:haha1: Esti tare Horatyu :haha1: Din fericire am trecut de mult pe cccam . Dar asa dai idei la unii sa pirateze pirateria .
Printable View
:haha1: Esti tare Horatyu :haha1: Din fericire am trecut de mult pe cccam . Dar asa dai idei la unii sa pirateze pirateria .
nu am mai trecut de mult pe la crosat setiunea echosmart si nu am vazut ca a aparut de o saptamana un nou loader super fain pentru cei cu 792
NewCamd_Uptool_ magic _4.8.zip cautati pe google daca nu puteti accesa crosat
unde se pot configura 16 linii de cccam si 8 de gbox
Felicitari @MAGIC
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare la toti !
Am un echosmart 792s-hq la tara si se tot blocheaza....ba nu tine minte codurile pe care le bag din telecomanda....daca bag key pe usb merge o perioada ...cateva ore....apoi iarasi se codeaza..... Ma poate ajuta cineva ?
Mentionez ca am bagat ultimele versiuni de soft&boot si nu am internet acolo.
De fapt cred ca am incercat aproape toate variantele de soft disponibile.
Va multumesc anticipat !
menu 8888 ... 3452... apare Disable special k*y ... si o sa mearga :cheers:
sal am patit-o si eu acum cu ultima schimbare,tot cu echo 792 si am schimbat usb stick-ul si a functionat
unde gasesc ultimul flash ? merci
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merci pentru ajutor.
am gasit doar varianta rs232, exista si pentru usb undeva ?
Florin pe crosat e imposibil sa nu gasesti soft pentru USB , defapt softul obisnuit daca il pui pe stick se poate incarca pe USB , doar tipul de soft flash are o forma diferita fata de cel pt USB
tipul de soft flash se incarca altfel si contine si lista de canale su setarile de rigoare si imagine de fundal ...etc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De asa ceva aveai nevoie?
eu am flash 2,90, 3.11 vis a vis de cccam aduce vreo imbunatatire ?
am vazut in tabelul de coduri diferite comenzi. nu am inteles cu un 792 daca vreau sa dau o linie unde, ce si cum setez.
merci
p.s: cind a aparut 3.11 ca sa stiu unde sa-l caut, sau daca-l are cineva si poate sa mi-l trimita , ramin dator.
792 din cate stiu eu e doar client de cccam nu si server
la gbox poate face si partea de server
menu+buton rosu parca era comanda care facea sa intrii in meniul de cccam
restul s-a mai scris pe aici
Va salut pe toti !
Mi-a instalat un prieten retea wireless acasa.
Interbarea mea este, pot lega Echo 792 prin cablu de retea la laptop pentru a vedea in sharing ?
Ce setari am de facut ?
Va multumesc
Victor
se poate daca ai pe laptop placa wireless si placa de retea.