bun, nu mafe au, nu face, da ce aduce nou?
poate un cccam ceva? :D sa stiu daca ma bag sa testez!
Printable View
bun, nu mafe au, nu face, da ce aduce nou?
poate un cccam ceva? :D sa stiu daca ma bag sa testez!
salut am teststat noul sw 3.64 eu pe 792 a facut AU dar nu mai face,niciunul nu mai face deocamdata,nici key-le nu au iesit sa"inbolnavit"rau digi :lol:
site-uri de unde pot lua _Test_Rom_key_data_09.08.30.IV._Gyu, in afara de np-ulc, mai stie cineva, ca pe acest site nu pot intra nus de ce?
Acum cateva zile am luat de pe super-sat "Original by magic v3.65_7x1_newmenu" dar nu am avut timp sa il instalez.... acum am vrut sa dau jos si versiunea oldmenu dar vad ca au disparut ambele variante...
Stiti ceva despre aceasta versiune?
in afara de a o instala, cum se mai poate verifica?
ultimul e 64, poate ala a fost pus la misto si l-au sters adminii!
incearca aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] receivers/E-F-G-H-I/Echolite and Echosmart and Echo-HDQuote:
Originally Posted by pityf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si gasesti New !_Test_Rom_key_data_09.09.03.II._Gyu-La_USB.zip ,il dezarhivezi pe stick,il bagi in USB la ecosmart,si iti instalezi key-le ;)
sper ca am fost de ajutor
Buna!
As avea si eu o problema cu un echosmart 791
am facut abgrade de soft si am pus ultimul soft
acum nu mai imi arata nici un semnal si numi mai cauta nici un canal
versiunile sunt acestea:
SW Versi on:V2.22.V2.92 RELEASE VERSIONN
HW VERSION B3.02.H24.D0.SC2.MB000
VA MULTUMESC!
am bagat ultima versiune si nu stiu cum sa ies sau sal sterg sa pot sa-mi mearga din nou.
Cel mai simplu pui inapoi o versiune mai veche,iti recomand tot V2.92 de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Altfel cred ca trebuie sa pui boot nou pe el,nu ma bag mai departe pentru ca sunt pe teren nesigur.
Spune si ce model ai mai exact,ce culoare are carcasa,de cand il ai,etc.
asta nu e ultimul softQuote:
Originally Posted by servicecip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ultimul soft e 3.64
oricum nu e normal ce iti apare
poti incarca o lista de canale
poate o sa iti apara si semnalul
as vreau sa stiu inainte sa cumpar un echosmart daca merge cartele digi nagra3 in receiver, bineinteles daca am BK si RSA??
eu stiu ca merge
dar mai bine faci teste la un prieten care are receptorul sa nu ma injuri
Bk si RSA -ul se incarca in receptor cu loaderul smartcardedit 8.3
altfel nu stiu daca merge
poti incerca si din telecomanda la menu+9234 si +5555
da ce soft ai?Quote:
Originally Posted by P8M1C0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
inainte de 31 august facea AU bine mersi , acum nu mai face
crosat.org/upload/index.phpQuote:
Originally Posted by pityf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]