poi , nu io am obsesii cu Dinu :D desi poti conversa linistit cu el .... pe blog
este ca te supara faptu ca virgula kazmoney a rascumparat deja obligatiiuni de vre-o 30x10^6 $ ..... va cam lasa fara argumente
basescu , DESCHIDE ! POLITIA ! :p
Printable View
poi , nu io am obsesii cu Dinu :D desi poti conversa linistit cu el .... pe blog
este ca te supara faptu ca virgula kazmoney a rascumparat deja obligatiiuni de vre-o 30x10^6 $ ..... va cam lasa fara argumente
basescu , DESCHIDE ! POLITIA ! :p
pacala, renunta... iti consumi neuroni degeaba...
unde nu-i pic de logica nu vei face lumina in veci
totul tine de educatie. si unde nu exista educatie...
Asa se zice cand nu mai e nimic de spus...oricum de la topicul lui Vintu ati dat-o in alte alea!Treceti imediat la subiect ca sa nu va sterg postarile la toti!!!
ce-ar mai fi de spus?... ar trebui inchis topicul
Oricum fiecare o tine pe a lui, nu ajungeti la nici un rezultat.
Is bune si discutiile astea, vedem fiecare ce optiuni are, dar parca e prea mult. Ne-am cam lamurit destul. Luam fiecare ce-i bun si de la unii si de la altii, dar daca mai continuam parca am fi dusmani si parca nu asta e rostul.
Dupa ce ca o duce lumea prost , indiferent din vina cui (parerea mea ca a tuturor) mai ne si facem nervi pentru acesti multi nesimtiti care s-au perindat in cei 20 de ani. Bine nu o sa fie prea curand in tara asta oricat ne-am strofoca noi pe forum. Parerea mea e ca nu avem societate civila care sa reactioneze prompt si corect indiferente cine conduce atunci cand se fac asemenea greseli grosolane. Nu putem sa stam pasivi , o tara intreaga si sa ne asteptam ca sa ne mearga bine. Eu as sustine oricand societatea civila, dar e inexistenta;cel putin in zona asta a mea nu am auzit sa fie .
va rog sa terminati cu atacurile la persoana si cu jignirile ... putem discuta si sa facem caterinca ca doar cu atat ne alegem .... nimeni nu ne scoate din criza doar singuri reusim .
este pacat sa va jigniti pentru politicieni :oops:
Deja e cam mult . Cred ca cineva trebuie sa intervina, altfel suntem penibili sa asistam la asa ceva.
Da , multumim ,s-a sters in timp ce scriam.
Ultimul avertisment. Urmează ban-ul
Reveniţi la subiect. Dacă mai există asa ceva ...
.
postul in care afirma ca nu sunt educat nu l-ai sters....pacala polemiza cu mine si eu cu el..fara sa ne insultam....
fiecare posteaza parerile lui fara sa insulte nu?
daca nu se opreste,si nu ma ignora nu ma deranjeaza ca imi dati ban dar tot spun ce am de spus....:D...
aici daca nu injuri pe basescu sau pdl esti lipsit de educatie sau ai creierul spalat.
vreu un raspuns de la moderatori:
cu ce am ofensat in postarea anterioara? ce atac la persoana am produs?
analizati mai atent postarile si tratati-le ca atare, va rog! nu comparati postarile mele cu limbajul suburban al altor utilizatori...
in incheiere:
"E usor a scrie versuri
Cand nimic nu ai a spune,
Insirand cuvinte goale
Ce din coada au sa sune."
M.E.
considerati ca merit ban? nici o pb. daca o echipa de moderatori considera ca merit ban pt afirmatii cel putin logice si de bun-simt... n-am ce cauta aici!
toate cele bune!
ps.
incercati sa fiti rationali, nu subiectivi.
ps2.
postul in care am facut referire la "educatie" nu era adresat explicit niciunei persoane. faptul ca unii s-au simtit... e pb lor!
oameni buni nu incepeti iara ca nu se termina bine si este pacat :sorry:
JBTC , tocmai din motive de raţiune ţi-am sters postul anterior. Cuvinte de genul curvă , japiţă etc ... pot starni multe alte discuţii/probleme. Si chiar nu merită.
outcast , ţi-am sters doar mesajul in care foloseai un limbaj ce depăşeşte bunul simţ. Nu e cazul să mai citez cuvintele pe care le-ai folosit.
Observ că outcast+JBTC+politica = love , dar primul care mai jigneşte primeşte ban pentru 3 zile. Pentru inceput.
Chiar nu vă puteţi abţine ? Ce obţineţi voi din cearta asta ?
Apropo , sunteţi membri de partid ?
.
nu m-a deranjat ca ai sters postarea mea..era normal sa o stergi.altceva am spus eu...mai reciteste postarea de la 18.27....pacala polemiza cu mine....
eu nu am inceput...
nu confundati ironia cu jugnirile... faptul ca unii se considera jugniti de anumite constructii logice si de bun-simt... spune cu totul altceva... una e sa aduci injurii, alta e sa-l faci pe un individ sa turbeze apeland la niste "adevaruri care dor"...
ok am folosit termenul "curva" dar la adresa unei persoane publice si intr-un context legitim... nu la adresa "reclamantului"...
in fine... mai bine inchideti topicul
ps.
constat cu mahnire ca atunci cand nu putem convinge prin argumente si logica apelam la ceea ce e mai la indemana: limbaj suburban...
de ce nimeni nu-si pune problema ca doar o persoana ia totul f personal, se inflameaza f usor si, in general, are dispute mai cu toata lumea?
de ce nu observat ca pot avea polemici in termeni mai mult decat ok cu majoritatea utilizatorilor, mai putin cu o persoana?
seara frumoasa!
outcast , mi-e greu să cred că dacă ai vrea să "atingi verbal" pe cineva nu ai putea să o faci fără să foloseşti cuvinte grele.
De ce foloseşti doar vorbe din topor ? Ajungi să jigneşti cu limbaj de mahala.
Chiar crezi că JBTC nu ar inţelege şi cuvinte mai elevate ?
JBTC ... şi tu l-ai provocat pe outcast. Ai aruncat nişte cuvinte (elevate) exact unde nu trebuiau..
Din partea mea, spune-ţi ce vreţi. Dar:
1. Nu incălcaţi regulamentul acestui forum (in special partea cu atacul la persoană)
2. Nu folosiţi cuvinte ... nepotrivite
Dacă totuşi nu vă puteţi abţine ... folosiţi PM-ul
.
bah lasa-ma naibii in pace...te-am rugat,dar nu pricepi..te bagi in seama ca musca in.......
ai spus ca esti destept si cedezi..iar te bagi in seama...ai deschis un topic..nu am postat o litera acolo...de ce nu ma lasi in pace?
nu am nevoie de inteligenta ta,ti-am mai spus.lasa-ma sa fiu prost dar LASA-MA.
corect! dar nu e obligatoriu sa raspunda unei provocari IMPERSONALE/INDIRECTA. dar daca s-a simtit vizat... e liber sa formuleze constructii frumoase prin care sa ma darame... daca poate. deocamdata... da cu barda...
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
observati diferenta: din momentul in care am spus ca nu ma voi mai adresa lui... chiar am facut-o! nu cred ca dupa acel moment veti gasi o postare in care sa ma adresez direct, explicit persoanei... a... ca postarile mele il pot provoca... posibil (poate chiar intentionat) dar are intotdeauna varianta similara si/sau varianta IGNORE... stiti cum e treaba cu "musca pe caciula"... cine se simte... reactioneaza...
vezi edit-ul de mai sus.....hmmmmmQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu cred ca vrei sa postez aici de ce folosesc vorbe din topor cu acest individ:D.....crede-ma pe cuvint.l-am RUGAT de f. multe ori sa ma lase in pace dar nu se opreste...............aici ma opresc.
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
nu te linistesti:D.......nu-i nimic....voi scoate barda din nou:D
Cand va linistiti sa-mi spune-ti. Voi sterge mai tarziu tot ce este offtopic
Apropo, de ce nu folositi PM-ul ?
.
domnilor, doamnelor, stimata audienta... ar mai fi ceva de spus?
am terminat pledoaria.
va multumesc pt intelegere si rabdare.
asteptam ca moderatorii sa delibereze si, eventual, sa ne elibereze si ilumineze.
va doresc TUTUROR toate cele bune!
ps. nu folosesc PM pt c-am promis ca nu ma voi adresa persoanei. si ma tin de cuvant! eu am cuvant!