Am gasit azi un soft care are emu 5.8.169 si contine dcw, dar nu am gasit chei sa vad daca deschide ceva.
Printable View
Am gasit azi un soft care are emu 5.8.169 si contine dcw, dar nu am gasit chei sa vad daca deschide ceva.
Mai asteapta 2-3 zile si apare soft pt. TPS.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai am citit ca deja a aparut soft ptr humax si pe star. Asteptam. Deocamdata astept ceva chei in dcw sa vad daca deschide ceva acest soft. Aveti ceva chei noi in dcw?
Si ce este interesant la acest soft e ca merge subtitrarea.
A aparut ceva la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
schimba softulQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prea tarziu sfatul. L-am schimbat de multe ori de atunci. Ateptam sa spui ceva de noul soft aparut.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca a aparut de ce nul urci pe UPLOAD? asa voi sti sigur ca a aparut un nou soft sil pot verificaQuote:
Daca nu ai rabdare pina rasfoiesc toate forumurile cu si despre kaon si cind gasesc ceva normal ca postez
Am postat linkul. Ia de acolo. hw 12.C1.A5
Pentru kaon ca sa vada TPS din nou va trebui sa mai asteptam citeva zile,sper ca nu multe,aveti grija ce softuri probati sa nu va blocati receiverulQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
N-am jtag ca l-as fi probat deja. Probabil o sa fac un efort si imi voi face unul. Numai ca nu stiu cum sa fac conectarea jtagului cu receiverul. O sa-l desfac zilele astea sa vad cum se poate lega la jtag.
Aici aveti softurile pe care le folosesc de obicei si citeva elemente ajutatoare;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut soft nou ptr kaon cu emu 9.8.9. A probat cineva? Face lumina la t*s?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si am vazut ceva si pe digital.
Nu fac lumina pe TPS,deschid doar citeva programe in ABSATQuote:
E bine si asa. Ce programe? Cel de muzica clasica e printre ele?
Printre altele da,merge si motors si inca citeva..eu stau mai mult pe astra chiar daca am multifeed si imi intra si TPS,nu prea ma pasioneaza,au decuzut mult,mai degraba stau pe D+Quote: