Are nasul rosu si transpira tare.O fi obosit.:)
Printable View
Are nasul rosu si transpira tare.O fi obosit.:)
pai deja efectele se vad...Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fail
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am fost antibasescu insa cand vad fata lui Antonescu ranjind a satisfactie ma indoiesc de tot ce vor sa faca USListii. Se ingroasa gluma si nimeni nu are de suferit decat omul de rand...
Ok , il dädurä jos pe Bäsescu
Acum intrebarea este : cine ar fi mai bun in locul lui ?
O intrebare interesanta pusa pe facebook
In conditiile in care Crin poate adormi la volan iar Ponta este doar copilot...cine naiba conduce "masina"?
Noi ..poporu...
Unde va grabiti?Inca nu e nici macar suspendat oficial,ca sa pice trebuie sa voteze lumea.Daca pica eu il vreau pe regele Cioaba,oricum e mai prezentabil decat actualul (fostul?).
Pana una alta mai bine luati notite de la Macovei:
-a avut loc o lovitura de stat
-judecatorii CCR au fost amenintati public
-domn'le e ca la mineriada din 1990
PS: Pe Muma Padurii asta a tuns-o cumva Becali la el la stana?Urata femeie,daca ii pot spune asa.:)
O dai de gard maestre :) urata urata dar iti face forward la mailurile ce le trimite oficialilor UE :clap:
Nu stiu cine a facut forward la mesaj,dar ai aceleasi declaratii spuse cu guroiul (gurita nu ai cum sa ii spui) ei pe la TVR si pe unde a apucat.Nu poti zice ca e fake daca nici pe ea nu o auzi sa zica asa ceva.
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
Sa nu mai ziceti ca nu va place suspendarea presedintelui.:D
In Ilfov au picat Bacul 85% dintre elevi. Reamintim că era suficient ca 50% + 1 să fi picat Bacul pentru ca Băsescu să fie demis.:)
Cat o da la o mulsoare? Oare cum ii place mulsoare, manual sau cu echipamentul adecvat ?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
somnorila e presedinte interimar. poate acum o sa fie mai des prezent in viata politica, bineinteles, sa speram ca treaz.
orium de abea astept referendumul. btw: ponta si somnorila sucks. mama lui de euro.. :) tre sa castige si ei un ban.
Dom'ne, cine e antibasist, e antibasist pentru ca e convins ca tre' sa zboare marinarul, nu pentru ca asa i-a iesit lui analiza psiho-somatica a alorlalti. Pai cine e anti-basist pentru ca il place pe Crin? Cred ca dintr-astia sint maxim unu la suta. Cine e anti-basist pentru ca e indragostit de Ponta? Tot unu-doi la suta. Nu domnule, nu asta e criteriul anti-basismului. Criteriul anti-basismului e Basescu si cei opt ani de sabotaj al Romaniei pe care-i are la activ.Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cit despre intrebarea: "pe cine punem in loc"? - sa fim seriosi! Odata ca noi nu punem pe nimeni, sau in orice caz nu punem pe nici unul dintre aia pe care i-am vrea noi. Avem de ales intre citiva ciumeti care s-au auto-selectat in virtutea unui proces complicat, din care competenta politica sau intelectuala e ultimul criteriu de selectie. Pina la urma o sa-l pui in loc pe cel in care te regasesti cel mai bine, sau cel caruia-i apreciezi politica; sigur ca fiecare din optiunile noi vine la pachet si cu balastul aferent, n-ai ce sa-i faci. Te regasesti intr-unul, il votezi. Un singur lucru sa nu-mi spuneti: ca cel mai bine va regasiti in Basescu. Aia ar fi de domeniul Twilight Zone.
hăhăilă şi piticu ne-au distrus....venitu`
n-am găsit altă rimă