Subtitrare cu probleme la posturile franceze + alte ciudăţenii Alien2
Quote:
Subtitrarea este afisata doar la filmele .avi si se poate modifica culoare , marime si pozitie dar fontul este ingrozitor de urat . .
Nici pe satelit nu e OK. Dacă pe Focus subtitrarea funcţionează, la francezi şi nemţi mai o mai văd pe multe dintre posturi odată cu trecerea la versiunea 1.2.60 :( Pe francezi (M6 cred) arăta oricum ciudat fontul cand se vedea (in noaptea de ajun, cand a fost un maraton Disney).
Astă seară, la un jurnal francez (la ora 21), era subtitrare live (dacă am inţeles bine), dar scrisul imi rămanea pană la următoarea replică, iar dacă schimbam canalul scăpam greu de scris (abia cand am dat pe Sundance, unde era subtitrare in engleză, că pe celelalte canale HD romaneşti tot nu dispărea, ci apărea subtitrarea in romană in paralel).
Meniul Text-audio nu poate fi apelat atata timp cat apare icoana de HbbTv (la posturile cu Hybrid Broadcast Broadband TV). Nu se poate reduce timpul de apariţie sau chiar scoate facilitatea asta (oricum apăsand "option" ajungi acolo!)?
Alte ciudăţenii pe Amiko Alien 2 Twin:
1.dispare sunetul pe posturile radio după ce fac zaping printre posturi (HD romaneşti, nu ştiu dacă are importanţă). Numai restartarea m-a ajutat.
2.asemănător am ajuns să am sunet sacadat pe Dolby Digital şi n-am scăpat decat restartand
3. cele semnalate in postarea de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in privinţa VFD, WebTv, Shoutcast. Apropo, la Shoutcast nu se poate introduce direct adresa? Dacă da, cum? Acceptă numai mp3 cu bitrate fix sau şi aac?