[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta e filmul sa nu ziceti ca visez propagare de la 600km :wellcome:
Printable View
asta e filmul sa nu ziceti ca visez propagare de la 600km :wellcome:
si mai enervant pentru barfa
bai sa dea boala in ele de fronturi
daca te prinde vreo 2 sau 3 te termina psihic , cum ma sa stau pe radio si sa se muceasca propagatele intre ele , doamne , so imbatat undele !:gathering:
mai dao incolo de treaba ca macane~!
to la capitol rohde schwarzã rod antena , bãi , e senila , cum ma , cum vine propagarea incepe sa aiba plaja si nu mai e selectiva decat la 100khz , bai ce panarama . verticala o rupe !
bai e drept ca scoate info pro 93.9 cand nici cu directiva nu o ginesc sau verticala , dar cum e semnal si slab si se intinde tziganeste pe banda.
am patzito , am lucrat 3 ore pentru 5-6 semnale mari si late :comp: varza , de la varza la si mai varza ,
PS zmeura si mure , vezi ca cu circular vertical tot o ia harghita matale 98.9 si in valuri !
gata mamai , am rodeswarzã pi casa :gathering:
o iau pe urmele lu' nea bula . de ce? , pai uite care e faza , daca ma duc sa rasucesc antena spre oltenita nu mai prind voces , daca rasucesc spre cozia nu mai prind 99.2 , daca rasucesc spre ruse nu mai prind ok-e , deci sa dea boala in cercu masi de nu seman cu bula , zici ca ma facut mama tantalau , cu antena spre romani , tot bulgari ii prind mai bine!
sau , antena asta sigur e calculata pentru 94.0mhz , rezoneaza acolo , pai prind voces si nu e propagare ! au , asta ce mai este , mistou sau caterinca , faza nu se se termina , o rasucesc spre sud vest si prind 92.9 novaci bec , deci , gata ma numesc de azi bula si antenele pentru fiecare post in parte mami!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] urmariti cap coada filmul si o sa radeti , deci cu ea spre ruse prind oltenitza , inseamna ca spre calarasi prind galati si spre galati prind ploiesti , halal meserie !
Auzi ce zice pentrica al lu ghojac , AVEM CU CE , DAR NU AVEM IN CE!!!
asta la propagare cand sunt turci ! Twisted Evil
wooow mami , maine imi pregatesc cana sub barbie , sa nu mai apara vro turcoaica pe radio !
bhai , am descalcit enigma cizmii!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] uite aici antena ROD in actiune , deci uite o greseala ce se poate face cand se construeste , "to correct polarization antenna rod, rotating circle to get the correct reception. Antena rod is a receives both signal that horizontal and vetical times cicular. In areas screened this dish is often used, the reception is a good reflection. "
deci greseala mea e ca am puso pe plastic dar nu am rasucit de ea ! hehhehehe , iauzi aici
91.5 21
92.9 serere
93.65 freciu
93.9 tragic
94.0 veceus
94.4 plus minus
95.9 wilus
96.6 orionu's
97.3 ministrat
98.5 kisselnitza
99.15 kisselnitza
99.75 bulgaria1
100.8 nationale
100.9 ??? nu am idee
103.2 wilus fmus
105.0 prazu novaci
105.6 tragic fm buzat
deci recunosc
H+V stie !
NORMAL OMI BUNI .. ROADE AND SWARZÃ ist this antena
azi la 12:07 in tancabesti
104.3 - horizont , norocfm , radio son , si inca unu rusesc , frate ziceai ca e fading !
petrica zicea asa , ziceai ca imi cobeste
bai , anu trecut in sectie cand lucram , ma mermeleau turci pe jos in banda , nici nu termina ca pe 104.7 apare semnal calumea turc.
pentru bucuresti norul din sud din aceasta dimineata nea adus TRAGIC FM BUZAU in bucuresti mai ales cu semnal cat de cat aproape de stereo intermitent ! evident pe rod antena nu gineam cu nici o verticala prin laterala, stiind ca nea fresh sloboz-ia e dement pe propagare , rupe , il ia si il adunca pe oriunde ! eh la rod antena il vede pe magic chit daca e propagare cu fresh pe alt tip de antena ! uite aici cum mere receptia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si la capitolu phloiesi , iata ca sos-u sa scos de la conserva si acu a pus si nishte lamaie pe la peste si sa servit in bucuresti ca local [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in rest nimic stabil
acu e 100.0 ioropa fm acu e flocus
acu apare 91.4 solnitza acu e paraiala de la 21
acu apare 92.2 acu e vibe cu putere
acu apare 105.0 solnitza acu apare oltenia
acu apare 101.1 pe H solnitza acu se baga peste voces
acu am pe 104.3 horizont acu peste apare valuri de la radio song
bai nu se poate face receptie , conditia cere ploaie !
05:35-06:33
oltenita e marcata de
95.9 wil fm
103.3 horizont fara erdeesh
90.3 shumelnitza fara rds
106.6 rreactualnitza
105.2 21 tot cu solnitza de gat pe centru
100.0 noutate b?raganeste efemu'
94.4 plus minus tare
88.2 terete + hristobotevgard!
105.0 prazu din fm
100.9 ioropa fm
08:46
band scan calarasi 12:22 pe borcea fata in fatza cu bratu si cu silistra
88.2 TRT
88.7 varna
89.5 pro fm dance 2.3 nivele
90.0 info pro 2.4 nivele
90.3 fara rds
90.5 ???
90.8 magic cu rds 3.2 nivele
91.1 rra 3.4 nivele rds
91.5 slab darik
92.0 info pro slab sau valuri
92.5 romantic cu rds 3.4 nivele
93.0 ? ? ?
94.05 slab voces
94.4 + 3.1 nivele fara rds
95.3 trinitas 5.5 nivele
96.1 kiss fm 3.2 nivele rds
96.3 rra 3.7 nivele rds sau valuri si 2.4 in functie de directia propagarii
96.8 ? ? ?
97.3 minisolnitza slab 3.1 nivele
97.6 turcu cu pricina 1.2-2.4 nivele la valuri
98.3 slab bucuresti unde tace sparcaiala de ioropa fm
99.0 ???
99.2 a intrat de 2 ori sa intre kissfm la valuri
100.0 baragan cu rds din pS-uri scroll
101.6 cultural si valuri
102.0 scos bine chit ca 101.8 da navala
102.5 rra bine 2.7 nivele partial cu rds
102.8 pro fm 1.3 nivele
103.0 horizont 3.2 cu rds
103.3 fara rds
103.8 menes cu rds PS0 defoult mode
104.3 horizont la valuri slab
104.7 da sa o ia kiss fm slab
105.0 rra cu rds
106.75 da so ia europa cu rra de gat , daca e noapte e sigur
107.5 bec europa fm cu rds
107.9 darik cu rds
slobozia zice cam asa langa ioropa fm la gara slobozia veche
semnale periferice wil / fresh si kiss , local se aude sud est
89.8 magic habar nu am de unde mai emite si asta , daca din oras sau periferic
92.9 cu rds scrol ps diamical cu probleme de viteza , will scris cu 2 de LL
93.3 kiss bine
96.3 RRA cu rds ROMANIA ACTUAL 96.30mhz
105.6 cu rds FRESG FM 105.6 FM
dx cade
98.7 21 cu rds
91.3 cu rds
103.0 cultural cu rds
104.7 kiss fm sinaia
105.0 cu rds
105.2 21 cu rds 2.7 nivele
104.3 horizont la valuri
103.3 bine cu sau fara pureci
102.5 rra de la ooibesti bine
99.6 info pro cu rds
98.5 kiss fm cu rds 3.6 nivele
96.1 kiss fm bucuresti pe verticala aproape de rds si cu rra de gat
94.8 gorila slaba de tot
94.2 slab de tot se aude cand vb
93.9 cu rds
92.0 info pro cu rds
90.9 romantic cu rds
90.3 shumen
URZICENI , antena langa sediu de politie cu 4 dipoale verticale cu fata spre buzau
campus are rds cu nume "AM_F5* " acesta de pe 99.0mhz
91.8 sudeazt bine cu rds dar cu audio are niste pasaje de zici ca e pe 6.8 k inalte , dalea shushuite si nu sasssaite
restu , 99.2 prahova deci antena e spre sud est cum am zis mai de mult , 105.6 nea terorizt fm buzau , si in rest odobestiu ce se tzine tare cu 90 si 101.0
intre urziceni si slobozia la 16km de manasia , am luat pe pureci pe una de oe solnitza actualitati de la pietrarie , vbea de te lua somnu smile.gif
revin dupa calatorie!
fhoaie vede 3 troscau hai la film ca e dudau !
uite aici ,comoara omului ... p
:wink:
100.0 fm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu rds
105.5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sti-loz fm
102.5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] horizont
107.5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] europa
89.8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 2 in 1 signals
90.0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] info pro unde domnia TRT
93.25 abric , circulara .. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] uite aici cat se intinde langa silistra
102.8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pro fm
101.1/105.5/99.5/101.8 fara antena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-----
101.1 solnitza la solnita ascultat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 99.0/91.8 , priveliste de la manasia spre urziceni
------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] intre urziceni si sinesti o sacanare
-----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 10 august in gara de nord
-----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dujman de ioropa fm
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] accelerat ce opreste in halta
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trenu lu pacala ..
----
C FM 92.9 la 158m de cultural [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
----
kiss fm kanlia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] varna network cu 88.7 slab
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] turcii 88.3/88.2
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] horizont shumen
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] shumen la mare
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trt 3 si 88.3
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] show radio cu antena pe oblic
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 93.4 deschide propagare cu turcii
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dobrogea sud la mare
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] secventa la valuri , am prins numai jaz in film , restu europa fm varza
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 10 august la mare , litoral 100%
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] doina fm
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kiss fm sinaia de la dragalina spre dorm marunt
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] toate kissurile perfecte 96.1/104.7/98.5
----
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sporadic cu arabi
---
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sporadic cu lazxal el samad ,, extra cunscut in zona asta !
se da testele de baza .. pe bucuresti
+2.3dB pentru o antena , indiferent de polarizare si elemente , sa receptioneze un semnal de la maxim 130km fara zgomot !
-caz 1 , directiva , dar daca te gandesti din primul foc cea arhicunoscuta de 3 elemente este de +4.5dB ceea ce depaseste
- caz 2 o antena verticala moderna , cu contragreutati , daca o calulezi , cei 3.7 db fac sa nu mai fie valabila
- caz 3 , rohd and swarzã cercu cu un element la 20cm de mijloc pe orizontal , calulele tehnice precise spunm .. cca .. atentie 2.8dB , deci se apropie de realitate , insa nu si de ce ne trebuie , adica sa gineasca din fatza semnal , deci si asta cade
- caz 4 o antena circulara americana din genul jht .. cele de peste 1.4dB de bucata , deci nici aici nu ma incadrez , nu pot pune directori pentru ca e o antena complexa
- caz 5 o antena de 2 elemente verticala .. calule tehnice pentru radiodifuzori , maxim 2.5dB deci sunt pe ce trebuie , insa nu si pe ce vreau adica sa vada constant de la 130km .. :D
problema , bataia de cap si rezolvarea !
caz 1 rezolvare, o receptie fluenta se va fece cu reflectorul directivei de 3 elemente pentru sud est , botu ei fiind in nord vest , este testat si cu spatele prinde si filtreaza bine , oe orizontal orice se emite orizontal de la 130km .. eu zic de 106.55 rra de la dobrogea sud
caz 2 rezxolvare , o directiva cu 2 elemente verticala , cu ADAPTARE de baloane pe cablu dupa .. "1"divizor al frecventei dorite , "1" divizor al fec secunde , lasand exact 1.55cm intre baloane !
uitati aici , antena circulara cu Base vertical si nu orizontal ca in carte , o polarizare extrema pentru 80km constant in bucuresti
cat si cea mai atragatoare .. directiva cu pricina
alerta de radiouri noi in bucuresti
96.40 canta numai muzica
96.6 radio vitosha
101.5 radio nrk
restu
minisat facut gem de TRT
orion facut marmelada de radio vitosha
00:02 -=00:36
update 96.4 = radio bravo dupa jingle
:gathering:
ei dragilor , uite ca se poate asa ceva si la noi in sud !
uite aici exemple de propagare , filme ce nu le-am postat din cauza ca am fost ocupat pana in gat cu retele si pc , huh si nici uikendu asta nu am scapat liber baby
106.9 MAX OBERON
105.15 21 BANEASA
104.3 HORIOZNT DOBRICH
101.7 SOS PLOIESTI
101.1 VOCES CAMPISH
96.5 TRINITAS
94.0 VOCES CAMPISH
93.9 ???
88.6 VALCEA 1
94.0 oltenita
94.4 fm plus
96.6 orion
99.75 bulgaria 1
105.0 oltenia
88.7 wil fm
91.5 21
92.9 rra
99.2 kiss fm
104.3 horioznt
99.2 kiss fm
102.5 cultural
88.2 ukrainean
91.5 21
100.9 horizont+europafm
106.9 njoy
94.0 voces campish
89.2 national fm
94.4 fm plus
96.7 darik radio
101.45 horizont
103.2 wilfm
89.8 white fm
105.6 scatters with bir radio istabul
88.7 srr+wil fm
90.5 unu
89.7 cultural
96.3 rra
88.2 hristoboteb
88.3 ok and romantic
96.6 radio vitosha
97.2 trt zonguldaK
104.3 horizont
105.2 radio21
99.2 kiss fm
96.5 radio trinitas
93.8 radio 1
96.4 radio bravo
101.5 retro radio
106.0 max oberon
106.1 europa fm
106.2 radio n-joy
106.4 rra
88.6 valcea1
88.7 varna
91.5 21
99.2 kiss fm , 6.8 - 7.0 nivel equivalent 58dB
102.5 cultural - 5.0 nivels - 43dB
88.7 varna - 2.8 nivels - 30dB
cam asta ar fi in mare propagarea de bucuresti cu ciculara , cu drectiva H si cu dipol V spre calarasi
uite am facut o diagnoza mare pe blaupunkturi , si am constatat
pe intrare contin mos fet , ambele , si bp5501 si bp6124 m separat unu are un integrat de fm , 6124 de zici ca e memorie , si alalalt un integrat normal , uite aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , asta de la 6124 si asta e de la 5501 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . :cheers:
in bucuresti cat si in periferie , receptioa targu mures este constanta , deci nu zic minciuna cum ziceam pana acum , deoarece am montat bucla pe 98.0 pe directiva si am prins ziua cu stereo , si chiar 98.5 kiss fm
uite aici o receptie normala in bucuresti cu antena pusa la punct dpdv tehnic
filmele cu targu mures vechi sunt scatters , numai unu e cu tropo , recunosc minciuna , stateam pana se balansa de imi ieseau ochii , aprox 45 de min , asta sa filmez 1 min maxim cu el bine ! :gathering:
real se prinde non srop si tare ori ce fac eu e solnitzareala , il iau la scatters sau la valuri cum se mai zice , si topo la anu si la multzi ani :cheers: asta ca sa nu ziceti ca nu zic exact cum este in centru de buc in subaltitudine fatza de periferie unde e lacrima ziua! :lol:
azi e zi importanta
88.7 wil cu circulara
88.7 rra cu verticala
88.7 varna cu directiva
101.6 njoy pe vertical
101.6 rrc pe directiva
90.0 TRT pe directiva
90.0 info pro pe circulara
pe una verticala
101.1 voices cu muzica specifica
pe cand la alta la 7 stiri
101.1 sky .. ca asa incepe cu primu jurnal al zilei
faze comice
101.7 retransmite zolnitza ascultalitati la 7 .. deci se face sos cu sare
extreme ale zilei ..
dom goe pe metrou .. cu spatele declansam alarma si ma uitam ca tufa de ce se opreste numai la curba pe dreapta!
la munca , sefa pazea activitatea benzii si ambalatoarea sefa glumea cu mine de genul " ce pl calului ai facut cu cartile"
la un scurt pe un fir de alimentare sa inversat polaritatea in adaptor si am busit radio magnum
acasa cand am ajuns , ploua cu scatters de la trt3 si 90.0 de ziceai ca sunt sifilitice cu antena cu spatele
am rasucit antena spre turci si am prins bulgarii bine de pe botev si targu mures
cu antena spre iasi rupea oltenia bine ,
cu antena spre oltenia rra devasta cu 105.0
lasatima ca sunt la ora de ras! .. bag picioarele
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :lol::lol::lol::lol::lol::gathering:
Dane dar ceva de pe la Buzau iei cu antenele alea ale tale, Focus il receptionezi pe Bucuresti, stabil nu DX,?