-
Am si eu 2 alienuri ametite, unu nu vede tunerul (am schimbat tunerele intre ele) altul face cam ce zici tu ca ai rezolvat cu condensatoarele.
Nu am timp de ele, sunt tot in "demolari".
Oricum doar cu neutrino se misca binisor, sau cu e2 de pe vremea imaginilor RSP ..... cam veche.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Am folosit ultima imagine rsp pe unul dintre ele cel cu condensatori duși, am renutat la imaginea rsp din cauza acestora si am trecut la pure2 care rulează binișor, am un pic de întârzieri in primirea comenzilor, deși only din web schimbă simultan.
Problema legata de jtag e diversa fata de ce este online pozitia si pini snut divers poziționați, caut soluți inca.
-
Gata a prins viata si cel de al doilea receptor, aveam o interfața care se pare in timp a pățit ceva, driverele corect instalate dar nu recunoște procesorul am ordinat o interfata noua cu ft2232 care din prima aplecat.
De menționat este faptul ca, modelul acesta(pcb) nu l-am găsit in nici o descriere find diferit fata de ce este online.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Cred ca e alta versiune hardware, tunerul astuia e lipit pe placa de baza, se vede ca e pozitionat diferit.
Si la Alien2 a aparut o versiune hardware ulterior, au sesizat utilizatorii ca nu mai afisa nimic pe VFD cu imaginile RSP.
Nu am avut aceste versiuni.