dvi are dm 800 si 8000. dat fiind ca dream elite fac imagini si pentru dream s-ar putea sa fi pastrat termenul de dvi.
ps: la capitolul media player merg atat filmele mkv cat si avi, urmeaza sa mai incerc si altele
Printable View
dvi are dm 800 si 8000. dat fiind ca dream elite fac imagini si pentru dream s-ar putea sa fi pastrat termenul de dvi.
ps: la capitolul media player merg atat filmele mkv cat si avi, urmeaza sa mai incerc si altele
@Crush,
Unde dai si unde crapa ,ma refeream la faptul ca daca ai legatura intre rec si TV prin cablu HDMI atunci setezi in meniul enigma 2 -DVI si nimic mai mult.
Cu stima:
cico
PS
Si asta la toate img.pentru Vu+ aparute pina acum.
Vu asta e un animal nesimtit, ruleaza cccam si mbox simultan, cu 3 carduri locale 2 citite cu oscam de pe sloturi si unul cu newcs din smargo, 57 linii in mbox si doar cateva in cccam.La vizionarea locala cccam a preluat controlul, nu decodeaza decat din el, mboxul ramane pentru parteneri si da de pe locale.Totul fara poticneli, fara restart,fara freeze, pe imagine Open PLI, care e adevarat ca nu arata asa bine ca Dream Elite, dar se zice ca la aceasta ora e mai stabila.
Inca nu am un hdd pe sata sa fac si alte teste, dar o sa vina si timpul lui, oricum la cat l-am frecat ieri, sunt chiar mirat ca nu am vazut niciun blocaj, si mai e si rece pe deasupra.
Mai bine ii ziceau coreenii VooDoo:)
Azi am testat diablo pe dream elite, merge ok.
Noua imagine VTI aparuta azi seteaza noi standarde !
Cea mai buna calitate HD a imaginii.
Asteptam replica Dream-Elite cu img. orig. 4.1 la baza.
Detalii:
Beschreibung:
Neues VTI "Vu+ Team Image" - V0.6-12.03.2010 Master
Enigma vom 12.03.2010
Plugins vom 27.02.2010
Skins vom 12.03.2010
Treiber/Module vom 25.02.2010
Anderungen im Image:
Eigene Bootlogo's und neues Radiomode Logo.
diverse Anpassungen am Images und diffs, sowie Link von /usr/keys bzw. /var/keys im Image und andere kleinere Sachen.
WLAN funktioniert mit Ralink oder Zadas based WLAN-Dongles, standardmäßig funktionieren Ralinks ohne weitere Anpassung.
Das heap (Stack) Limit wurde reduziert, sodass insg. mehr freier RAM fur die Box zur Verfugung steht.
New* Linux Kernel update(2.6.18-7.3)
- Fix external HDD(ESATA) recognition problem.
- Update console driver
- Update Nand File system driver(address file system corruption due to sudden power loss)
New* Fix "no signal" problem at HDMI output.
New* Support multi language on VFD display
New* Fix 1080p autoresolution problem
New* Enhance remote control response time
New* Fix E2 default channel setting.
New* Diverse Skin Anpassungen
New* Fix Irdeto CI module problem
chiar n-a pastrat nimeni imaginea originala? eram curios cum merge :tv:
Voi ati reusi sa prindeti hardul de suportul ala? La mine nu calca pe el, iar rondelele alea de cauciuc pentru atenuare vibratiilor si mai tare incurca.
eu vreau sa pun hardu extern. am inteles ca este un adaptor de la eSATA la sata.
Am pus un HDD putin mai vechi,face cam mult "zgomot",adica vibreaza un pic deranjant.Prima oara cand i-am dat drumul cu HDD am crezut ca am stricat ceva prin el,sau ca deja a obosit cooler-ul.
Asta nu-i o problema,dupa 2 zile te obisnuiesti.O sa incerc cu un HDD mai performant ceva.......
Apropo,nu va luati HDD mai mare de 1TB ca nu vrea sa le recunoasca nici in ruptul capului.Nu stiu de ce.....
HDD mai mici de 1TB le ia fara probleme,chiar poate sa-l initializeze indiferent daca ai montat hardul lasat in NTFS sau FAT ,ba chiar daca e nou si neformatat sau partitionat.Il face el din meniu in ext3.Oricum cred ca majoritatea dintre voi o sa formatati in ext2 prin telnet.ext2 e ceva mai rapid.
Imaginea BlackHole,care mi se pare mie ca e cea mai stabila,are si optiune de creeare SWAP.
Inregistreaza excelent(dar nu am probat cu multituner),fisierele rezultate ,ca la orice imagine E2 ,sunt muxate in .ts,numa bune de dat play cu orice player Windows sau Linux.
Apropo....... Sky IT down again.Damn!Attack!
Oscam teams,please go to work :)
Am reusit sa-l montez, am pus un samsung de 250. Cred insa ca am zapacit imaginea la cat am frecat-o. Imi face figuri pe hd-urile dela 1w. Cred ca-i pun imaginea noua si-l las sa se mai odihneasca.
Acadele pentru posesorii de Vu+ gasiti pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
In mod normal un forum bine organizat,dar care a fost hackuit de 2 ori in ultimele zile si au fost prinsi fara backup.
Acum au inceput sa-l repuna pe picioare.
Trebuie sa va inregistrati,dar eu zic ca merita.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Code:MARUSYS
OpenPLi-unstable-vuduo-20100315
DCC E2 v1.2
Barry Allen for VU+DUO 5.1.11
Settings for VU+ Duo
Pauli Neutrino ***map Plugin VU+ Duo
SecondInfoBar Version 2.2
DDamir Subtitle Player 2.52 for VU + Duo
Quickbutton for VU + Duo
Webcam Viewer for VU + Duo
Ultime Notizie for VU + Duo
Live Scores plugin for Vu+ Duo
Positioner & Satfinder Plugins Dream Elite Image
CVS Plugins for DE 1.0 Vu+ Duo image
Doctor Watson by vali
Latest MeoBoot Plugin
Backup tool for Vuplus NFI images including USB Support
Dream-Explorer 6.2 by vali
Merlin Music Player 1.1 + Merlin iDream for VU+ Duo
Vali-HD-BETA_0.9 by vali
Nemesis.Glassline for VTIv0.4 mit ECM Info
Vali-HD-BETA_0.9 by vali fix
Elegato Skin angepasst fur Dream Elite BlackHole
E2 setings astra19,2-hortbird13,0.22.feb.2010
Noua imagine Dream-Elite Black Hole 1.1 VU+ Duo Multiboot este disponibila !
Based on Official release 4.1
NEW KERNEL: 2.6.18-7.3
NEW: ADDED DEVICES PANEL IN BLACK HOLE EXTRA SETTINGS
FIXED: Nfs Server
Bootlogos: by Army
Meoboot version 0.96xVuDuo
Skin: Beyoncè 3 By matrix10 awesome HD skin with large size fonts and panels
Apropo de HDD-uri,
se pot folosi fara probleme si cele peste 1TB,daca s-au initializat in prealabil in imaginea originala
Cu stima:
cico
voi cum ati montat hardul ? pozitia am gasit-o dar ma incurca inelele de cauciuc....
@Crush,
Inelele se monteaza din lateral, pe suport, astfel ca suportul de tabla sa fie cuprins intre umerii inelelor.
cu stima:
cico