-
Nu am castigat asta e ... dar concursul m-a facut sa imi doresc hd ...Am vandut telefon cu windows mobile , 6 luni vechime , cu 2 mil ....am dat dm 500 ce il foloseam ...190 si ce am mai avut si caut dm 800 second...hand . Nu am castigat asta a fost sa fie . Skinurile erau placerea mea de sambata si duminica. Sper sa continui pentru dm 800 daca o sa reusesc. Proiectul DM 500 s-a oprit la max31 .
Pe rdi kb s-a luat de mine ca ce ..vreau recunostinta ca am modificat o linie in script ? Nu am mai postat acolo skinuri .
-
felicitari maximuss pt aportu tau la acest forum .
sper sa gasesti un dm800 curand si sa faci treburi bune si pe enigma 2.
concursul a fost castigat in urma unor voturi date de adminii forumului , care pana acum au fost impartiali, si cred ca la fel sa intamplat si acum.
oricum mai bun e un dm800 .
PS: daca poti ia un vu
-
BrushedMax-HD
Prima modificare in skinul BrushedAlu-HD ptr oozzon dm 800. Se pune manual in folder cu DCC.
Sper sa fi reusit cum trebuie ...ramane sa umblu si in .xml
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
bravo
felicitari,vad ca ai trecut pe E2...
bine pt noi :)
-
O noua modificare ptr dm 800 . Skinul merge pe mai multe imagini . Se pune manual cu dcc in usr/share/enigma2
-
Testat pe open pli ...pentru celelalte imagini am facut modificarea ptr bugul de la volum.