Probleme cu baza de date din cauza caldurii :)
Hai STEAUA :clap:
Printable View
Probleme cu baza de date din cauza caldurii :)
Hai STEAUA :clap:
Concret mai dureaza, iar cat mai dureaza nici zgrongy nu stie ! Daca vreti sa se miste mai repede sa il contactati pe zgrongy.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e nici un secret.
E flood si nu a avut timp liber nimeni sa se ocupe de problema.
E dat acum in lucru.
Se vor instala si filtrele anti floaca.
Concomitent, daca tembelul & Co continua va fi sesizat si serviciul de fraude informatice.
Hostangiul a si intrebat azi dimineata daca declanseaza procedura.
P.S.
Nu mai sunt restrictii catre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de pe RDI de cand a fost preluat forumul.
O zi si o saptamana bune!
Sa fiti iubiti!
In primul rind vreau sa-i salut pe colegii de pe sateliti.info, si sa le marturisesc ca-i admir pentru un "Offtopic" foarte civilizat, pe care l-am urmarit de multe ori in ultimii ani. Si nu numai pentru el, fireste.
Relativ la spusele lui 007, nu cred in teoria flood-ului. Adica, mai exact, nu cred ca un singur om e responsabil de caderea serverului care sustine RDI, oricit se doreste directionarea culpei. Situatia, asa cum o vad eu, e urmatoarea: fostul sef al RDI a avut niste posibilitati mai ridicate de intretinere si gestionare a site-ului. Noul patron, ca si noi, are mai multa pasiune si mai putine resurse. El ar fi gestionat cum se cuvine un RDI romanesc; dar sa platesti un server scump numai pentru ca sa intretii sutele de IP-uri unice care vin din India, Africa si o buna parte a Europei e cam mult.
Sincer, il apreciez pe noul patron pentru daruirea de care da dovada in legatura cu munca la site. Eu n-as fi acceptat atari raspunderi.
Inca odata, salutari staff-ului Sateliti.info. :ok:
Bine ai venit :drinks:
Vrajeala, Militianul e Dinamovist.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu cred Bogdane,sunt si dovezi in acest sens....Quote:
Originally Posted by hgfdgfui [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De cate ori a fost blană absent pe RDI a fost si flood ca in final tot el să se intoarcă in armură de salvator al forumului
Eu il cunosc pe Militianul, e baiat bun bun, tine cu Gloria Buzau...mai este si Stelist, doar atunci cand joaca ceva berbeci lu nea Gigi, in rest nu a vizionat niciun meci din campionat, ca e jalnic..parerea mea !
da laur cam asa e...insa din pacate cam toate teoriile voastre stau in picioare si voi stit cel mai bine ce era in casa:).....restu postat de altii e can-can
imi place si parerea lui @hgf si ma bucur ca mai exista oameni cu pasiune....eu unu nu prea mai vad asa ceva.....iar pe restu ii URASC
apropo de flood,chiar si o singura persoana o poate face daca stie ce trebuie si unde trebuie.....referitor la marele rege,eu il cred in stare de orice,el care ura clonele a ajuns sa aibe 20-30 de clone,asta asa un mic ex
A zis zgrongy ca va pune forumul in picioare dupa data de 8 septembrie , pana atunci sa participati zilnic, saptamanal, lunar(terestru) la intalniri cu o blonda, bruna, dupa preferinte, in a discuta verbal despre ce vrea muschiu(membru) vostru...:)
Pingul e bun si a fost si zilele trecute, nu cred ca a fost flood in adevaratul intelesQuote:
test test test [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] test test test
Quote:
PING rdi-board.com (188.241.247.163) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=1 ttl=57 time=1.18 ms
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=2 ttl=57 time=1.20 ms
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=3 ttl=57 time=1.20 ms
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=4 ttl=57 time=1.23 ms
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=5 ttl=57 time=1.20 ms
64 bytes from 188-241-247-163.xenonhost.ro (188.241.247.163): icmp_req=6 ttl=57 time=1.18 ms
Propun un poll.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca daca il mai intreaba cineva de forum explodeaza la cate are pe cap. :DQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ultima data mi-a dat amenda in fata la Cotroceni.Quote:
Odata am baut o bere cu el. Numai ca nu stiam cine este. Atunci cu "circularu" am avut revelatia.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bine ai venitQuote:
Originally Posted by hgfdgfui [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
blanosul ma amentinta pe mine pe facebook ca de ce am avut indrazneala sa spun ca e mai bine fara el pe forum:lol:
daca nu e bolnav atunci e clar ca are multa frustare in el
poate fi el cauza ca omul la frustare face multe lucruri
PS: el mereu a avut clone, posibil de la 50 in sus, juca teatru el cu el( cu acele clone ale lui) pentru a provoca si pe altii
era o metoda de a face trafic
deschidea multe topicuri, multe subiecte si in fiecare se baga el clonat in seama pentru a da impresia ca cineva e interesat de subiect
PS2 : si eu cred ca @militianu e dinamovist :lol: stie el Costica bancul de pe vremea lui Ceausescu ===>DINAMO e inima tarii si BATE si BATE...
Militianu lucra sub acoperire si se da stelist:D
Da, deschidea subiectul si dupa aia se injura singur. :clap:
Dom'ne, sa fim seriosi. Nu zic ca n-a avut clone, dar si le-a pastrat obscure. He's now in the shadow.
Are şi urna la el ?Quote: