Rezolvat ;)Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Rezolvat ;)Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi frumos:drinks:Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Threads: 2,763, Posts: 33,715, Members: 4,000
Multumim tuturor pentru increderea acordata.
Traiasca RSP si membrii acestuia!
super fain
incepem sa crestem bine de tot
Multumesc tuturor membrilor RSP pentru increderea care au acordat-o pana astazi unei idei sau cum ii spun unii, unui "miniforum". Sper ca aici ati gasit de cele mai multe ori solutia cautata si multumiri celor ce au sarit in ajutor!
Am incercat sa pastram o linie corecta si decenta a discutiilor.
Imi cer scuze celor care s-au suparat pe noi cu sau fara motiv!
Sunt mandru ca fac parte din aceasta minunata comunitate virtuala!
Cine nu e, nu ramane. :)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:band::band::band:
Cred ca s-ar putea prelungi pina la 24 de ore intervalul de timp.Parerea mea.Quote:
Salut
O intrebare... vad ca uii useri au putut atasa direct fisiere pentru download, fara a da link spre acestea, ca si cum ar fi gazduite pe server.
Cum se procedeaza?
Multumesc:)
Am marit limita la 24 de ore si asta va fi finala!Quote:
Originally Posted by gymi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din cauza serverului acest drept il au doar moderatorii! :sorry:Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci fara upload local de acum inainte?
PS: Nu mi-a cerut nimeni parerea, dar e oke din p.m.d.v.
OK! am inteles...:)Quote:
Felicitari pentru noul mod de prezentare a primei pagini a forumului!
e mult mai practic asa...felicitari!
Multumiri lui Xvanish ca a gasit timp sa modifice putin fata RSP-ului! :clap:
O noutate avem limba romana disponibila pentru doritori! :drinks: