Am citi astazi de 2 ori tot threadu.ideea ar fi cam asa.cei ce au postat au habar de ce ace se vorbeste,, eu mai greu,,.am inteles ca calculatorul trebuie sa aiba o anumita configuratie,al meu e asa,p4 la 2000 intel,512 rimm(ca viteza intre ddram1 si 2,,editie limitata,, placa geforce 3cu 215 mb si slot pci.placa sky nu am fiindca sint la inceput de drum si astept parerea voastra cam ce as putea cumpara in limita rezonabila de pret.am o parabola fixa orientata spre thor 1w.stiu cate ceva despre sateliti si transpondere fiindca folosesc un reciver care merge free pe digi si caruia am reusit sai pun soft care sa-mi permita asa ceva,,NU VREAU SA MA LAUD,,.mi-ar place sa pot face downoffline chiar si la anumite fisiere mai mari fiindca la viteza mea de down(max 30kb) un fisier de 3-4-500 de mb sau mai mare ar fi o nenorocire.las aici id meu de mes(ujicadorin) in caz ca cineva are timp si buna vointa sa ma ajute fiindca se pare ca pe forum se intra mai rar si nu sint ,,incepatori,, sau cineva care sa aiba rabdare sa explice mai detaliat si mai pe intelesu meu.NU UITATI CA SI VOI ATI FOST INCEPATORI CANDVA.multumesc