HP USBDisk
in caz ca cineva va avea nevoie de acest program aici se afla:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
succes tuturor
Printable View
HP USBDisk
in caz ca cineva va avea nevoie de acest program aici se afla:
succes tuturor
Buna ziua, am si eu o nelamurire referitor la receiverul SHD 8900, si anume daca stie sa faca streaming. Eu am gasit undeva raspunsul acesta:Streaming Live Channels to PC via local network (experimental function). Exista vreun topic/tutorial referitor la acest subiect? Sincere multumiri.
In spark nu am vazut ca stie.
In enigma2 merge fara probleme, eu il folosesc pe tableta/telefon cu android, cu dreamdroid si mxplayer.
Pe calc merge bine cu mplayer/smplayer sau vlc.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Mi-a mers mie streaming-ul pe spark dar nu ma intreba cum. Setarile din receptor erau aproape cele default, doar ca i-am activat interfata web. te conectezi cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si dupa autentificare ai un webtv, dai click pe el si, in cazul in care ai java 7 si ceva + vlc 2.nus'cat merge. Eu am facut update si la java, si la vlc. Si mi-a mers doar din IE; chrome n-a vrut. Acum nu mai merge nici din IE... :( si n-am apucat sa vad ce protocol sau porturi sunt folosite.
Multumesc k-mel pentru raspuns. Am testat si eu webtv pe mozzila si a functionat, din cate am observat cand schimbam programul din interfata se intampla acelasi lucru si la TV. Se poate cumva ca la TV sa urmaresc un program iar pe PC altul diferit?
La varianta mea cu un singur tuner nu poti viziona programe diferite. Chiar si tu spuneai ca atunci cand schimbi programul din browser se schimba si cel din TV. Si poti sa incerci sa schimbi prog din telecomanda, sa vezi ca se schimba si in browser :).
Puteti sa ma ajuti va rog, cu un plugin, care sa,, mentina activ oscamul,, chiar si dupa schimbarea ip-ului?
Folosesc un GM Spark Triplex, compatibil cu Alien2...
Oscamul ruleaza sub spark...cu enigma2 e rezolvabil!
Merci!
Pe inadyn ai incercat? Mie functioneaza perfect.
@dark7
Fii mai explicit, ce nu functioneaza dupa schuimbarea de ip?
Am vrut sa spun ca la schimbarea ip-ului, nu face update inadyn si astfel userii nu mai sunt activi...!
P.S. Am incercat si varianta oferita de @tody, dar nu face update la ip!
Pai activezi inadyn:
Menu > System > Net Settings > Ip Config > Verde (Dynamic Settings) si ai ajuns la Setting DDNS
aici setezi contul tau dyndns
a scris si @ Tody mai sus.
Asa am facut...dar nu vrea ...am si restartat dupa ce am introdus datele necesare si tot degeaba!
La ce furnizor ai host-ul?
...no-ip
Spark nu ştie să scrie pt no-ip, trebuie să adaugi o linie manual; altfel, merge implicit pe DynDNS, adică de fapt nu merge deloc...
Dacă ai scris in Spark fişierul Inadyn.conf (setările tale), deschide-l cu un editor (ex notepad++, sau din Dreamboxtools); intre linia a 2-a şi a 3-a inseră:
--dyndns_system [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum ţi l-am scris, cu două cratime in faţă.
Salvezi, suprascrii, reboot, enjoy! Dacă ai vreodată curiozitatea să deschizi in meniul Spark-ului să citeşti ce setări ai acolo, opreşte-l din alimentare (dacă ieşi cu exit iţi va suprascrie fără acea linie suplimentară, că atat ştie Spark)!
---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
PS: am pus problema asta şi dezvoltatorilor Spark: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]