daca vorbiti civilizat nu se inchide nici un thread
incercati sa nu va jigniti aiurea
aici este RSP nu RDI
este o diferenta , daca se dau avertismente se dau pe incalcarea regulamentului, nu ca asa vrea moderatorul
Printable View
daca vorbiti civilizat nu se inchide nici un thread
incercati sa nu va jigniti aiurea
aici este RSP nu RDI
este o diferenta , daca se dau avertismente se dau pe incalcarea regulamentului, nu ca asa vrea moderatorul
Hai mai baieti nu va certati din nimic.Nu e problema daca lumea mai glumeste,doar sa nu fie in sectiunile tehnice,la fel fara mistouri.Eliminarea lui nimeni ala nu a depins de userii simpli niciodata.
Totusi nici macar la offtopic nu se accepta injuraturile,e bine ca nu au aparut si nu ne faceti pe noi sa fim iar "oamenii rai".
Vedeti si cu regula aia 12,nu e mare chestie si nici foarte importanta,doar ca apasati si voi pe butonul reply daca vreti sa raspundeti la ultimul post.Altfel daca vreti sa citati un post mai din urma e ok cu quote.
Dar in pixeli putem sa ne duelam?
In pixeli mergeee!!Am vazut pe rdi pe vremuri multi.:)
muti pixeli albastrii/ya,ya
imi permit dreptul de a expune o parere, proprie si personala, cu care nu am pretentia ca toata lumea sa fie de acord (nici n-ar fi posibil!): dupa parerea mea, s-a facut destula reclama forumului concurent, forum ce nu merita aceasta reclama (pozitiva) gratuita. exprimarea e putin fortata. nu vreau sa intru in detalii. ce inseamna (definitia) un forum. oricum, "vecinii" nu mai facea parte din aceasta categorie de mult timp. motiv pentru care eu (probabil si alti utilizatori, la fel ca mine) au renuntat in a-l vizita. despre expuneri si discutii tehnice, nu cred ca mai are rost sa vorbim! sunt sublime si lipsesc aproape cu desavarsire. as prefera sa beneficiez de linistea, profesionalismul si corectitudinea de pe RSP forum. se poate?
succesuri! :drinks:
Punem de un poll?Quote:
nu am pretentia ca toata lumea sa fie de acord (nici n-ar fi posibil!): dupa parerea mea, s-a facut destula reclama forumului concurent
Serios...
Incetati sa mai pune-ti intrebarea asta, nimeni de aici nu este administratorul acelui forum ca sa stie daca se mai deschide vreodata sau nu.Quote:
Originally Posted by oldmax [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De acord cu @techcenter, s-a facut destula reclama gratuita acelui forum aici, si mai ales nemeritata.
Eu am fost unul din cei care au propus sa ramana discutiile la liber.Situatia de la vecini e incerta,chiar necunoscuta.Daca 1-2 zile de bezna era ceva aproape normal,mai mult a intrat deja in regimul de "stire importanta".Avem multi useri care intrau si acolo si aici,topicul a ramas redeschis tocmai ca sa nu mai tot intrebe peste tot pe forum sau shoutbox.
Avem moderatori care se cunosc cu moderatorii de acolo,ba chiar cu zgrongy.Am promis ca atunci cand userii se vor lamuri despre situatia acelui forum voi inchide topicul si ne vedem de ale noastre.
Nu a fost cu rea intentie..doar ca vroiam sa stiu daca fac chef sau nu.Am cerut odata ajutor acolo si un moderator de pe acolo din franta si-a batut joc de mine..motiv pentru care nu am mai accesat acel forum.M-am multumit cu forumurile din strainatate.Multumesc si scuze daca am fost inteles gresit.
Dar sunt secretosi si nu spun nimic concret.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stai linistit ca in nici un caz nu sunt secretosi si nu cunosc alti secretosi.Mai sunt si baieti buni pe lumea asta.
Personal il apreciez pe Militianu,pe care il cunosc personal si e baiat antaia.Nu e moderator la noi,doar il dau ca exemplu,a participat la intalnirile vecinilor dar si ale noastre,a aratat ca daca are bun simt poate sta la o bere cu oricine de pe orice forum fara sa duca razboaie inutile.
Totusi cred ca nici el nu si-ar dori o intalnire secretoasa,cu un personaj foarte secret.Din scarba..:)
Pai cum sa dai exemplu un militian? Militianul e militian.
Nu stii tu daste,daca n-ai venit sa bere o bere cu el .... E domn'le si militieni buni.
Nici cu mine,sa vezi dupa 5-6 beri numai pixeli albastri.:D
Ce subtil vb @zappa despre “Militianu“ parca nici nu il cunoaste personal!