esti sigur?mie nu-mi merge nici asa cu culorile apoi 0000 ,bgamias ce cod au pus astia?a mai incercat cineva?
Printable View
esti sigur?mie nu-mi merge nici asa cu culorile apoi 0000 ,bgamias ce cod au pus astia?a mai incercat cineva?
ai incercat 1234 ?
acelsi kaon 200z pe care am pus toate cele de trebuinta si care a functionat vazind ceea ce se putea vedea.
am o nedumerire:daca receiverul nu are in permanenta semnal se poate intimpla ca sa nu se mai vada cele care s-au vazut ?
Sunt foarte sigur.La mine merge dar repet ,fara subtitrare.Este KAON 570 .
deci eu am 3 kaon 200z.unul a fost tot timpul cu semnal si functioneaza inca.unul nu l-am incercat.pe cel care l-am incercat nu merge gigi.
unde pot gasi un manual pt Kaon 570 ?ma poate ajuta cineva?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Caut un soft pt 12.C1.A5 care sa stie cat mai multe astazi, de preferinta cu subtitrare la posturile romanesti.
incearca softurile de sunny AT-7011 etc,dar ai grija sa fie acelasi H/WQuote:
Originally Posted by gigelsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un link ceva?Quote:
Originally Posted by sergiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult!Quote:
Originally Posted by sergiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge la cineva soft de sunny cu subtitrare la d**i tv stabil (fara sa se reseteze) Kaon KSF-100 ? :tv:
Numai Respect :drinks:
@spaniolule tie acum iti merge?Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu,si am incercat o gramada de softuri!!!Poate stie cineva .... sa ne ajute si pe noi cu un link !!!!Quote:
Originally Posted by mvh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]