Spunem despre ce receptor e vorba si o sa incerc sa pun pe upload.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Spunem despre ce receptor e vorba si o sa incerc sa pun pe upload.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
softuri noi de la yumatu in trei variante(skinuri diferite)
5518
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
5119
5105
ATENTIE nu este acelasi soft cu trei skinuri diferite sunt softuri pentru trei tipuri diferite de receptoare precizati acest lucru pentru ca useri incepatori sa nu prajeassca receptorul :lol:Quote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
globo 7010a:thx: terog trimitemi un pm cand pui la upload:clap:Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Softuri noi pe truman-support.com/soft/
tp*s, primer, pulsat, jiji, sixview, inxt*c - toate au
Cum face AU la s*x view? In cat timp ?Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu prea face... Ca de altfel nici la Inxtc! Face doar la Free-X TV...Quote:
Originally Posted by ij2007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am incercat toate softurile puse la uplod pentru globo 7010 a si nici unu de acolo nu au titrare la digi film etc... si mai este o probleme keile se tot sterg din receptor si trebuie sa le tot bag din pc din nou iara 2-4 minute cand schimb canalul nu mai merge.... as dori sa-mi spuna cineva un soft care sa aiba titrare la canale si sa nu se stearga keile singure din receptor:pls: :pls: :thx: :thx: :thx: si daca se poate un link de unde sal descarc?. multumesc anticipat
Ai aici softul care iti trebuie(cu trei skinuri diferite)Quote:
Si aici key
Ti se sterg keyle deoarece le-ai luat de pe truman si nu ai dezactivat keya de au(N3des)de la yumatu e dezactivata.
Multa bafta
ms mult de tot :drink::cheers:Quote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu pot sa incarc deloc ultimul soft 1.2.37 ptr un Opticum 7100C - primesc eroarea ca nu ar fi bun boot loaderul(ar fi vechi si sa fac update) cu toate ca folosesc ultimul boot loader aparut.Oare de ce????
am o problema cu botloader pentru globo 7010a nu imi da voie sa incarc softu(emu_1.3.89) pe el imi da o eroare spune ca trebuie sal updatez .imi poate da cineva un site de unde sa descarc un loader mai nou?(folosesc bootloader 5b)
in google search scrieQuote:
truman-support
si acolo ai tot ce iti trebuie.
degeaba nimic de acolo nu merge!Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru a incarca softurile noi (sau pt a reveni la o versiune anterioara) utilizati un upgrader care nu verifica bootloaderul, de ex, upgrade_10.30.2006.zip (l-am pus in upload la Receptoare DVB/Globo/Tools Globo 7xxxA)
Update de softuri pentru toate receptoarele pe Truman site !
Din info : aceleasi programe cu AU + revenire pachet SexView cu AU !
Thanks Truman Team !:)
Ultimul System Boot pt. receptoarele globo 7010cr....etc(5119)
Quote:
ms am gasit si imi merge :drinks: :band: :band: :band: :band:Quote:
Update de soft .... pe site la Truman ... ! S-a rezolvat si problema de pe 0,8W si cea de la Polsat ! .... Deocamdata softuri numai pentru CR,CX,TSCX,TSCX , CI si CR .... probabil cat de curand si pentru A si C !
Enjoy !
Mai merge 1w pe 7100cx ?De aseara imi arata canal codat dar nu am vazut nicaieri sa fie down,am chei din 7.04.