Nu s-a trecut la nici un n3 . Cardul n2 functioneaza si e tot rev.ac3 .
Printable View
Nu s-a trecut la nici un n3 . Cardul n2 functioneaza si e tot rev.ac3 .
Un SITE pt. KEY Va Rog
Urmariti topicul cu lumina de la General.Rabdare si tutun.
PS:Nu mai deschideti peste tot topicuri cu aceeasi intrebare,daca acolo nu scrie nimic despre lumina inseamna ca nu e.
Quote:
Originally Posted by sateli [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Digi tv saves a new patch card Here's some information by Digi soon be able to put a new patch on the old card. It is the N2 REV AC8 Patches. For now, digi used AC6, and what will it to them when they go to N3 have no idea (probably do not have money for new resivere because these very old and not working with N3 card properly). If that happens we will have our darkness that day or hour when a new key is not read.
Aberatii.Receptoarele merg cu carduri de N3,bani au pentru ca tocmai au aruncat ceva milioane pentru fotbalul din Spania.AC8-ul nu e pe carduri chiar daca ar avea de gand sa-l puna,deci ce a fost aseara nu are legatura.
S-a schimbat 3des,lucru pe care l-au mai facut.
care este cel mai bun soft magic ptr echosmart 771 ???am vazut ca a aparut versiunea 3.53.ce inbunatatiri aduce???
as vrea sa stiu cum se introduce codul pentru tv in telecomanda nu am manual de utilizare
Am vazut pe np-ulc.net un nou soft pt Echo (3.53).Momentan n-am nici un echo disponibil :sorry:si as vrea sa stiu daca l-a verificat cineva si daca aduce ceva nou,sau numai schimbari nesemnificative.SORRY ,am postat fara sa vad ca a mai scris cineva despre acelasi lucru!!!!!
nu intelegem ce vrei sa spuiQuote:
Originally Posted by Ascanio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici ai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] codurile pt ce poate face receptorul
il intereseaza daca telecomanda receptorului poate sa copieze codul de telecomanda a televizorului sa nu mai foloseasca doua telecomenzi.sa lucreze doar cu tel.receptorului.asta am inteles eu sper ca nu gresesc
Ma bag si eu ca musca... :D. Telecomenzile de la echo au si aceasta optiune?
cred ca pot exista telecomenzi universale care sa recunoasca coduri pentru receptorul echosmart si un televizor
Este asa ceva daca nu ma insel : WELL RCUNIVERS 1W era pe la Vitacom.
Am o problema cu receptoarele 791 din ultima perioada (soft 3.38 sau mai nou
) in sensul ca nu iau subscriptia la cartela MAX la ultima actualizare(09.05.2009).S-a intimplat acelasi lucru pe mai multe receptoare,chiar daca s-a dat refresh la cartela.In schimb activarea cardului se face aproape instantaneu pe Strong 4401. E cazul sa fie resoftate cu versiuni mai vechi de soft(2.92)???
menu+9231 sa fie enable EMM in standby
+plus ii dai numarul 1 la tipul cardului
si poate ai dreptate si nu functioneaza nici in sharing menu+9236 first card