Nu cred ca este de vina SP3. Cel mai probabil un program "bruaiaza" procedura de update .
Recomandabil ar fi sa opresti cu End Task programele care sunt active in Task Manager.
Daca tot nu resusesti incerca sa faci update din Safe Mode.
.
Printable View
Nu cred ca este de vina SP3. Cel mai probabil un program "bruaiaza" procedura de update .
Recomandabil ar fi sa opresti cu End Task programele care sunt active in Task Manager.
Daca tot nu resusesti incerca sa faci update din Safe Mode.
.
salut
sunt nou pe aici si nou in ale receptoarelor digitale.
am experienta in electronica si in treaba cu eeprom si bootloadere pt ca am lucrat cu gsm si stiu cu ce se mananca.
vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste treburi.
am inteles ca pe receptorul kaon de la f---s se poate baga un bin cu care sa vezi programele mai free sa zic asa.
vreau sa imi spuna cineva niste pasi de urmat pt flas-uit receiverul si vreau sa stiu daca o sa il mai pot face ulterior sa mearga cu cartela si daca merge pe acelasi satelit pe care e pus acum sau tre sa il schimb. adica mai tot ce tre sa fac.
multumesc celor binevoitori pt ajutor!
In Safe mode nu merge com1...Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut, aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ai tot ce iti trebuie (programul care incarci softul kup 230,softuri si keyle) trebuie doar sa respecti doar versiune de soft care o ai in receptor. success!Quote:
Originally Posted by danieltic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dap. am reusit si merge ok. naspa ca nu prea vede subtitrarile dar...
ms pt ajutor.
...am si eu o rugaminte..de unde iau un soft pentru kaon sa skap de softul asta de kkt de f***s , ca am incerkat tot felu de softuri de pe.....si nu vrea de loc...
Daca citeai mai sus la ce a scris ,,scufundac,, gaseai tot.
Rugaminte,nu mai puneti intrebari fara sa cititi macar ce sa postat,eventual da-ti un ,,search,,sau ,,cautare ,,pune-ti ,,kaon ,, si te va directiona unde trebuie.
AM vazut la UPLOAND ca aparut un loader ,ceva cu limba romana este meniu sau alceva ? am pus 194 cu acel luader si este la fel carei treaba :!:
....dupa cum spuneam, am incerkat tot felul de softuri pe site-ul mai sus mentionat.daka cineva este instare sa raspunda... sa-mi rapunda.... mai spun odata ma intereseaza un soft sa skap de asta de la F0**s,ca nu-mi da voie nimik sa fak.......cine se pricepe, astept sugesti... nu ma intereseaza cei care se dau interezantzi...si nu au habar....este un domeniu de dialog ,nu sa ne dam rotunzi.....
Daca vrei iti dau eu unul... merge si card si emuuuu,,,deja ai pm
Pe bune ,ma intreb ce softuri ai pus si cum ,eu am pus de pe site de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si au mers fara probleme ,detaliaza si tu versiune HW si SW la Kaon ,nu ca nu as vrea sa raspund ,dar mi se pare f ciudat sa pus softurile si sa nu se modifice nimic .Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti sa mai incerci si de acum in colo cat vrei si nu o sa vrea.Poate doar daca ai noroc.Si asta nu pentru ca nu sunt link-urile bune ci pentru ca nu pui ceea ce trebuie pentru receptorul tau.Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pune un soft care sa fie acelasi cu versiunea HW a receptorului tau.
Si nu ne mai certa ca mie si frica sa mai raspund!!!
incearca sa bagi un soft universal (KAON-TEAM Seria C ) si trebuie sa mearga sigur. daca nu reusesti urmeaza sfatul lui adi sony si citeste ce sa postat pana acum si ai sa gasesti sigur.Quote:
multzam , am rezolvat ....bafta celor care m-au ajutat , si daka avetzi probleme legate de alte recuri de care nu le da-ti de cap ,cu probleme de electronika,conexiuni SMATV, trimetetzi mess si va ajut.....
Cum s-a mai zis totul va merge doar daca se da chanel unlock in setari...
Am nevoie de ajutor pentru un Kaon 100-SCO de la Focussat care (cred ca) are probleme cu alimentarea.
Receptorul este in Brasov, in posesia surorii mele care nu "le are" cu electronica ...
Are cineva timp si chef sa dea o mina de ajutor?
Regula 12.
sa duca cu receptorul si contractul la cea mai apropiata reprezentanta focussat din zona in care locuieste si il schimba pe loc dar cardul trebuie sa fie activ la zi
Am un rceptor de la focus, pe care a fost scris un soft ceva ptr k*y acum se restarteaza la cateva secude, ce pt sa fac?
Re-softare, mai scrie inca o data softul.
si daca face la fel, baga alta versiune. Daca imi aduc bine aminte, ai grija ca, versiunea pentru care e facut softul sa corespunda cu cea a receptorului, sau pui unul universal.
Bafta!
@lili Ce versiune de soft ai pe el?
Eu am asa si merge bine
R_KAON-TEAM _HW-FF.0C.FF_Fech-071217_SW-03.00.00_EMU-5.8.194_CA-2.2.3_WWW.SAT.US.PN.bin si l-am urcat cu
Kup230.exe
Versiunea S/W : V03.00.00
Loader V6.1.9
Patch V5.8.194