Dic_star79 si Outcast, au contribuit foarte mult la dezvoltarea forumului cu multe informatii in primul rand. Avem in vizor si altii membrii. Nu inseamna ca daca faci in doua luni 700 de posturi de categoria offtopic, vei intra in aceasta grupa.
Printable View
Dic_star79 si Outcast, au contribuit foarte mult la dezvoltarea forumului cu multe informatii in primul rand. Avem in vizor si altii membrii. Nu inseamna ca daca faci in doua luni 700 de posturi de categoria offtopic, vei intra in aceasta grupa.
Un alt user a fost promovat in grupul Golden Members!
@smv167!
Multumim, facem si noi ce putem si ceea ce cunoastem pentru a ajuta membrii acestui forum :DQuote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sint curios cati membri au fost conectati astazi simultam si cati au sosit aici mai nou...se poate vedea asta undeva?:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O decizie(dupa umila mea parere ) extrem de inteleapta
Ma refer la faptul ca useri "high level" de pe alte forumuri (care pastreaza useri,si in general cei seriosi sunt consecventi) merita recunoasterea si aici
Felicitari si multumiri pentru acest forum.
:cheers:
De cateva zile stau si ma uit peste forum si nu imi place deloc ce vad... ma simt nevoit sa va reamintesc cateva simple idei si reguli pe care se bazeaza acest forum. Nu stiu in ce masura cei mai noi dintre voi cunosc unele aspecte privind acest forum si de aceea am sa incerc sa vi le reamintesc, in mare, in acest post impreuna cu marea rugaminte de a tine cont de ele.
Acest forum a luat viata cu scopul de a sustine libertatea si libera exprimare a satelitarilor si nu numai dar e imperial sa nu uitam un lucru: se vrea a fi un forum cu informatii, util noua tuturor, precum si a celor care ne vor urma. Nimeni nu pune osul aici ca sa facem din acesta o varza. Cei vechi stiu foarte bine aceste lucruri si majoritatea sunt in asentimentul meu si au pus osul pentru a ajunge unde suntem acum si cu siguranta o vor face in continuare.
Totusi ma simt nevoit sa atrag atentia tuturor ca in ultima perioada nu imi place chiar deloc ce vad pe forum... unde e interesul comun, al nostru al tuturor? Unde e spiritul de echipa si placerea de a comunica si dezvolta diverse subiecte? Mai nou postam doar de dragul de a posta sau cum? Vad ca in ultima perioada ne impungem din nimicuri... nu gandim de doua ori inainte de a posta... nu analizam ce a vrut de fapt sa zica respectivul dar noi ii sarim in cap... toti avem dreptate fara sa tinem cont si de parerea celor din jur... pai cei aici, circ? Undei respectul de sine si cel reciproc? Mai nou vad ca avem si cativa flameri... nu le dati satisfactia de a-si exercita abilitatile pe voi... postati la subiect si nu mai provocati discutii interminabile ca nu asta e scopul forumului... aici trebuie sa domine informatia, experienta voastra, placerea de a comunica si cel mai important sa tineti cont de limita bunului simt.
Da, sunt cateva reguli minime de care trebuie tinut cont, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le aplicam de fiecare data... cei vechi stiu foarte bine ca am evitat pe cat posibil aplicarea drastica a acestor reguli pentru ca nu vrea nimeni sa se ajunga pana acolo si nu asta e interesul nostru.
Vad ca iar apare tot mai des subiectul RDI & CO desi ne-am inteles odata ca nu ne priveste direct acel forum sau ce face Blana, Fanta sau mai stiu eu cine de pe-acolo... e treaba lor ce fac cu acel board, nu a noastra. Nu s-au interzis posturi, link-uri sau stiu eu ce alte informatii UTILE care deriva de la ei (ca si de la altii dealtfel) dar asta nu inseamna ca tot la doua zile trebuie sa rediscutam si sa ne/le scoatem ochii pentru ce se intampla acolo... e treaba lor.
De cand primeaza la posturi si interes sectiunea Offtopic si nu celelalte gen receptoare, sisteme de receptie, dth-uri, etc? Eu nu stiu sa fi pus careva dintre voi osul la treaba ca sa facem un forum pentru barfe si scandaluri...
De asemenea trebuie sa va reamintesc si faptul ca nu se sterg posturi sau topicuri doar in cazuri extreme si cu aducerea la cunostinta, acolo unde este cazul, a membrilor. Nimeni nu permite asta si nici nu se va permite stergerea acestora. Ca se face curatenie intr-o sectiune, ca va mai impungeti intre voi si se editeaza sau chiar se sterge, ca faceti spam la greu in anumite sectiuni fara sa tineti cont de niste chestii, astea sunt deja cu totul altceva. E un forum si vrand nevrand trebuie mentinut curat. Intelegeti odata pentru totdeauna ca aici nimeni nu are nici un fel de interes ascuns.
V-am rugat sa va rezolvati problemele/nelamuririle dintre voi prin PM-uri pentru ca nu vreau sa vad pe viitor cum forumul devine o varza totala. Vad ca nu se tine cont nici de asta, ba mai mult vad ca in ultima perioada chiar va place (la unii) sa va dati in spectacol si sa va aratati puterea in public... chiar avem nevoie de astfel de acte? Eu nu cred...
Sunt cativa moderatori, alesi dintre voi, care se ocupa fiecare cum poate si pun osul zi de zi ca sa mentina forumul pe linia de plutire, sa fim toti multumiti si sa putem face treaba buna impreuna... mai nou vad ca le sariti in cap fara sa va ganditi inainte de a posta... au si ei o limita, sunt oameni ca si voi, o fac din suflet si din placere ca nu-i plateste nimeni sa suporte toate cele... nu sunt nici ei perfecti dar eu cred ca merita macar respectul pe care l-au castigat de atata timp...
Sunt multe de spus si nu vreau sa va plictisesc, ca si asa am scris destul, dar va rog din suflet sa fiti mai atenti pe viitor si sa ganditi putin "out of the box" ca interesul e comun pentru toti iar scopul e de a face din acest forum un focar de informatie util pentru toti, nu o varza...
Cu riscul de a va supara pe cativa... v-am scris cele de mai sus pentru ca asa nu se mai poate... cel putin mie nu imi place chiar deloc si va rog insistent ca pe viitor sa va ganditi bine inainte de a posta ceva.
Va Multumesc. Noapte buna tuturor.
Un alt user a fost promovat in grupul Golden Members!
@dan2000
:wellcome:
eu cu ce am mai gresit ?
multumesc .
Si inca o promovare! :)
@eugennico
propun infiintarea uni nou thread de electronica .
Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uite aici este ceva , dar asa mai la o cafea ....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca crezi ca ai ce spune acolo
cred ca putem sa facem si asta , da prima data sa vedem ca este interes
eu am propus ... am vazut ca sunt destui electronisti pe forum.
Ar fii o idee....
Laboratorul de Reparatii /Asistenta Tehnica Tv/Sat (tehnica sau tecnica :D)
si inauntru comunitatea deschide posturi cand i se scrica dreamul,televizorul,lnb-ul,tunnerul si tot ce tine de receptie tv/sat
ok s-a retinut
desi sunt topicuri asemanatoare pe la toate sectiunile de receptoare
"probleme cu .....(receptorul respectiv) "
dar e bunavenita ideea
tocmai d'aia..tot ce tine de reparatii indiferent de marca se baga la sectiunea potrivita , asa este mai multa ordine pe forum.
Acum problema e a voastra (moderatorii) ca trebuie sa depuneti momentan efortul si dupaia toata lumea.
Asta daca vreti sa aratati ca puteti face si mai bine decat altii si sa aveti un forum de calitate unde subiectul principal sa nu fie digikey,offtotopic si linii moca
acum ma astept ca cineva sa spuna ca nu este adevarat. sper sa ma insel:)
Am luat la cunostinta si daca cei ce sunt electronisti se angajeaza se dezvolte sectiunea (fara certuri :D) sunt gata sa o creez. :drinks:
pai pe ce sa ne certam man ? pe condesatoare ? eu ma gandeam ca acolo am putea cere / da un sfat atunci cand ne blocam cu anumite chestii . si se intampla chiar si dupa multi ani de experienta. in plus sunt alte subiecte care nu-si au locul nicaieri pe forum .
cred ca e o problema la numarul de posturi la mine;
aveam ultima ora din cate stiu vreo 530, insa vad ca acum a ramas blocat numaratorul pe la 487...