instaleaza TSPANELul separat. ai pm
Printable View
instaleaza TSPANELul separat. ai pm
Nu am mai schimbat imaginea pe acest receptor de mai bine de un an. Am pe el open aff. Nu reusesc sa le mai gasesc site-ul si ultima imagine care o gasesc de la ei este din decembrie 2012. Ce imagine actuala imi recomandati sa pun pe el. Multumesc!
openAAF nu mai exista, o parte din respectiva echipa si-au unit fortele sub titulatura openATV si sunt promotorii oe-alliance . Imagini de la ei pentru Gigablue 800solo gasesti aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am alta problema. Incerc sa instalez noua imagine dar nu reusesc. Cred ca bootloaderul meu e prea vechi. Imaginea care o am acum este din 17.08.2012, kernel 3.1.1, versiunea 2.0. Am incercat sa-i pun bootloaderul din 03.09.2012, dar nu reusesc. Nu stiu daca a aparut un alt bootloader pana atunci care a facut trecerea, sau nu-mi mai aduc aminte cum se face update-ul apartului. Receptorul este gigablue 800 solo.
Am mai gasit bootloadere din august 2012 dar sint doar pentru ue si se. Merge cumva cel de pe se si pe solo?
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
Cosmyn se copiaza pe stick doar continutul folderul gigablue sau si folderul si burn.file? Nu pot sa-ti trimit mesaj.
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
Se pare ca de la stick era problema. A plecat dupa ce l-am formatat cu hp tool