daca s-a putut citi din rec, si s-au vazut diferentele care ar fi urmatorul pas??? trebuie adaptat emu pt bk ???
Printable View
daca s-a putut citi din rec, si s-au vazut diferentele care ar fi urmatorul pas??? trebuie adaptat emu pt bk ???
Am un Ipbox 910 HD, mbox, si inca mai sunt abonat la Dolce. Abia acum, dupa vreo 4 luni am aflat si eu ca nu mai merge in share... Ceva alternative de carduri, care sa mearga in share cu Ipbox 910 & mbox, care ar mai fi la ora actuala?
offtopic....inseamna ca erai foarte interesat de cardul care il aveai in share.....
ontopic...celelalte alternative de carduri merg...dar trebuie avuta grija la noile preluari de firme..si de evolutia viitoare data de noua firma care face preluarea
Focus sat deocamdata.Akta a fost cumparata de romtelefon.Quote:
Originally Posted by al_pacino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci sa inteleg ca daca voi deveni abonat Dolce ( prin preluarea lui Akta ) pot spune "la revedere sharing" pe un receptor Optibox - cartela Akta - Viaccess ?
NU e chiar asa. Poti suna la relatii clienti si sa le ceri acceptul ptr a utiliza cardul in in dreambox. Vezi ca trebuie sa ai neaparat dm800 sau compatibil HD (vu+, etc) ca sa iti mearga cardul la capatitate maxima.
Multumesc de raspuns , insa in situatia mea nu se schimba nimic fiindca serverul de cccam este pe un receptor nonHD si receptorul HD nu stie cccam fiind doar client , deci...........
Deci o sa vezi doar canale SD.
deci daca ai dm500s.. nu merge ??...asta in ideea ca dau linie unui alt receiver hd pe care il am in casa....
Voi v-ati uitat la titlul topicului? Cititi-l pana intelegeti si dupa aceia scrieti pe o foaie de hartie de 100 de ori; cadrul de dolce NU mai merge in sharing.
Si daca mai vreti sa intrebati cum sa puneti cardul dulce in alt receptor inseamna ca nu ati scris suficient. Si luati alta foaie de hartie.
O zi buna.
nici chiar asa....am crezut altceva... nu-i bai...am fost doar un pic indus in eroare uitand faptul ca a pune o cartela in alt receiver nu inseamna sharing...imi fac mea culpa...
si sa stii ca nu este nici o problema sa iau alta foaie de hartie...:thx::gata:
sa pui cartea in alt rec hai ca nu ar fi o prob...dar precum ziceai si tu...vrei sa ti dai linie din acel rec:)
si tu mario m ai dezamagit:)
am incercat.....cei de la call center ptr dolce au zis ca este ok ..si vor veni cu cartela...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a venit ziua cea mare .....pe comanda scria clar instalare cartela dolce hd in receiver proprietate....eu am un alligator in care cartela sd mergea fara sa pui box key....au dat telefon la Bucuresti ...le-au spus ca nu se poate face nimic..si au plecat la fel cum au venit:agresiv:...
nu cred ca mai trebuie sa mai spun ceva in plus
tu iti bati joc de noi??/
probabil au crezut ca e vorba de o conserva nds , kaon aflata in propietatea ta . altfel iti spuneau clar de la inceput ca nu merge .Quote:
Originally Posted by cristian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps. nici in vemurile bune nu se accepta alta destinatie a cardului .