Daca poti face o salvare a setarilor ...canale , etc de pe vechiul soft si apoi o pui pe noul soft .... ar trebui sa fie ok !
Printable View
Daca poti face o salvare a setarilor ...canale , etc de pe vechiul soft si apoi o pui pe noul soft .... ar trebui sa fie ok !
Salut.Poate cineva sa ma ajute sa "invii"un globo 6010cr care nu vrea sa mai faca nimic ,nici macar sa aprinda un led pe afisaj?
Pai daca ne spui cum a "decedat", poate reusim sa te ajutam...Quote:
Originally Posted by firstsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Il trimiti la sursa de unde l-ai cumparat daca este in garantie .... daca nu incearca la Digital Satelit Cluj este acolo cineva care te poate ajuta ... .
Ai pus patch pe el .... sau a decedat singur .... fara lumanare !
P.S.....Glumeam ... ! Incearca la Cluj unde ti-am zis .... este cineva care se pricepe !
Deci...?Totusi este un bug al softului pentru receptoarele opticum 4100tscr.Am testat pe al 2-lea receptor si comportare identica!Quote:
Originally Posted by willi21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fix pt au t*ps pe truman-support.com/soft si starsw.com, stb cu ali m3329b si c
Seria 4000 e din nou functionala 100%, in plus fata de versiunile anterioare merge si subtitrarea pe TCM 13est fara probleme.Am vazut asta noapte orele 4 romanesti... "Harley Davidson&Marlborro Man"(Mickey Rourke &Don Jhonson) subtitrare impecabila!
Problema cu sub. pe TCM era exclusiv de natura tehnica si era de la provider ... ! Se pare ca nu este asa de simplu sa transmiti o subtitrare DVB ... pentru unii ! Subtitrarea TXT functiona de mai mult timp dar , din pacate pentru receptoarele Globo-Opticum foarte prost ... pe acelasi TCM !
In rest pe celelalte canale ... acest lucru functioneaza impecabil !
Cea mai buna subtitrare din punct de vedere tehnic si gramatical este cea de pe BBC Prime ! In rest .... numai de bine !
Soft nou pentru Globo6010si6010cr de la yumatu ver.3.3.90
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut!
Unde gasesc ultimul soft de la startrack ptr. OPTICUM 4000 C?
RESPECT.
Soft de yumatu5199,merge pe OPTicum7100cx?MULTAM
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by elisav [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge,si are o interfata mai placuta zic eu
Atentie la softul (POLSKA-SW3.3.90-KEY-CARD-UPGRADE)de pe siteul oficial,cica,de la Truman, ceva nu-i in regula cu el,am pus l-a upload softuri verificate
oameni buni datimi va rog un link de unde sa iau un soft patchuit pentru digital 4000 va rog ca am citit toate 10 pagini si tot nu am gasit nimica :comp: :comp: ??
aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ms mult dar mai am o intrebare stie careva cum pot sa pun subtlitreare pe digifilm etc tv1000 am folosit softul 3.3.90 :)Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si nici sunet nu este pe digifilm 1 ???:( :( :( :pls: :pls: :pls:
Eu am seria 4xxxC si merge totul OK. Tu ai cu 5518, acel model nu lam avut, am avut 5519 care are probleme cu sitritrarea. Incearca sa stergi programele care nu au sonor si scaneazale din nou dupa aceea.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am incercat dar tot nu merge :pls: :pls: :pls: :pls: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CE chei se potrivesc de la yumatu pentruopticum7100cx?Ce utilitar se foloseste?MULTUMESC.Quote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]