sant interesat ( si cred ca si alti non-linuxi-sti la fel ) ca la o imagine sa am facilitatiile intregite
Stiu foarte bine ca un lucru/obiect/soft cu cat este mai complex cu atat poate fii mai instabil si invers cu cat este mai simplu cu atat este mai stabil
Oricum toate imaginiile ( aaf, pkt ,ng,rsp ) nu au scapat in totalitate de instabilitate sau blocaje ( numai cat stai sa vezi ca-ti dispar sau nu acele rotite care se tot invart in anumite situatii fara oprire si acest fenomen = blocaj = ecran verde la alte imag. )
In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
Pt. ca am dat niste explicatii legate de oscam care poate fii folosit atat de cei cu cartela sky it , cat si de cei fara
Acest lucru este stiut si pe alte forumuri de afara si nu am venit eu cu aceasta idee/explicatie
Mai ramane sa ma trezesc ca nici ca user numai sant pe acest forum si sa rezolvat totul
Eu credeam ca pe acest forum voi/vom fii liberi in a ne exprima pareri/opinii bune/rele legate de un subiect , fara a fii "prelucratii"
Dar dupa cum observ practica este intotdeauna inversul teoriei
Intotdeauna in practica acolo unde exista si "ghimpii" , lucrurile vor merge/iesi mai bine , decat in situatia in care toata lumea spune "DA" , fara insa a scoate adevarul bun sau rau la iveala
Poate totusi mi-se va da niste explicatii la situatiile de mai sus , asta in ideea de a vedea ambele fete ale situatilor
Ce inseamna "ajustat"?Vreau explicatii+screenshot,nu cuvinte aruncate la misto.Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In rest o pozitie pe acest forum o castigi si o mentii,daca nu poti o pierzi.
Pai foarte simplu , daca derulezi pagina aceasta de net , toti mai putin eu au cele 3 functii : "Quote , Multiquote si Thanks"
Si acest lucru este valabil la oricare subiect de pe acest forum , unde sant prezent ( la mine fiind doar functiile "Quote si Multiquote" )
Oare de ce ?
Nu sant genul care umbla dupa "pozitii" , am si explicat d.p.m.d.v "demiterea , numai ca nu sant genul care sa spun tot timpul" DA"
Foarte simplu: ca sa nu iti dai tu tie Thanks.:)
La fel e la toti,nu pot sa-si dea Thanks de unul singur.Ia sa vedem daca pot sa-ti dau eu unul.
PS:Merge.
PPS:Nici eu mie nu pot:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@mario08
Nu avem resentimente, am ezitat mult timp pana sa iau masura asta, nu am nimic personal cu tine si potzi sa faci ce vrei pe forum atata timp cat respecti regulile.
Stii ca eu am facut si fac tot posibilul sa nu apara disensiuni intre cei care sunt posesori de kathy. Am avut destule probleme pe celalat site.
NU are nici o legatura incidentul de la OSCAM cu eliminarea ta din RSP Enigma Team. A fost doar o coincidentza de timpi, martori imi sunt moderatorii de pe site care stiu ca in acea zi s-a taiat acesul celor di RSP e2 la sectiunea Golden si tu ai fost scos din Team.
La Oscam facusei o mica greseala, ai vazut ca nu am schimbat ce ai scris, am subliniat doar ca OSCAM este un card reader, si daca nu posezi cardul in aparat nu e cazul sa il instalezi.
Eliminarea din team s-a datorat faptului ca in ultimul timp nu erai preocupat de testarea noilor imagini RSP, si eu am fost cel care am luat hotararea. Eu te-am certat pe sectiune nu ca sa nu mai scrii nimc, ci ca sa aprofundezi cat mai multe. Poate ca am asteptat prea multe de la tine.
Daca doresti vei ramane apropiat de proiect, imi ceri oricand imagini de test si itzi dau, dar momentan lucrurile raman asa cum sunt.
Era de datoria mea sa itzi aduc la cunostinta si imi pare rau ca nu am facut-o singur.
In rest sa speram ca vom avea imagini din ce in ce mai bune, si te vei bucura de sprijinul meu in tot ce faci pe forum.
Daca uneori faci greseli si imi permit sa te corectez te rog sa nu faci caz de asta, eventual rezolvam in particular incidentul respectiv.
Baieti fara certuri. Fara mustare si alte chestii cu colesterol ca nu se permite pe forum. :)
O zi buna.