da,asa este,scuze @fpaliuc
Printable View
da,asa este,scuze @fpaliuc
Un pajarito me ha comentado que en horas nuevo firm solucionando el tema de digi(rumanos) e pigi.....en na de na okkkk
miine va functiona....iarasi...azbox team are deja dump-ul de la noua revizie:) ................da-ti prea multa atentie unui prost care si-a creat faima in lumea virtuala profitind de inocenta si nestiinta multor useri de pe forumul lui.....uitati ca acest cretin spunea ca el va cenzura internetul si ca mega jiji e la nivelul lui premiere?cind o persoana face asemena afirmatii e clar a scapat de la spitalul 9.nu trebuie bagat in seama.
pai daca a scapat de la spitalul 9 iti dai seama ca ia zapacit si pe aia si lau luat aia cu suturi si injuraturi ca sa paraseasca spitalul:gathering: :gathering:
Am inteles ca Digi trece pe nagra 3... asta inseamna ca nu va mai fi la fel de usor de vazut pe receptoare FTA? Ma gandeam sa cumpar un Echomax 790 si sa profit putin de digi :D
Din pacate inca palida racoritoare se bucura ,speram sa nu mai tina mult
Daca nu gresesc cumva cred ca am intzeles despre cine e vorba:clap:Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un "lichid" de culoare
GALBENA dar cu gust indoielnic si ingamfat pe deasupra....ce se crede NAS/DON pe un anumit forum ddar e un fel de "Alupigus" al celor ce-i dau vo 2 lei noi pentru un denunt sau pentru defaimarea anumitor persoane....
eu am intrebat acolo de ce nu schimba numele boardului in fan club digi tv si au sters postul ... ce io fi deranjat ? mie mi se pare o intrebare fireasca.
Eu cred ca ai luat ban permanent (nu ca doar ti-a sters postul) pt. neobrazarea comisa. Mie mi-a dat pt. post identic.
JIJI 00
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am pus pe crosat pt cine doreste
Situatia abonatilor la DTH-urile romanesti:
sursa neutra...ziarul Adevarul (03/12/2007)
.......cred ca ''marele fas'' :death:
e ca la sondaju de opinie,cine plateste mai bine e pe primul loc:) eu as pune dolce in locul lui digi.anul de lansare a lui digi 2004 a lui dolce in 2006 deci digi cam trebuie sa isi faca griji:)
fii sigur ca isi fac griji.....dureri de cap au destule.....de exemplu cum va functiona n3 pe prima lor conserva cea cu condensatoru????
Nu ati auzit stirea lui Spartacus?
Cei ce au conserve in custodie pot merge la caserii cu ele si le pot schimba pe HSS-7160 NA (receptor dublu) contra sumei de 50 RON, taxa de activare la al 2-lea card! ATENTIE - Trebuie indeplinite conditii!!!
Care este defapt manevra digi?
De teama faptului ca vor pierde abonati in momentul trecerii la noul sistem din cauza vechilor conserve, au decis sa le retraga in acest mod.
Al doilea motiv este prelungirea fortata a contractelor cu inca un an pentru ca se activeaza al 2-lea card!
"Fraierii" care si-au cumparat conservele raman tepuiti!
mersi..eu am fost printre primii fraieri..zilele astea sau implinit trei ani...de cind am cumparat 2 conserve.:)