Pe Rec. seria CR inca nu merg subtitrarile, la A si C merg.
Pe 0,8W subtitrarile sunt la pachet ( AXN,.,., si HBO Ro) eu merg pe CR-uri cu SW 2.4.18 calumea.
Printable View
Pe Rec. seria CR inca nu merg subtitrarile, la A si C merg.
Pe 0,8W subtitrarile sunt la pachet ( AXN,.,., si HBO Ro) eu merg pe CR-uri cu SW 2.4.18 calumea.
Care dintre voi stie germana ,poate intelegeti ce zice aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. Merge cumva d+ ?
NEIN ! :)
Nici pomeneala , chiar se spune ca a trecut in N3 ! Nici nu cred ca va aparea prea curand .... ! Se pare ca dispune de 4 (patru !) nivele de criptare a keys !
Se incearca testele de decodare incepand cu schimbarea filmelor pe taquille , atunci cand apare pauza publicitara si asta se pare ca ingreuneaza eforturile de scoatere a unui nou emu !
"Blonndu76" .... este adevarat este acelasi emulator caruia i se schimba indicativul .... dar , doar dupa ce se mai .... schimba pe ici , pe colo , cate ceva prin emulator !:lol: :)
Si cu ce trebuiesc introduse listele in receptor ? Multumesc!Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu alieditorul se scot, se editeaza si se baga inapoi (cele bagate le face default). Mai poti salva baza de date in format df2. E prea simplu ca sa spun mai multe. Uite prin meniuri, daca nu gasesti - spune, te invatam :)
De scos le scot cu alieditor,pentru e le salva trebuiesc redenumite, si cand trebuie sa le bag in receptor nu pot deoarece ali editor vrea numai key in format *.abs sau df2.Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cand scoti dumpul, salveaza-l cu extensia abs
inca un soft (beta) pt editarea listelor receiverelor cu cpu ali
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
par: sateliti.org
Arhiva asta este protejata de o parola.Quote:
si ce te impiedica sa bagi parola ? daca citesti bine omul a scris si parola numa citeste tot ... pls :lol:Quote:
Originally Posted by ij2007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc!Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stie cineva dintre voi cum poate varianta de globo "4000 c" sa decodeze sky(sky italy sau sky de pe eurobird ?) . Eu am bagat un soft de bigsat_3329C_ emu_ 1.2.31_SKY. Ce trebuie sa fac?!
boierule sincer visezi cam mult daca vrei cu un receptor de 30 euro sa decodezi sky italia si sky uk :lol: aceste pachete nu se pot decoda cu ajutorul patchului pe niciun receptor ... canalele codate NDS merg doar in sharing . mai cititi inainte de a "calari" receptorul ca nu merg nu stiu ce pachete :oops:Quote:
Originally Posted by ij2007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sal la toata lumea , mi-am luat si io un opticum 7100cx la insistentele unui cunoscut , acu am un digi , are careva rabdare sa-mi zica shi mie ce si cum cu riceveru asta ?
mai pe scurt ca pentru fraieri ...... ce sa pun pe el shi cum , o lista cu update ........
cu mii de mutumiri ..........:sorry:
Poti lua softuri de pe: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (vezi sa fie pt 7xxx CR/CX) sau de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (unde ai si key). In rest, citeste ce s-a scris pe forum, fa-ti o idee, iar unde te impotmolesti, o sa fii ajutat. De scris un how to pe forum, e mai complicat...Quote:
Originally Posted by iuly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc pentru adrese :cheers:
cum fac sa vad sbtitrarile la programele de pe digi ? ( tv 1000 , cinema x , ... ) :comp: