Am DreamElit BH nu VTI
Printable View
Am DreamElit BH nu VTI
Salut, vreau sa-mi fac un abonament la Focus.
am vorbit la callcenter, se pare ca perioada minima contractuala e 24 de luni.
intrebarea: sunt obligat sa incarc in fiecare luna, in aceste 24 de luni? ce se intampla daca folosesc cardul doar 3 luni din 24?
rezilierea o sa fie ok, sau o sa fiu inscris in baza de date a celor cu datorii la o companie de telecomunicatii?
incearca sa iti cumperi de la cineva un card ca sa nu mai ai treaba cu ei cat inca mai gasesti carduri pe piata ca mai tarziu nu se stie
daca vrei un abomanent la focus cel mai bine ar fi sa cumperi tot echipamentul si atunci nu mai are nimeni treaba cu tine il incarci cand doresti cum ai spus ca o sa il incarci doar 3 luni din 24, daca il ei in custodie nu trebuie neaparat sa il incarci chiar in fiecare luna dar daca trece mai mult de 3 luni trimite dupa recuperarea echipamentului .poti sa renunti si inainte de 24 de luni si iti face rezilierea,daca predai tot echipamentul totul este ok si nu mai o sa fi in baza lor de date cu datorie la ei.Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bun, maine-mi fac contract cu UPC-ul :)
Doua noi canale la UPC FocusSat!
Pachetul Panonia s-a imbogăţit cu un canal nou, Sport M, dedicat evenimentelor sportive europene şi, mai ales, celor din Europa Centrala şi de Sud-Est.
Tariful pachetului Panonia va rămane nemodificat ca urmare a acestei imbunătăţiri.
Pachetul Aventura cuprinde un canal nou, Discovery World, elementul lipsă aşteptat de multă vreme!
Tariful pachetului Aventura va rămane nemodificat ca urmare a acestei intregiri.
Pentru moment, Discovery World nu beneficiază de subtitrare in limba romană, insă in aproximativ două luni acest mic inconvenient va fi remediat.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Probleme cu UPC, atat cu Focussat, aici intra noile transpondere de la UPC....asteptam un comunicat din partea celor de la UPC Focussat Romania! Norma de codare a disparut, aici ma refer la N si CW a ramas doar In conax, ramane de vazut ce se intampla in continuare, cateva programe sunt FTA.
Spre seara au revenit la normal!
Eu am card de focus si nu am observat ceva neregula.
se poate vedea focus sat fta sau cu key ca nu inteleg ;))
dar tu chiar trebuie sa f...i toate topicurile:comp:
Se deschide cu pachetul familia
Discovery Science (cu sub. ro) - 12188
Viasat explorer (fara sub.) - 12265
Stimaţi clienţi,
In vederea imbunătăţirii grilei de programe, incepand din 1 octombrie 2010 in pachetul Familia vor intra canale noi. Preţul lunar al pachetului Familia se va modifica de la 22 lei la 23 lei. Preţul include TVA. - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aveti ceva idee ce canale vor introduce?
poate ori venii eurosporturile ca de mult le astepam la focus
Peste o luna vor intra si Eurosport-urile mai mult ca sigur si nu numai.
Urmeaza un rebranding parca.
Pe siteul lor principal apare Romania "Coming soon"
Numai bine.