cei care mai vreti sa vedeti cite ceva cu echo 7x1 invatati sa folositi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
cei care mai vreti sa vedeti cite ceva cu echo 7x1 invatati sa folositi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa e,mai trebuia sa pun si pc-ul(am crezut ca se subintelege),ce ma framanta e ca nu reusesc sa fac sa mearga SBCL-ul+flycccam+tnt1.31.Daca sti mai multe ,te rog da-mi niste sfaturi,poate nu fac eu configurarea bine sau e alt mod(programe,link-uri...).Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai nu cred ca SBCL ghidoneaza flycam ; cu vPlug merge sigur
Pune gbox pe DM500 si activezi SSSP iar la Echo cauti sw cu SSSP
multam de sfat,dar asta inseamna sa configurez dm-ul pt gbox.eu am linii de cccam.poate de aici trebuie sa gasesc raspunsul la alt thread.
SSSP testat cu mbox si nu vrea.Am mai scris pe aici pe vremuri dar nu a fost nimeni interesat.Poate testeaza cineva cu un receptor din seria Opticum si sa vada apoi si cu un Echosmart ca eu m-am stresat pe el,nu vrea nici cum.Despre Opticum am auzit ca ar merge SSSP,dar la Echosmart nu am auzit pe nimeni sa fi reusit.Acum daca tot e bezna pe ele poate isi face careva timp sa testeze ca eu nu sunt sigur pe portul meu serial.
Poate o sa testez legat la un PC cu mbox si sssp,dar sunt tare dezamagit de Echosmart legat de protocolul asta.
DM500 oscam-CCcam
Pc transfer to net
ecosmart 7x1(sw_3.77_792) enable meniu 7777 internet exit meniu 9236 card shared primu
Ptr echosmart 791 a aparut v. 3.79 care stie pachetul Biss de pe 13 E si 19 E
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am o intrebare : am updatat echosmart-ul 791 dsb insa nu-mi merg toate canalele, le identifica ca fiind codate. Vreau sa precizez ca sunt nou in domeniul acesta si nu prea ma descurc.
---------- Post added at 10:29 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Canalele care au NAG 2 merg (antena 1, protv etc.), cele cu NAG/NAG sunt codate. Nu stiu ce sa-i fac sa mearga.
nu ai ce sa-i faci pentru ca celelalte canale sunt codate nagra3 si nu se gasesc key asa ca bucurate din ce a mai ramas in nagra2 si ce se mai poate vedea cu emu :sorry:
3.79 face AU corect la ce a mai ramas din gigel ?
Mersi pentru raspuns. Sa inteleg ca o sa treaca o perioada de timp pana cand vor sparge nagra 3?
va trece foarte mult timp si o sa te plictisesti sa tot astepti ... rezolvarea este un abonament sau sharing ( trebuie sa gasesti pe cineva destul de amabil sa-ti dea linie moka dar este destul de greu ) .
bafta
Am testat softul sw3.79 si pot spune ca in sfarsit merge okkkkk cu cardul focussat + la sharing pe rs232 (la slave) am observat o rapiditate mai mare de schimbare de pe un canal pe altul.:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
USB-n feltehetõ, új viaccess kártyák támogatása megoldva, más új nincs benne. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate link-ul nu este bun.......
Serverul nu a fost găsit
Firefox nu găsește serverul javascript<b><.
Dai click pe sageata.:)
Face AU pe ce a mai ramas din dg?Quote:
Am testat softul sw3.79
Nu mai conteaza...
:sorry:
Cunoaste cineva amanunte despre: SW v3.79_7x1 si bootloaderul 3.17_7x1 ?!
Numai bine.
3.79 are suport pentru noile carduri viacces, nimic altceva nou....Deci daca ai unul din noile carduri viacces le poti folosi in receptor fara probleme, cam atat...
GAME OVER !
:comp: