E doar o parere,mie unul imi place cum e,ce am nevoie gasesc imediat fara a fi nevoit sa deschid diverse sectiuni pentru a ajunge unde am nevoie,in timp te vei obisnui.
Printable View
E doar o parere,mie unul imi place cum e,ce am nevoie gasesc imediat fara a fi nevoit sa deschid diverse sectiuni pentru a ajunge unde am nevoie,in timp te vei obisnui.
Mai exact ce nu iti place? Ca restructurari s-au facut si se vor mai face... da-ne detalii...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma refer strict la sectiunea receptoare sau "SATELLITE RECEIVERS".
Sau poate ca e in curs de aranjare si eu nu stiu.
Cand vezi numai un fel de forum (rdi), te simti pierdut pe unul mai deosebit. Mie mi se pare ca totul poate fi gasit mult mai usor!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Felicitari RSP Team!
Acea sectiune s-a pus putin la punct in idea de a fi mult mai utila noua tuturor. Erau multe sticky-uri (mai ales la dreambox si clone) iar asta nu era prea bine pentru fluiditatea topicurilor... ne-am gandit ce si cum si am luat masuri. Nu stiu daca chiar sunt cele mai bune dar progres oricum s-a facut in cadrul acelei sectiuni.Quote:
Daca cineva are alte idei concrete si utile atunci e binevenit sa ni le transmita... dar pe PM ca sa nu facem balamuc aici.
Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chestia cu: postezi un link (CHIAR SI IN PM!!) si ti se transforma intr-o serie de stelute, nemaiputand fi folosit. Trebuie recurs la subterfugii sa scrii nu-stiu-cum ca sa inteleaga omul ce ai vrut sa-i transmiti. Mi se pare o tampenie, ma asteptam sa gasesc cenzura asta altundeva nu aici.
Sunt cenzurate cateva site-uri exclusiv de key si un site romanesc la care diferite persoane nu au inteles ca nu permitem reclama!
Nu vorbeam de site-uri romanesti! A fost un caz de care stie si snow, si nu era vorba de site romanesc. Si apoi, in PM pot scrie ce doresc, cu 7 ani de acasa si-n limitele decentei, sau nu?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Einstein, stai tu linistit ca nu-s pe statul de plata a-l RDI sau al altuia. N-am nevoie si nici pofta sa le fac reclama, daca la mine te-ai referit. Banii mi-i castig din cu totul si cu totul alt domeniu. Acest post, dupa ce-l citesti, il poti sterge.
Man,nu e vorba de RDI.Se practica si pe alte forumuri,chiar si de sus numitul RDI.Incearca acolo sa trimiti prin PM [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vezi ce se intampla.Dar aici se poate scrie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .O data cenzurate pe forum sunt cenzurate si pe PM.E vorba de alte site-uri si Einstein sigur nu facea referire la tine,nu te supara din nimic.
Sunt site-uri romanesti care nici macar nu au sectiuni in romana.;)
Oke zmeura.
In afara de cele expuse mai sus, felicitarile mele pentru modul si nivelul profesionist al discutiilor pe forum si inca una pentru prezentarea noua a forumului. :)
Multumim danix71, ma bucur ca iti place.
Referitor la link-urile/cuvintele cenzurate poti sta linistit ca se vor scoate curand deoarece se pare ca nu mai este cazul de a le folosi. Au fost nenumarate cazuri neplacute de reclama iar asta era singura solutie de stopare respectiv cenzurarea celor 2-3 site-uri si cuvinte. Binenteles pe langa acestea mai sunt celelalte cuvinte obscene care vreti nu vreti raman forever cenzurate :D
Am adaugat noile Ranks pentru userii RSP in functie de numarul de posturi.
Acestea sunt:
Visitor 0 - 9
Beginner 10 - 49
Member 50 - 199
Special Member 200 - 499
Expert Member 500 - 999
Master Member 1,000 - 1,499
Addicted Member 1,500 - 2,499
Supreme Member 2,500 - 4,999
Most Wanted 5,000 - infinit :D
User Titles le puteti modifica fiecare dupa cum doriti din User CP!
Edit Profile
Custom User Title
De asemenea am creat o grupa noua de membrii numita "Golden Members" - pentru userii cu merite deosebite. Acestia primesc si cateva facilitati/optiuni in plus pe forumul nostru.
Pentru activitatea si aportul lor, dic_star79 si Outcast sunt primii care primesc aceasta recunoastere din partea Echipei RSP.
Felicitari!
Felicitari si speram sa va mentineti in aceasta grupa tot timpul!
Ne dorim ca pe langa voi sa vi se alature si alti membrii ai rsp-ului.
Felicitari!:cheers:
bine venita aceasta initiativa (e) cu membri premiati intr-un fel
sper sa intre cat mai multi acolo (in aceasta grupa)
felicitari pt initiativa , sunt poate multi care ar merita aceasta "premiere"
ma gandesc acum la TURKU , dar din pacate el s-a retras foarte brusc ...de pe forum , poate o sa revina intr-o zi ...
contorizarea posturilor sa se excluda Offtopic , caci de multe ori aici se discuta diverse teme care nu au legatura cu tematica forumului si atunci se exclude "alergarea" dupa postari - parerea mea , poate gresesc.
Quote:
Originally Posted by burliu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
foarte corect,off e o sectiune de produs posturi.
multumesc!Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]