nimeni nu are timp sa studieze regulili si renovari rsp
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] zmeura
Daca nu vorbesti si tu pe limba omului nu ai cum sa te intelegi cu el.Uite ca eu i-am explicat frumos cum e cu regula 12.................................................................................................. ..... soarece ..... o sa las mult mai mult pe acest rsp ...dar intii sa ma conving...pe aici vad multe persoane dubioase...adica in intelesul meu ,prea jmecheri uniii ...si sint convins ca uni habar nu au pe ce planeta sint.....adica ....sint in pom....si pomu-in aier...:clap:si altceva cred ca primul banut care o sal iau... nu o sa mai auziti de mine niciodata ...ce nu stie nimeni de aici... n3 e spart in totalitate dar e foarte bine astupat...iar chestia tare care ar fi cred ca daca nu asi fi pe aici ..acest rsp nar mai avea nici un farmec...adica falimentar...iar intelesul!!!! vreau sa ajung vedeta sa nu mai aud pe nimeni...urasc termeni astia...ce vreau ???? conpletez ce nu au inteles alti:clap:
ai grije stargate regulamentul ...atentie mongoii...
ok ....val .....o sa rezolv treaba singur .. se pare ca nu mam inselat in privinta ta..
sintem in data de 11 decembrie 2010 imi iau concediu singur :argue:promit si sper sa ma tin de cuvint timp de 2 luni nu o sa mai postez nimic..atentie 11.. febroarie... 2011 atunci mai revin...restul stati la slujba o sa va invete el poate asta ....alahhh...alahhh:please:imi pare rau si imi cer scuze ...mondo, zmeura stargate..tovarasul vostru val, ma provocat sa fac asta.... vreau cit timp stau in concediu ...sami demonstreze ca este capabil sa va aduca noutati nnnnnnnnn legate de sateliare ....... stargate sint un om anbitios, imi cer scuze ca fac asa ceva ..... dar asta e.....e omul vostru si trebe respectat......nu vreau comentari din nici o parte sanatate masima si nu mai bine .....soarece....:please:
nu loa in serios chestia cu zmeura si mondo
sint prieteni mei:clap:imi place mult comportamentul lui zmeura, mondo ,stargate ,etc:clap:sint niste baieti de nota 120:clap:uneori uni inteleg ce postez ....alti daca nu pun in practica secretele sateliare, traiesc cu inpresia asta ex:......oare soarece ceo vrea sa zica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...este vreun mistocar......replica data de mine nu am nevoie de ajutor.... am ful pe toate sateliarele ....asta daca cautati si colaborati cu persoane in domeniul sateliare ....francezi ...nemti.... austrieci.... sirbi...nu trebe sa cunoasteti limba:clap:gogu va ajuta nnnnnnnnnn....adica sa ne exprimam corect google:clap:pentru incepatori...: e de ajuns sa cunoasteti limba rom....restul nea gogu are grije sa traduca cit de cit sa te intelegi cu ori ce persoana din afara:clap:soarece saluta inca o data membri acestui forum fie ei oameni... buni sau rai...sanatate maxima.... soarece ma numesc...sint mic...:baby::ha: