moderatorilor, va rog eu, nu pierdeti plugusoarele alea ce le-am scris de sarbatori, ca acolo a fost munca, nu gluma, si m-as simti prost sa mi se piarda "drepturile de autor":D :D :gathering:
Printable View
moderatorilor, va rog eu, nu pierdeti plugusoarele alea ce le-am scris de sarbatori, ca acolo a fost munca, nu gluma, si m-as simti prost sa mi se piarda "drepturile de autor":D :D :gathering:
dar cum ai ajuns tu la concluzia ca se vor pierde:) ???????
ziceam asa, ca n-am mai vazut topicul, si e normal ca deja vine vara, dar era o dorinta a mea, sa fie grija cu compozitiile mel...:D atata tot:gathering:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu un search se rezolva totul
era sticky, mey:D :D :DQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt unele posturi facute stiky pe o perioada. cum e si gemini 4.3.1. cum ar fi sa ajungem la gemini 6.1 si sa pastram stiky cu g4.3.1.
la iarna revine. sper sa intelegi
nu m-ai inteles bine; n-am zis ca nu-mi convine ca nu mai e sticky sau ceva de genul, ca doar e primavara; nu l-am mai vazut si am zis atat sa nu se piarda, nimic mai mult.:gathering:Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stai calm, nu se sterge; iar la anul te asteptam cu o noua varianta
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai trebuia sa fi facut si tu un backup:clap:
Incet incet forumul creste,si ca nr de membri si ca nr de postari,am crescut intr-un an mai mult ca altii in 10;
Threads: 2,385, Posts: 28,597, Members: 3,623
Welcome to our newest member, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A fost destul de greu inceputul dar trebuie sa multumim tuturor pentru efortul depus ca acest forum RSP sa prinda viata si sa ajunga printre cele mai accesate forumuri dse pe net,multumim tuturor!
:band:
RSP se poate accesa si pe domeniu .ro!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o mica problema am cu functia edit. se poate rezolva?
ce problema ai?
Functia edit este activa doar o ora dupa ce ai postat!
Daca a trecut o ora nu mai poti edita.
Aceasta masura am luat-o pentru ca a fost cineva pe aici care s-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat, nu inainte de a-si edita o mare parte din posturi! Macar de avea un motiv intemeiat.
Asa ca ne pare rau, dar aceasta functie ramane activa doar 1 ora!
pai am pus numarul de telefon la shop, si l-am pus special ca sa vada cel care nu putea trimite PM. asa va rog pe cineva avizat sa-mi stearga numarul de telefon; legatura cu toti clientii o iau prin PM apoi le dau telefonul meu.Quote:
multumesc