@tmdmitza
Ti-a raspuns clar dorinelu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
restul se deschid toate
Printable View
@tmdmitza
Ti-a raspuns clar dorinelu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
restul se deschid toate
Stiu ca nu are legatura Polaris cu problema de la Dolce....
Insa Polaris e pus pe lista cu MAXTV CRO, DIGITALB HD TOTALTV si restu de NU MERG IN SHARING!!!
Sarbu zice ca ia rezolvat cineva rec cu 1500 euro (nu lam intrebat dacat trebuia ceva extras nu prea ma pricep :)) ... ca sa puna Polaris in sharing...
Iam zis ca e scammer si na... sa suparat si mia trimis linie C de test .... (o zi a lasat-o) ... apoi am trimis-o la un prieten de prinde 39 est si mia confirmat ca merge...
folosea CCcam 2.1.3 prietenul meu!!!
Face schimb cu Polaris dar normal ca vrea TOTAL TV , DIGITALB HD SI ALTE CARDURI RARE!!!
Daca vrea DIGI HD sa ii spui ca ii dau eu...eeee daca ai corectat cu DIGIALB HD sa ii spui ca n.am...
(Inca) merg si o parte din canalele SD . Testat in oscam
Acum se merge pe vechiul algoritm, cu ecm-uri vechi, cele cu 18 bytes mai mici.
Asa ca bagati cartile la "munca" care le mai aveti. Cardul care merge e un card normal, pus in oscam.
Astept sa probeze 3 amici sa vedem rezultatul...
in cccam nu este citit, trebuie o versiune speciala de oscam?
Pe alien 8900 : OSCam , version 1.20-unstable_by_EasyBuild_svn, build #6024 (sh4-linux)
Probabil merge si cu alte versiuni ...
Ce facura.ti mo ati tras cartela din share ca nu mai merge...
Confirm !
Vad din hop 3 dar e ok.
Merge, merge.... Acus o sa apara mai multe.
Un amic i-a dat branci in oscam si a luat-o
Ideea e cat o sa tina? Ca daca invart astia iar surubu...
Exista vreo varianta sa folosesc Dolce cu Digi cu un dm 500? Acum am digi in el, dar am si cardul de dolce care as vrea sa-l folosesc.[ cu interfata cumva? ]
Nu se deschide cu vechile CAID-uri de la dolce , la mine deschide cu CAID - 4AEE, ma gandesc ca are legatura cu pachetul bulgaresc (Bulsatcom ?) si ceva teste ... gresite de la dolcegari.
Oricum .. am facut un pariu ca pana la sfarsitul anului o sa mai vedem dolce in share, evenimentul se consuma asa ca astept lada de bere.
La buna vedere.
Teoretic exista, pui un phoenix pe serial, dar trebuie sa vezi daca te duce scula!Quote:
Exista vreo varianta sa folosesc Dolce cu Digi cu un dm 500?
E acelasi caid 092f si vechile sid-uri (nu toate)
PS Au aparut carduri la vreo 3 peeri
@lao
scuze dar nu m-am uitat la postarile de mai sus si de aceea nu am observat ce a scris dorinelu...
am si eu din hop 3 doua cartele care imi deschit pachetul full dar nu se stie cat o sa tina minunea aceasta cu dolcele..
se stie ceva concret?? adica e o gresala din partea la cei de la dolce(nds) sau cei de la streamboard i-au dat de cap ?? din cate s-a scris aici in Cccam nu vrea sa se lumineze, deci doar in oscam se lumineaza??
Asa e. Doar oscam. Mie mi-e frica sa nu fie o actiune care sa vizeze focus, adica sa deturneze ceva doritori. Ii concureaza acum cand fac si ei o lansare importanta, fura ceva abonati si apoi strang surubu la loc. O sa vedem, oricum trebuie sa tina ceva o asemenea campanie.
Nu e vorba de cei de la streamboard sa ii dea de cap ... ei i-au dat de cap mai demult (sau cel putin au deschis o portita), ce trebuie facut in continuare tine de cei ce au carduri.
@ovidiumarius spune mai multe daca stii mai mult...
mie imi merge cu o veriune mai veche de oscam deci nu are influenta munca celor de la streamboard
ma ajuta cineva?am reusit cu hexul,am gasit asta:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] conf,server si user,le adaptez la mine ,restart si apare oscam off.ce sa mai fac?in oscam server mi-am lasat si liniile mele.am alien si oscam svn build 5606.mersi
merge şi in cccam, la mine de pe hop 2 deschide cccamul...
Normal ca merge in cccam,in sensul ca deschide.Era vorba despre citirea cardului.