Guvernul "MEU" !!!
Printable View
Guvernul "MEU" !!!
Lasa ca "ajuta" PSD la vaccinare !
Pai alea nu "e" trucaje?Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Doza 3 (booster) de la Moderna se va face și în România cu o cantitate înjumătățită de ser. Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am facut deja doza booster intreaga cu Moderna.
Noi zicem una, dar alta fumăm
Primarul Dan, zis Nicsor nu s-a vaccinat, in comuna Colelia s-au vaccinat 80% din populație prin inițiativa primarului care i-a convins pe oameni
Ma programai pe 15 Noiembrie la booster (Moderna)
Cum ai reusit programarea? De cate ori incerc sa ma programez pentru booster, imi afiseaza numai zero locuri libere la toate centrele
Nu ai 6 luni de la rapel. Asa era și la mine.
Frica pazeste bostanul. In data de 13 in trecere prin Gara de Nord la centrul de vaccinare de acolo batea vantul.
Boosterul l-am facut pe 11, programarea pe 10; locuri la greu. Atunci.
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
Cei 1.371.046 , sunt persoane trecute prin boala si care de regula
raman cu un nivel ridicat de anticorpi !!!
Niciodata nu o sa ma vaccinez ! asta cu certificatul verde suna a dictatura !!!
De ce nu te vaccinezi?Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mie mi se pare dictatura si faptul ca ne obliga sa avem permis auto ca sa conducem o masina.
De reactiile de dupa vaccinare nu povestim ?
Ba da ! m-am vaccinat de 3 ori ! m-a durut locul cu pricina cam 12 ore
de fiecare data ! punct !
La primul am avut următoarea zi frisoane timp de 20 minute, la al doilea 8-10 minute. Al treilea a fost cu noroc.
Chiar și așa, reacții mult mai urâte am avut în trecut după antigripalul clasic. Hei...dar ce vremuri! "Strămoșii" antivaccinistilor de azi ce lupta de convingere mai duceau pe răposatul Yahoo Messenger :cool2:
Nu cred!Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cei care se uita la RTV si A3 nu se vaccineaza ca le-a dat PZD ordin, si ordinul se executa, e de la stapanu lor, al prostilor!
Povestim, povestim, dar nu e nimic interesant. Din 10 rude apropiate, cele mai grave reactii au fost la doua din ele: febra 2 zile, 37.2. Restul - nimic sau mai nimic.Quote:
Originally Posted by marsel90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ii asteptam pe cei nevaccinati, cu povestiri dupa infectare!