Te uiti prea mult la antena 3.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Te uiti prea mult la antena 3.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dragule, eu ma refer la ultima data cind l-am vazut pe nenea barghy in viata reala. Din discutiile avute cu el, stiu ca daca a devenit portocaliu a facut-o din dezamagirea provocata de astialalti, si in legatura cu asta vreau sa-i zic unele lucruri. In ceea ce priveste blogul, el merge atita vreme cit am eu pofta de scris. Caci, fie crezi fie nu, eu scriu pentru mine. Daca as scrie pentru altii, as cadea in capcana desertaciunilor, m-as intreba in fiecare zi: dom'ne, eu pentru citi scriu? 100? 200? Hai sa scriu pentru 400. Cum ar fi sa scriu pentru o mie? Dar pentru zece mii? Hai sa fim seriosi (asa cum te credeam eu).Quote:
Originally Posted by wambertos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu nu va iau nici unuia in nume de rau ca dupa 20 de ani in care n-ati vazut citusi de putin justitie in Romania, in care nici unul n-a intrat dupa gratii, aveti acum bucuria de a-i vedea pe unii ca fac si inchisoare. Nu v-o iau in nume de rau nici ca asociati aceasta justitie cu persoana lui Basescu (ca, vorba aia, in timpul lui au intrat astia la "mititica"), insa parerea mea e ca va ghidati prost. Odata va lasati cuprinsi de violenta (sa sufere "mogulii", sa-i vad morti, inchisi, executati) si in al doilea rind ca violenta si razbunarea e unidirectionala (mogulii basescieni gen Casuneanu, Videanu, Cocos nu trebuie sa sufere). Ori asta nu e justitie; amintiti-va ca majoritatea astora au furat legal - adica au fost atit de puternici la un moment dat incit au modificat legile in favoarea lor, ca sa poata fura. Insa legile respective n-au fost modificate inapoi - cu alte cuvinte sistemul asta pe care-l iubiti nu este, totusi, unul onest. Ceea ce le-a permis PSD-istilor sa fure a ramas nemodificat si pe vremea PDL-ului, pentru ca o metoda consacrata de a fura nu se distruge ci se pastreaza.Quote:
Originally Posted by barghy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atita vreme cit legile si temelia statului de drept e strimba si Basescu n-a facut, in opt ani, nimic pentru a le modifica, felul in care el pune problema este fals. Iar condamnatii regimului sau (aia bagati la inchisoare) sint inchisi pe baza unor sentinte inventate. Sistemul s-a pastrat ticalos iar citiva au fost inchisi pentru niste chichitze tehnice pe care legea nu le-a mai acoperit. E adevarat, ca atare? Vreti ca pina la sfirsitul zilelor voastre sa se faca pseudo-dreptate, adica sa ramina in picioare niste legi pline de goluri si singurul tip de justitie sa fie hartuiala si umilinta?
Nu spun ca opozantii lui Basescu sint garantul schimbarii sistemului, ci doar ca e limpede ca Basescu n-a fost acest garant. Si mai spun ca eu, nu pe criterii sentimentale, caci nu iubesc politicienii, ci numai pe logica pura, mi-e cu neputinta sa-l mai accept ca si conducator.
Marele jucator in ultimul joc :clap:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa cum in 2004 am votat un "presedinte jucator" si l.am votat pe Traian Basescu(dar in turul 2, in primul tur am votat cu Vadim Tudor), in 2009 am vota in primul tur cu Crin Antonescu(in al doilea tur cu "prostanacul" de Mircea Geoana), asa si acum votez pentru schimbare, ca si atunci schimbarea va fi de cadre de partid, va fi pentru bunastarea lor si a familiilor lor , nu si pentru noi, indiferent de cine va fi la putere, parerea mea !
pai am vrut sa i spun si eu de multe ori:)...are exact dialogul lui badea:)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acuma pe mine ma ingrijoreaza anumite televiziuni si anumiti jurnalisti
anumite tv nu o sa mai aibe obiectu munci,ca de base vb de seara pana dimineata,ce dracu o sa faca de acum inainte??aaa o sa zica si de astia cate ceva ca na da bine pe sticla
cu unii jurnalisti ce facem?au facut cariera domne pe spatele lui base...astia ce dracu fac?aaaa trec la sport sau la comemorari
ce naiba e loc ptr fiecare si toti se adapteaza situatie.....asa cum face udmr
iar poporu ce sa zici de astia?unii habar nu aveau ca base e suspendat......uite domne cine merge la referendum,iara habar nu au unii din ce motiv merg sa puna stampila si unde sa o puna.....ar fi un mic ex:)
Vor incepe turnarea unei serii de n-spe mii de seriale (cum a fost cu ceausescu) despre dictatorul basescu - avere, flota, ce bea si ce f**ea, etc.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poporu' plateste rate mai mari la banci ( vezi cursul euro/leu). Da' si dupa alegeri cand copylotul va face un leu = un euro. Sa vezi atunci nivel de trai. Aaaa...si se va mai organiza inca o sesiune de bac in iarna de mos Craciun ca din cauza dictatorului nu au putut liceenii sa ia bacul.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O sa-i vad io pe poporenii astia ce-o sa faca daca il demit pe Basescu. Cursul leu-euro o sa fie tulburat pe veci, justitia o sa fie la pamint, nu mai e nimeni care sa ii sparga pe mafioti, unde mai pui ca pe TVR n-o sa mai prinzi nici un discurs ca lumea in care sa afli cum se roteste timona. Poate se instaureaza si-o eclipsa permanenta de soare, si atunci chiar c-am pus-o cu totii. Asa e de cind istoria: nu-l apreciezi pe salvatorul neamului decit atunci cind nu-l mai ai. Ntz, ntz, ntz.
:D
hgfdgfui - Scrisoare de protest trimisă tuturor şefilor de guverne din UE: „Gestul domnului Ponta reprezintă o pată rușinoasă pe obrazul Romaniei“ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------------------------------------cum dom'le ce face!? hai mai laleauaneagra ca aveam pretentii de la tine ... :haha1:Quote:
:D
Antena 3 Korea !
Prea se răstește aia ca Ciuvică si Badea. :lol:
Treaba e asa: un capitan de vas iese, seara, de la bufetul portului, si e atacat miseleste de-un avocat cu un teanc de copii xerox in buzunar si de-un profesor de istorie pe jumatate adormit. Au sarit pe el la adapostul intunericului, i-au carat pumni, picioare si citeva discursuri care, probabil, au durut cel mai tare. Ei, un grup de scriitori care treceau prin zona au vazut faza si au sarit sa intervina, dar pentru ca n-au putut sa-i rapuna pe misei, s-au gindit sa scrie o scrisoare la ONU. Eu astept sa vad ce au de zis Barack Obama, tribunalul de la Haga si corul barbatesc al Armatei a Paispea in privinta asta.Quote:
Originally Posted by startrek1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap:
Am ras cu lacrimi ... esti tare la scris :drinks:
acuma dupa tot balamucu,circu,incalcare de legi de ce mama masi or mai fi...apropo si eu ma calcat pe o rama adineauri..no asa e cand esti mare si aia mica:)
acuma ca unii va ti ingrasat 10 de kg de la bucurie,ce ati rezolvat?ce va fi dupa?ve ti trai mai bine?aceasi clasa politica ati schimbat o din 89 incoace...doar denumirile se schimba.......in rest?
ce ati rezolvat cu aceasta suspendare???????inafara de visu asta psihopat al unora
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
hai ca raspund tot eu:)...uite mai mananc un cartof mai vine cate o idee:)
aici dragi mei intervine nenea guta.....ala cu manele ptr ce i care nu stiti sau va faceti ca nu stiti:clap:
cica are o manea.......da e adevarat am ascultat o,asta ptr ce i care vor sari ca...eu manelistu:)
suna asa:
Cu ce m am ales in viata
Cu ce m am ales in viata
Ce am baut,ce am mancat si
Cu ce am strans in brate
Deci cu aceasta suspendare se rezolva, odata, ca Antonescu vede si el cum e inauntru la Cotroceni, ca pina acuma l-a vazut numai pe dinafara. Acuma are prilejul sa cerceteze cum sint amplasate camerele, daca sint scaune confortabile, daca se poate muta pat inauntru, etc. In al doilea rind se rezolva faptul ca mai auzi odata niste slagare clasice, pe care nu le vezi tot timpul in reluare: moguliada, unicameralul. In al treilea rind, poate cel mai important, suspendarea e buna daca comuti pe B1TV si il vezi pe Cristoiu si pe colonelu' care au adoptat culoarea verde-galben, ceea ce e chiar de mare divertisment. In rest suspendarea e aiurea, n-ai nici presedinte, nici inlocuitor, nici figura europeana buna nu faci, dar nici mare lucru n-ar rezolvat in plan intern. Poate cea mai utila chestie, daca exista una, e ca se simte si poporul important. Nu e mare lucru, dar dupa anii in care-a fost uitat de tot de lideri, parca-i mai revine singele in obraz...Quote:
poporu sar fi simtit poate important daca ar fi reusit ei aceasta suspendare.....cum?stim destul de bine,poatenu cu reusita totala dar ceva ar fi putut schimba....dar e lipsa aia de cum ii zice,unitate parca,care nu mai exista in poporu roman
asa l au suspendat niste mafioti,vin niste mafioti...care culmea al dracu au stat multi ani pe la conducere,aici ai dreptate,crin saracu nu a fost,incearca si el si sper sa sfarseasca la fel si pe urma arunca un referendum in bratele poporului sa i hotarasca soarta
deci ne spalam pe maini,poporu a hotarat
insa pe langa intrebarea ce ati rezovalt mai vine una(ooo si cate mai sant)de ce aceasta graba?care ne a intors cu vreo 10 ani in urma...sa fiu modest
doar la Antena3 poti sa vezi asa ceva...:)
si astia merg la referendum:)...vai mama ei de tarisoara
Anyway, we're f***ed.
Nu-mi place Base si cred ca trebuie sa plece, insa nu prin tertipuri legislative asa cum vor sa o faca tinerii infometati veniti la putere, asa ca la referendum voi vota impotriva demiterii. Cu cat clasa politica e mai ocupata cu cearta pe ciolan, cu atat avem noi mai mult de castigat, chiar si prin simplul fapt ca nu se pot intelege care cat sa fure!
ha, ha...ia uita-te cit e euro! numai de cistigat nu avem!Quote:
Originally Posted by neutrin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]