asa e domnu paduraru!
Omul sarac e al2lea drak:D sper sa intelegeti !
Printable View
asa e domnu paduraru!
Omul sarac e al2lea drak:D sper sa intelegeti !
DX-erul maghiar Razvodnik (Arni) cu QTH: 45*49'38" N ; 19*37'10" din Serbia mi-a trimis niste poze cu antena sa de 3 m asezata acum in noua locatie pt a receptiona mai bine satelitii estici.Din discutiile purate am inteles ca receptioneaza de la 80E la 45w acum in bada Ku iar in banda C posibil si 83E.
Cu aceasta antena in Ku este posibila deja receptia Amos 3 ME, Arabsat 30,5E polar H, Badr6, Astra 2D polar V fara probleme.Avand acum o montura polara modificata si f robusta mai mult ca sigur va reusi receptii DX deosebit de bune!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Respecte!
Mi-as dori umbra unor astfel de antene in curte.
Sunt super.
Bafta!
tanara mea antena - o am din 1993 si nu ma dezamageste :)
Respecte!Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu daca ai la cunostinta problema cu "echipele"Romtelecom.Ma refer la scandalul celor care au fost dati afara pentru abuz in serviciu si "echipele"angajate din gara ca sa zic asa,care nu aveau nici cea mai mica cunostinta de montaj.
Scandalul cu cel care a luat monopolul in mana si dadea montajele la cine vroia el si ea,adica la firmele lor inmatriculate de acele persoane in numele unor vecini,prieteni si rude,apropiate lor.
De aceea vezi acele montaje.
Indicatiile reau simple,ceva de genul:"Gasiti S-udul montati suportii si reglati antena cat de cat sa se vada ceva,nu ma intereseaza pe ce,montata sa fie"!
Cam asa au fost facute.Rezultatul se vede.Erau acele "echipe"care habar nu aveau ce e aia montura,nu sa mai stie si cu ce se mananca,scuze monteaza.
Cam asta a fost,acum am inteles ca se lucreaza ra remedirea acelor lucrari de mantuiala.Acum depinde si de clienti,care ar trebui sa faca reclamatie,insa uneori chiar asta e problema,nu prea multi solicita acest lucru.
Bafta!
Foate bine ai zis shadowmna.Mai rapid se plange populatia pe forumuri decat sa faca reclamatii , in masa din aceeasi localitate si apoi sa vada ce se intampla!
E drept de asemenea ca erau si mai sunt echipe de habarnisti , da acuma platesc si dth-urile dublu pt remediere
prima e boom .. a doua e digi ! ma contrazice cineva?Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu te contrazic pt ca eu am facut fotografia si omul a renuntat pt ca avea probleme cu semnalul si i-am montat focus.
Multe nu s-au prea schimbat in randul "instalatorilor" de la romtelecom,spun asta pr ca ieri am fost la un client de al lor care avea probleme cu antena,instalarea s-a facut cu cativa ani in urma pe o tiava care era prinsa langa consola de curent pe casa,omul a sunat la deranjamente,au venit echipa de la service i-au schimbat decodorul pr ca ii facea probleme,numai ca si semnalul era slab si se intrerupea imaginea(bratul era umflat) iar tipul i-a spus ca el nu se urca aclo,poate sa il dea si afara ca el nu se urca,asa ca omul a trebuit sa scoata bani bin buzunar ca sa rezolve problema asa ca mai sunt multi pe care nu ii intereseaza decat sa treaca luna si sa isi ia salarul.
Acuma sincer... eu am lucrat doua luni la o firma de instalari Dolce. Nici nu are cum sa monteze omu cu simt de raspundere. Pentru ca el ca instalator primeste 8 ron de instalare simpla si 10 cu doua receptoare. Insa pentru soferie nimic. Faceam 400 km pe zi si luam prin gura. Pana la urma m-am imbolnavit si am stat in spital alte doua luni.
Cred ca se uita la Astra 2D...:lol:
@Florynsv, receptorul ala congolez, chiar seamana cu HSS-urile de la jiji :)
Respecte!
Mamaaaa dar ce tehnicieni?:D
Oricum e faina antena.
Dar tot nu am inteles,aia sunt pe acoperis sau pe pamant?!:)
Bafta!
ce umbrar mi-am tras la poarta
asta este din ciclul "Antena 4x4"
amenajare "cool-antena"